Dodaj do ulubionych

klasowee divy.

26.12.09, 21:59
co mysliciee o takich klasowych divach?
sorry jesli ten wątek był... ;DD

chodzi np. o to że jakis posenkarz mial niezłe piosenki a tu umieraa... a teraz w klasiee
pojawiają się jegoo wielkie fanki...
?
Obserwuj wątek
    • gazowa Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:05
      chyba mam nieco inną interpretację słowa diva, niż osoba która staje się fanką
      piosenkarza po jego śmierci -.-
      albo coś nie skapowałam ...
    • bellacullenx Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:05
      znam to... np. Michael Jackson, zmarł. Teraz w klasie połowa dziewczyn za nim szaleje, i
      uważa się za wielkie fanki. ;/

Pozdrawiam ;*'

bellacullenx
      • sasetka54 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:07
        och, ach i ech.

cóż poradzić na 'słodkie idiotki' . nic .

zmarł Jacko i moja kol : Ochhhh nieeee ... !!!! kocham go .... !!!!!

tylko robią z siebie pośmiewisko .

-.-
      • natuska412 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:10
        taaak , ja tak jak gazowa inaczej rozumiem słowo diva . smirk
        • misiaczek_97 Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:21
          ja też inaczej rozumiem słowo diva...
        • piratka13 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:32
          Ja też inaczej rozumiem słowo diva ;D
          Ale są u mnie takie idiotki !! A szczególnie jedna ,która uważa się za pępek
          świata , bo jej tatuś
          spełnił marzenia .. Znaczy to jest tak ,że jej stary jest znanym karateką i ona
          poniża osoby biedniejsze czy troche brzydsze od niej , choć sama nie jest piękną
          osobą , jak jej się wydaje..angry W Szkole Robi z siebie pośmiewisko i uważa , że
          dzieki temu jest super!
          To jest określenie do słowa diva , znaczy się moim zdaniem !!
      • kokoss. Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:11
        eeem . dla mnie słowodiva to taka co uważa sie za Bóg wie kogo , i myśli
        że świeci. :d. !
        • olkajot Re: klasowee divy. 27.12.09, 13:46
          Zgadzam się z kokoss.
          diva to taka osoba, która uważa sie za nie wiadomo kogo myśli, że
          wszystko ma lepsze, zachowuje się jak dorosła itp. a nie to ,że teraz jest
          wielką fanka MJ, jak on umarł!!
    • jane_ Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:09
      myslałam, że słowo diva oznacza coś innego.

poza tym aluzja do mj jest tu tak wielka, że mam ochotę zrobić temu wątkowi krzywdę.
    • usiolo Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:11
      mam taką koleżanke
      jak cos to olej takąsmile
    • kimiko3 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:12
      Możliwe że chodzi ci o zmarłego MICHAELA JACKSONA..hmm....nie znałam go..w
      ogole..zawsze mówiono mi że to INNY człowiek..piosenkarz...KRÓL POPU...po prostu
      totalnie inny człowiek....zmarł...a przed śmiercią że zmienił się w wyglądzie...niby
      CHARAKTERZE...ale w tańcu i śpiewie nigdy!!zmrał (znowu to powturzę)bo to ważny
      wątek...a skoro tak się stało...jakoś coś sie we mnie obudziło...coś mi powiedziało..że ON
      JEST DOBRY...zaczełam słuchać jego piosenek..zauważył to mój tato...kiedyś opowiedział
      mi że był jego FANEM!!Był na jego koncercie ...gdy Michael przyjechał do polski....byłam
      w totalnym szoku...MÓJ TATO??!!ale też cieszyłam się widząc ogromną kolekcję płyt i
      nagdywanych kaset z koncertamismilesmilesmilesmileod tamtego czasu jestem jego szaloną fanką!!
      Uświadamiam sobioe fakt...JUŻ NIE ŻYJE...nie zobacze go na koncercie....nie zdobędę jego
      autografu...nie zrobie sobie z nim zdjęcia....ale wiem że i tak warty jest słuchania!!Mam
      wszystkie jego płyty...moją ulubioną jest BADsmilesmilesmilesmilesmileOgulnie mam jego płyty ,dvd z
      koncertów, kapelusz A La MJ, rękawiczke która sama wyszyłam:..ogromny plakat i ze 30
      innych..zdjęcia...ksążki itpsmilesmilewiem że to dziwne dlatego nie mówię ciągle op nim jak to
      było przez caaaałe wakacje....bo to by było totalnie dziwne mówiąc ciągle o człowieku
      niezyjącymindifferentsadsad...dlatego od kilku miesięcy słucham nie tylko jego...jestem fanką BLACK
      EYED PEAS....i JUSTINA TIMBERLAKE'a smilesmilesmilesmilesmileuważam że wszyscy oni mają talent w
      muzyce!!tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out...dlatego na twój wątek powiem...że sama taka jestem....i jakoś moim
      koleżankom to nie przeszkadzasmilesmilesmilesmilesmilePozdrawiam;*smile
    • the_best Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:13
      cóż , chyba źle pojmujesz
      epitet 'diva' sciana ,

ale nie chce mi się pisać
      i tłumaczyć co to znaczy ....
    • asiek_xd Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:14
      , heh... szczerze ?
      , to jatak miałam : Michael Jackson umarł i zaczęęłam się nim bardziej interesowac....
      ale nie ze tam teraz robie z sb BIG fanke , tylko poprostu... więcej się nim interesuje... ; |
      ,a własnie moja kuzynka , teraz taka super jego fanka !
      , i mnie to denerwuje... bo nagle jej ulubiony film this is it , piosenka : this is it... ; |

, mnie mozecie nazywac taką divą ,ale ja nie robie z sb takiej BIG FUN ...
      , dobra,... namieszałam... moze ktos jak ze 3 razy przeczyta to zkuma o co mi com one...
      xD
      big_grin
    • kamila_1355 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:43
      ja na szczęście nie mam takiego problemu w klasie... wink ale w jednej jest...i to poważny...
      xd cyrk z emo. xd jedzenie się zwraca jak się na nie patrzy! ;d
    • denessa Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:50
      troche nie zrozumiałam tematu ale spoko ... XD
    • pyska017 divy... 26.12.09, 23:06
      Diva oznacza coś innego... Ja kocham Michaela, ale nie uważam się za wielką
      fankę, nawet za fankę się nie uważam więc wieszsmile. Ale go kocham i nie
      przestanę tylko dlatego że pokochałam go po śmierci... Wiesz...trudno wyrazić
      jak teraz się czuję... na pewno jestem na siebie zła, ale myślę, że lepiej
      późno niż wcale. I będę powtarzała choćby miała powtarzać to milion razy: "Nie
      uwielbiam go, bo to jest teraz trendy, a zaraz przestawię się na Spears. To
      nie ja!"
      Nie krzywdźcie mnie dlatego że pokochałam go i jego muzykę po śmierci sad. Proszę!
      • pinky_love Re: divy... 27.12.09, 13:30
        pyska017 napisał(a):

> Diva oznacza coś innego... Ja kocham Michaela, ale nie uważam się za wielką
        > fankę, nawet za fankę się nie uważam więc wieszsmile. Ale go kocham i nie
        > przestanę tylko dlatego że pokochałam go po śmierci... Wiesz...trudno wyrazić
        > jak teraz się czuję... na pewno jestem na siebie zła, ale myślę, że lepiej
        > późno niż wcale. I będę powtarzała choćby miała powtarzać to milion razy: "Nie
        > uwielbiam go, bo to jest teraz trendy, a zaraz przestawię się na Spears. To
        > nie ja!"
        > Nie krzywdźcie mnie dlatego że pokochałam go i jego muzykę po śmierci sad. Prosz
        > ę!

W sumie nie pamiętam kiedy polubiłam jego muzykę, ale chyba właśnie po jego śmierci. Dopóki te dziewczyny by się z tym nie afiszowały tylko w swoim gronie tak mówiły to luzz-co mi tam do tego ;P I nie uważam za złe tego, że ktoś docenił artystę po jego śmierci. Przecież są ludzie, którzy lubią muzykę np. Chopina, a nie żyli w jego czasach, uważam, że to podobny przypadek...
        • pati123153 Re: divy... 27.12.09, 13:36
          chyba z czymś myślisz znaczenie słowa "diva" .

pozdrawiam ; *

• justyna13 Re: klasowee divy. 27.12.09, 13:40
      ehem...Osobiście inaczej interpretuję słowo diva. Myślałam, że będzie tu mowa o jakichś
      pustych laskach z różową spódniczką, która ledwo zakrywa tylnią część ciała, albo i wcale
      togo nie robi, a Ty wyskakujesz z MJ. [*] wtf ?
      Ale mniejsza z tym...U mnie połowa dziewczyn z klasy szaleje za królem popu, trochę za
      późno, ale cóż, ich sprawa. Ja nigdy go nie słuchałam i nie słucham, ale szanuję.
      • mweezy Re: klasowee divy. 27.12.09, 14:01
        a ja myślałam że określenie diva oznacza coś innego , łał .
    • lamma Michael Jackson? 27.12.09, 14:05
      Czy chodzi ci o MJ ? XD u mnie faceci go uwielbiają <3
      • lady_cat Re: Michael Jackson? 27.12.09, 18:05
        yy. takie fanki,
        jak nie fanki.
        bez obrazy. ; dd.
    • koralowa Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:08
      Ja takich ludzi nigdy nie biorę na poważnie.U mnie w klasie są takie, ale na szczęście należą
      do mniejszości.Ja się kumpluje z moją paczką kilka dziecwzyn i chłopaków i jest git.=)
    • chrupek . 27.12.09, 18:09
      Nie wiem czy taką osobe można nazwać divą. Nic do nich nie mam.
    • xnamex Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:10
      Wydaję mi się, ze diva to ktoś inny, a osoby jakie opisałaś to po prostu super fani.
      • vanillia. Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:16
        Chyba inaczej rozumiem znaczenie słowa diva...
    • satini Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:19
      Jak już kilka osób wspomniało - słowo "diva" oznacza całkiem co innego. A co do
      tematu(w Twoim rozumowaniu): nie czepiam się takich osób, ich idole, ich sprawa.
    • demi2917 Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:21
      Pewnie chodzi ci o Michaela Jacksona, nie?

Taa, u mnie właśnie tak jest...Moje koleżanki nagle po jego śmierci stały się jego wielkimi
      fankami. Słuchają jego piosenek, mają jego zdjęcia na tapetach, itp.

A jak ja kiedyś słuchałam jego piosenek, to sie śmiały czego ja słucham...
      • msthic Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:28
        u mnie faceci słuchają Jacksona xd
        a nie dziewczyny
        • funnkypunnky Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:19
          jej wiem coo znaczyy diva po prostu chodziło mi o dziewczyny z klasy które
          zadzierają nosa...
          i niee wiedziałam jak określić...
          przestanciee sie czepiac tematu!
          chodzii o glupiee dziewczyny.
          np. demi2917
          dobrzee too zrozumiała!
          ;*
          • cukierkowa09 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:22
            Jeśli chodzi o Michaela Jacsona to u mnie taka jedna dziewczyna w klasie
            pokochała go jak on umarł .. wiem , wiem niezłe pado xD
    • tokio_hotel_483 -.- 27.12.09, 21:22
      To sie nie nazywa diva-.-
      a co do tego uważam że każdy moze sie ''nawrócić'' i po prostu wzrasta po smierci
      zainteresowanie tą gwiazda no i łoł spodobala jej sie to spoko,o ile sie nie chce być przez to
      cool;/ No bo umarł ktoś i musisz być fanką by być fajnym i oddać mu hołd czy tam chołd
      a potem sie chwalić ze jesteś taka super.zaaaaaaal
    • iwonaa_ Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:23
      Takie osoby sa dziwne i strasznie wkurzające xd
      • funnkypunnky Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:26
        no widzee ze niektorzyy mniee rozumiejaa..
        alee przestanciee siee czepiac tegoo diva!!!
        • funnkypunnky Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:32
          ??
        • bouche2 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:35
          o matko. Ci wyżej już odpowiedzieli,
          *mam jeszcze skromne pytanie, nie chcę Cię urazić, ale "alee przestanciee siee"
          dlaczego podwajasz ostatnią samogłoskę w każdym wyrazie?
          to tak z ciekawości, nie to że coś
        • pyska017 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:48
          funnkypynnky- to przez to że pokochałam go po śmierci jestem głupią, pustą idiotką?
          Pomyśl co piszesz! A ja nie będę zmieniać upodobań, bo jakieś dziewczyny uważają
          mnie za "pseudo-fankę"... Spoko, macie swoje zdanie... Ale ja nikogo nie
          obrażam, za to ty...

Nie przestanę go kochać, przez Was! OK? Chcecie mnie zniszczyć, czy jak?! Nie
          zniszczycie mnie! Nie zniszczycie moich upodobań! Ja do Was nic nie mam, więc
          odwalcie się! OK?
          Dlaczego cały czas zatruwacie nam tym życie?! Udławcie się tym, jeżeli sprawia
          Wam to radość! I zostawcie nas!
          • pyska017 Re: klasowee divy. 27.12.09, 22:12
            No to wątek chyba już...do kasacji... no nie? Bo tego typu wątków jest milion!
            Oto jeden:
            Tekst
            linka

Oto drugi:
            Tekst
            linka

Chyba wystarczy już kłótni o zmarłym? Do kasacji!
    • tiin55 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:38
      Zgadzam się z kokoss. kiss
      Słowo diva oznacza coś innego tongue_outtongue_out
    • princessm Re: klasowee divy. 28.12.09, 17:26
      W mojej klasie jest taka jedna. Zaczeła nosić koszulkę z napisem king of pop i
      zgrała na fona wszystkie możliwe piosenki Michaela Jacksona. Osobiście tacy
      "fani " mi nie przeszkadzają.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka