funnkypunnky 26.12.09, 21:59 co mysliciee o takich klasowych divach? sorry jesli ten wątek był... ;DD chodzi np. o to że jakis posenkarz mial niezłe piosenki a tu umieraa... a teraz w klasiee pojawiają się jegoo wielkie fanki... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazowa Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:05 chyba mam nieco inną interpretację słowa diva, niż osoba która staje się fanką piosenkarza po jego śmierci -.- albo coś nie skapowałam ... Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:05 znam to... np. Michael Jackson, zmarł. Teraz w klasie połowa dziewczyn za nim szaleje, i uważa się za wielkie fanki. ;/ Pozdrawiam ;*' bellacullenx Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:07 och, ach i ech. cóż poradzić na 'słodkie idiotki' . nic . zmarł Jacko i moja kol : Ochhhh nieeee ... !!!! kocham go .... !!!!! tylko robią z siebie pośmiewisko . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
natuska412 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:10 taaak , ja tak jak gazowa inaczej rozumiem słowo diva . Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek_97 Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:21 ja też inaczej rozumiem słowo diva... Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:32 Ja też inaczej rozumiem słowo diva ;D Ale są u mnie takie idiotki !! A szczególnie jedna ,która uważa się za pępek świata , bo jej tatuś spełnił marzenia .. Znaczy to jest tak ,że jej stary jest znanym karateką i ona poniża osoby biedniejsze czy troche brzydsze od niej , choć sama nie jest piękną osobą , jak jej się wydaje.. W Szkole Robi z siebie pośmiewisko i uważa , że dzieki temu jest super! To jest określenie do słowa diva , znaczy się moim zdaniem !! Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:11 eeem . dla mnie słowodiva to taka co uważa sie za Bóg wie kogo , i myśli że świeci. :d. ! Odpowiedz Link Zgłoś
olkajot Re: klasowee divy. 27.12.09, 13:46 Zgadzam się z kokoss. diva to taka osoba, która uważa sie za nie wiadomo kogo myśli, że wszystko ma lepsze, zachowuje się jak dorosła itp. a nie to ,że teraz jest wielką fanka MJ, jak on umarł!! Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:09 myslałam, że słowo diva oznacza coś innego. poza tym aluzja do mj jest tu tak wielka, że mam ochotę zrobić temu wątkowi krzywdę. Odpowiedz Link Zgłoś
usiolo Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:11 mam taką koleżanke jak cos to olej taką Odpowiedz Link Zgłoś
kimiko3 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:12 Możliwe że chodzi ci o zmarłego MICHAELA JACKSONA..hmm....nie znałam go..w ogole..zawsze mówiono mi że to INNY człowiek..piosenkarz...KRÓL POPU...po prostu totalnie inny człowiek....zmarł...a przed śmiercią że zmienił się w wyglądzie...niby CHARAKTERZE...ale w tańcu i śpiewie nigdy!!zmrał (znowu to powturzę)bo to ważny wątek...a skoro tak się stało...jakoś coś sie we mnie obudziło...coś mi powiedziało..że ON JEST DOBRY...zaczełam słuchać jego piosenek..zauważył to mój tato...kiedyś opowiedział mi że był jego FANEM!!Był na jego koncercie ...gdy Michael przyjechał do polski....byłam w totalnym szoku...MÓJ TATO??!!ale też cieszyłam się widząc ogromną kolekcję płyt i nagdywanych kaset z koncertamiod tamtego czasu jestem jego szaloną fanką!! Uświadamiam sobioe fakt...JUŻ NIE ŻYJE...nie zobacze go na koncercie....nie zdobędę jego autografu...nie zrobie sobie z nim zdjęcia....ale wiem że i tak warty jest słuchania!!Mam wszystkie jego płyty...moją ulubioną jest BADOgulnie mam jego płyty ,dvd z koncertów, kapelusz A La MJ, rękawiczke która sama wyszyłam:..ogromny plakat i ze 30 innych..zdjęcia...ksążki itpwiem że to dziwne dlatego nie mówię ciągle op nim jak to było przez caaaałe wakacje....bo to by było totalnie dziwne mówiąc ciągle o człowieku niezyjącym...dlatego od kilku miesięcy słucham nie tylko jego...jestem fanką BLACK EYED PEAS....i JUSTINA TIMBERLAKE'a uważam że wszyscy oni mają talent w muzyce!!...dlatego na twój wątek powiem...że sama taka jestem....i jakoś moim koleżankom to nie przeszkadzaPozdrawiam;* Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:13 cóż , chyba źle pojmujesz epitet 'diva' , ale nie chce mi się pisać i tłumaczyć co to znaczy .... Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:14 , heh... szczerze ? , to jatak miałam : Michael Jackson umarł i zaczęęłam się nim bardziej interesowac.... ale nie ze tam teraz robie z sb BIG fanke , tylko poprostu... więcej się nim interesuje... ; | ,a własnie moja kuzynka , teraz taka super jego fanka ! , i mnie to denerwuje... bo nagle jej ulubiony film this is it , piosenka : this is it... ; | , mnie mozecie nazywac taką divą ,ale ja nie robie z sb takiej BIG FUN ... , dobra,... namieszałam... moze ktos jak ze 3 razy przeczyta to zkuma o co mi com one... xD Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:43 ja na szczęście nie mam takiego problemu w klasie... ale w jednej jest...i to poważny... xd cyrk z emo. xd jedzenie się zwraca jak się na nie patrzy! ;d Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: klasowee divy. 26.12.09, 22:50 troche nie zrozumiałam tematu ale spoko ... XD Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 divy... 26.12.09, 23:06 Diva oznacza coś innego... Ja kocham Michaela, ale nie uważam się za wielką fankę, nawet za fankę się nie uważam więc wiesz. Ale go kocham i nie przestanę tylko dlatego że pokochałam go po śmierci... Wiesz...trudno wyrazić jak teraz się czuję... na pewno jestem na siebie zła, ale myślę, że lepiej późno niż wcale. I będę powtarzała choćby miała powtarzać to milion razy: "Nie uwielbiam go, bo to jest teraz trendy, a zaraz przestawię się na Spears. To nie ja!" Nie krzywdźcie mnie dlatego że pokochałam go i jego muzykę po śmierci . Proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: divy... 27.12.09, 13:30 pyska017 napisał(a): > Diva oznacza coś innego... Ja kocham Michaela, ale nie uważam się za wielką > fankę, nawet za fankę się nie uważam więc wiesz. Ale go kocham i nie > przestanę tylko dlatego że pokochałam go po śmierci... Wiesz...trudno wyrazić > jak teraz się czuję... na pewno jestem na siebie zła, ale myślę, że lepiej > późno niż wcale. I będę powtarzała choćby miała powtarzać to milion razy: "Nie > uwielbiam go, bo to jest teraz trendy, a zaraz przestawię się na Spears. To > nie ja!" > Nie krzywdźcie mnie dlatego że pokochałam go i jego muzykę po śmierci . Prosz > ę! W sumie nie pamiętam kiedy polubiłam jego muzykę, ale chyba właśnie po jego śmierci. Dopóki te dziewczyny by się z tym nie afiszowały tylko w swoim gronie tak mówiły to luzz-co mi tam do tego ;P I nie uważam za złe tego, że ktoś docenił artystę po jego śmierci. Przecież są ludzie, którzy lubią muzykę np. Chopina, a nie żyli w jego czasach, uważam, że to podobny przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: divy... 27.12.09, 13:36 chyba z czymś myślisz znaczenie słowa "diva" . pozdrawiam ; * Odpowiedz Link Zgłoś
justyna13 Re: klasowee divy. 27.12.09, 13:40 ehem...Osobiście inaczej interpretuję słowo diva. Myślałam, że będzie tu mowa o jakichś pustych laskach z różową spódniczką, która ledwo zakrywa tylnią część ciała, albo i wcale togo nie robi, a Ty wyskakujesz z MJ. [*] wtf ? Ale mniejsza z tym...U mnie połowa dziewczyn z klasy szaleje za królem popu, trochę za późno, ale cóż, ich sprawa. Ja nigdy go nie słuchałam i nie słucham, ale szanuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: klasowee divy. 27.12.09, 14:01 a ja myślałam że określenie diva oznacza coś innego , łał . Odpowiedz Link Zgłoś
lamma Michael Jackson? 27.12.09, 14:05 Czy chodzi ci o MJ ? XD u mnie faceci go uwielbiają <3 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Michael Jackson? 27.12.09, 18:05 yy. takie fanki, jak nie fanki. bez obrazy. ; dd. Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:08 Ja takich ludzi nigdy nie biorę na poważnie.U mnie w klasie są takie, ale na szczęście należą do mniejszości.Ja się kumpluje z moją paczką kilka dziecwzyn i chłopaków i jest git.=) Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek . 27.12.09, 18:09 Nie wiem czy taką osobe można nazwać divą. Nic do nich nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
xnamex Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:10 Wydaję mi się, ze diva to ktoś inny, a osoby jakie opisałaś to po prostu super fani. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillia. Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:16 Chyba inaczej rozumiem znaczenie słowa diva... Odpowiedz Link Zgłoś
satini Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:19 Jak już kilka osób wspomniało - słowo "diva" oznacza całkiem co innego. A co do tematu(w Twoim rozumowaniu): nie czepiam się takich osób, ich idole, ich sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:21 Pewnie chodzi ci o Michaela Jacksona, nie? Taa, u mnie właśnie tak jest...Moje koleżanki nagle po jego śmierci stały się jego wielkimi fankami. Słuchają jego piosenek, mają jego zdjęcia na tapetach, itp. A jak ja kiedyś słuchałam jego piosenek, to sie śmiały czego ja słucham... Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: klasowee divy. 27.12.09, 18:28 u mnie faceci słuchają Jacksona xd a nie dziewczyny Odpowiedz Link Zgłoś
funnkypunnky Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:19 jej wiem coo znaczyy diva po prostu chodziło mi o dziewczyny z klasy które zadzierają nosa... i niee wiedziałam jak określić... przestanciee sie czepiac tematu! chodzii o glupiee dziewczyny. np. demi2917 dobrzee too zrozumiała! ;* Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa09 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:22 Jeśli chodzi o Michaela Jacsona to u mnie taka jedna dziewczyna w klasie pokochała go jak on umarł .. wiem , wiem niezłe pado xD Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 -.- 27.12.09, 21:22 To sie nie nazywa diva-.- a co do tego uważam że każdy moze sie ''nawrócić'' i po prostu wzrasta po smierci zainteresowanie tą gwiazda no i łoł spodobala jej sie to spoko,o ile sie nie chce być przez to cool;/ No bo umarł ktoś i musisz być fanką by być fajnym i oddać mu hołd czy tam chołd a potem sie chwalić ze jesteś taka super.zaaaaaaal Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaa_ Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:23 Takie osoby sa dziwne i strasznie wkurzające xd Odpowiedz Link Zgłoś
funnkypunnky Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:26 no widzee ze niektorzyy mniee rozumiejaa.. alee przestanciee siee czepiac tegoo diva!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:35 o matko. Ci wyżej już odpowiedzieli, *mam jeszcze skromne pytanie, nie chcę Cię urazić, ale "alee przestanciee siee" dlaczego podwajasz ostatnią samogłoskę w każdym wyrazie? to tak z ciekawości, nie to że coś Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:48 funnkypynnky- to przez to że pokochałam go po śmierci jestem głupią, pustą idiotką? Pomyśl co piszesz! A ja nie będę zmieniać upodobań, bo jakieś dziewczyny uważają mnie za "pseudo-fankę"... Spoko, macie swoje zdanie... Ale ja nikogo nie obrażam, za to ty... Nie przestanę go kochać, przez Was! OK? Chcecie mnie zniszczyć, czy jak?! Nie zniszczycie mnie! Nie zniszczycie moich upodobań! Ja do Was nic nie mam, więc odwalcie się! OK? Dlaczego cały czas zatruwacie nam tym życie?! Udławcie się tym, jeżeli sprawia Wam to radość! I zostawcie nas! Odpowiedz Link Zgłoś
pyska017 Re: klasowee divy. 27.12.09, 22:12 No to wątek chyba już...do kasacji... no nie? Bo tego typu wątków jest milion! Oto jeden: Tekst linka Oto drugi: Tekst linka Chyba wystarczy już kłótni o zmarłym? Do kasacji! Odpowiedz Link Zgłoś
tiin55 Re: klasowee divy. 27.12.09, 21:38 Zgadzam się z kokoss. Słowo diva oznacza coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: klasowee divy. 28.12.09, 17:26 W mojej klasie jest taka jedna. Zaczeła nosić koszulkę z napisem king of pop i zgrała na fona wszystkie możliwe piosenki Michaela Jacksona. Osobiście tacy "fani " mi nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś