Dodaj do ulubionych

Koleżanka [?]

27.12.09, 23:15
Słuchajcie mam pewien problem, który się pojawił ni z gruszki ni z pietruszki.

Ostatnio w mojej szkole [gimnazjum] wiele dziewczyn zostało posądzonych o
obgadywanie takiej jednej dziewczyny. Sprawa skończyła się na pedagogu i
najprawdopodoniej ktoś wypuścił plotkę, tyle, że to nie koniec. Moja dobra koleżanka
podobno ją wypuściła. Ostatnio się z nią dośc ostro pokłuciłam. Niby wszystko jest okay,
a ona nagle wyskakuje do mnie z problemami i to takimi, które problemami w ogóle nie są!
Powiedziałam jej, że co mnie to obchodzi. Zaczęła się kłutnia. Obydwie dośc mocno
przyjażnimy z taką Pauliną. Paulina jest moją najlepszą przyjaciółką. Wiem wszystko o jej
sprawach rodzinnych, miłosnych itd. Natalia /ta z ktora się pokłuciłam/ zaczęła mnie
jechac że ja wgl nie jestem jej przyjaciółką, że jestem wści...ka, bo wszystko o niej wiem i
ogólnie jedna wielka kłutnia! To było wczoraj. Dzisiaj z moją inną koleżanką jechałyśmy po
Natali na gg. Może to dziecinne, ale trzeba ją doprowadzic do porządku! Okazało się, że
Natalia nam od początku obrabia d*py za plecamu! A my kiedyś się z nią przyjazniłyśmy.
Paulina nie chce stanąc po mojej stronie, bo myśli, że Natalia jest niewinna.

Cała sprawa jest powiązana z tą sprawą w szkole! Bo najprawdopodobniej skoro nam
obrabiała d*py innym dziewczynom pewnie też.

Jeśli uważacie to za dziecinne zgłoście do usunięcia.

Co robic!? Jakie jest wasze zdanie!? Jak przekonac Paulinę!? Pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • aguluniuszka Re: Koleżanka [?] 27.12.09, 23:22
      ja zakończyłabym tą przyjaźń.
    • magnaw18 Re: Koleżanka [?] 27.12.09, 23:23
      spróbuj jej wytłumaczyć że tak myślisz a jak nie to nie wiemsad
      • wyobraznia Re: Koleżanka [?] 28.12.09, 02:20
        powiedz Paulinie, że jeśli Ci naprawdę ufa i jest Twoją najs przyjaciółką , to niech Ci
        uwierzy . Pokaż jej jakiekolwiek dowody,na to że to ty masz rację : o
        a jeśli nie , zakończ przyjaźń , zapomnij .
    • addie Re: Koleżanka [?] 28.12.09, 16:53
      Pogadaj z nią, tak na poważnie. Jeśli to nic nie da, lepiej zakończ tą "przyjaźń".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka