sasetka54 30.12.09, 23:56 uprawiacie jakiś sport tak na " serio " ? trenujecie tak na " poważnie " ? ja pływam. od 7. lat . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ashleyka19 Re: sporty . 31.12.09, 00:05 raczej nie tylko w sql i dla przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
cebulka14 Re: sporty . 31.12.09, 00:06 Niewiem czy to tak na poważnie ale codzienie biegam tak od chyba 5 lub 6 klasy ;P ( no dobra czasami nie biegam bo mi sie nie chce i w zime tez nie zbyt czesto biegam ale jak jest dosc ciepło tyo biegam ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.wow. Re: sporty . 31.12.09, 00:06 Ja też pływam i no nawt nawt Mam wyniki !! Od 7 lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: sporty . 31.12.09, 00:18 Ja w lato i wiosnę jeżdże prawie codziennie na rolkach teraz to to zastępuje lodowiskiem ale to tylko tak 2 razy w miesiącu Odpowiedz Link Zgłoś
marffa Re: sporty . 31.12.09, 01:53 Gram w siatkówkę od kliku lat Od roku jestem w pierwszym składzie na pozycji przyjmującej. Uwielbiam ten sport, jestem mu całkowicie oddana Mój chłopak też gra w siatkówkę, więc mamy wspólną pasję i to jest naprawdę super W sumie to chyba żyję siatką Pozdrawiam wszystkich fanów siatkówki, szczególnie kibiców ZAKSY!! Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: sporty . 31.12.09, 09:57 w sql to w siate gram. a tak to lekkoatletyka, chociaz tego nienawidze.... ; / bardzo chciałabym grać w tenisa ; ) . ogólnie co tydzien chodze na basen i pływam, ale bez trenera, czy coś. Tylko tak edukacyjnie.. wiecie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_ Re: sporty . 31.12.09, 09:59 Nie, raczej nie. Chodź dobrze gram w koszykówkę i siatkówkę, bo jestem strasznie wysoka. Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: sporty . 31.12.09, 10:05 plywam (od 2 roku zyciu to juz 12 lat) rower (ale nie w zimie) rolki (ale nie w zimie) biegam (ale tylko w zimie) lyzwy (rzadko, i tylko w zimie) narty (rzadko, i tylko w zimie) windsurfing (uczylam sie w tym roku i tylko dla przyjemnoszci, ale nie umiem za dobrze) Odpowiedz Link Zgłoś
kaziutka Re: sporty . 31.12.09, 10:21 trenuję siatkę od dziecka, czyli już gdzieś ok 8 lat. jestem w podstawowym składzie na pozycji atakującej. ii mogłabym w to grać dniami i godzinami. kocham to i bardzo polecam. ponadto z moim przyjacielem dosyć często biegamy. jeśli jest ciepło to niemalże codziennie, a w zimę zależy od samopoczucia ) Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: sporty . 31.12.09, 10:57 Ja trenowałam 3 lata sztuki walki (Vo-Quyen) ale zrezygnowałam nie dawno. chyba spróbuję czegoś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: sporty . 31.12.09, 11:01 ` kiedyś biegałam , grałam w kosza , no i tańczyłam tak na 'poważnie' .. a teraz raczej już nie . chociaż może sie zapisze na kosza . ; d kocham kosza . Odpowiedz Link Zgłoś
alex_twilight Re: sporty . 31.12.09, 11:04 Gram w siatkówkę od 5 lat i w kosza od 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: sporty . 31.12.09, 11:11 Ja robie strasznie dużo, no ale niczym się nine zajęłam na poważnie... to znaczy mam jakieś medale ale wszystkie z czoś innego 3 z pływania ale to tylko między szkolne, 1 ze slalomu (narty) jeden z kosza jakoś tak nie umiem wybrać za co się wziąć No to tak sporty które uprawiam: deskorolka, łyżwy, windsurfing, pływanie, w zime narty i deska, taniec a kiedyś jeszcze: wspinaczka, kosz, biegi, na krate też byłąm ale to krótko Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa Re: sporty . 31.12.09, 11:11 ja też tak jak ty pływam od 8 lat xd gram w koszykówkę w drużynie szkolnej ; ***********! w ręczną uwilbiam też jeździc na nartach i łyżwach xdd Odpowiedz Link Zgłoś