ardnaskela Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 19:29 Blogi warte dokładnego przeglądnięcia. Szkoda, że dopiero ten wątek założyłaś teraz, bo już zaczyna się szkoła i będzie mniej wolnego czasu. Ale za to ferie poświęcę tym stronkom. A co o tym sądzę? To jest ich pasja i hobby, ale co najważniejsze: sposób na życie. Lubię takich ludzi jak one. Może kiedyś też spróbuję bardziej poeksperymentować z ciuchami. Odpowiedz Link Zgłoś
lola234 Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 19:31 przeczytałam no pomysł brzmi fajnie ale zacznijmy od tego że nie każdy ma odwagę pokazać się w nieco odważniejszych stylizacjach. po drugie nie tak łatwo jest znaleźć jakiś naprawdę fajny ciuch. no i nie każdy potrafi "wyczarować" fajne zestawy. to fajne ale jednak trudne P.S. czy słowo "fajnie" nie zaczyna brzmieć dziwnie? Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 19:31 Uważam, że to naprawdę świetna sprawa. Maja swoja pasję i talent, również do wyszukiwania ciekawych ciuchów za niską cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatediet Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 19:36 Czasem chodze ubrana inaczej niż wszyscy, jednak, w przeciwieństwie do szafiarek, nie jestem tak odważna, by pokazać to światu;P Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 19:46 ja na ogół chodzę ubrana inaczej niż inni. ;P uwielbiam rozciągnięte bluzki, najlepiej męskie etc. < 235837938292 Odpowiedz Link Zgłoś
girl_x33 Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 19:59 przeczytałam post i zaciekawił mnie. weszłam na kilka blogów ( w tym blog Sztywniary) i spodobało mi się. cenię takich ludzi ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:24 nie podziwiam, nic specjalnego dla mnie. ;3 btw, czytujesz cosmo? c: Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:25 czasem tak. ale ten styczniowy numer wpadł mi w ręce przypadkiem. c: a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:45 noo ja też je podziwiam ;d niektóre dziewczyny mylą szafiarki z galeriankami ;p i myślą, oglądając film, że będzie to o modzie itp. a tu takie tam... ;d bo był nie dawno wątek o galeriankach i dziewczyny były wielce obużone, że były tam wulgaryzmy ;p <lol2> pzdr dla szafiarke i dla Ciebie ;p Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:32 pierwszą Szafiarką jest Cory Kennedy . Jedna z moich idolek . Pierwsza zrobiła bloga , ukazując zawartość szafy . Odkryły ją media i zyskała sławę . Z tego co wiem później dużo dziewczyn też robiło takie blogi . W tym polki . Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:38 tak, wiem. ona jest świetna. szczerze mówiąc cieszę się że polki zaporzyczyły sobie od niej pomysłu. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
zazdrosnakredka Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:49 mi też się to podoba . kiedyś o tym myślałam ale nie odważyłam się . gratuluję im odwagi ! Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:33 ja osobiście od dłuższego czasu zaglądam na blog Aife ma świetne pomysły, naprawdę podziwiam ją Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:39 tak, ja też odwiedzam jej blog. :d jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
seleenagomez Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:49 fajna historia, bardzo mi się podoba, a blog oczywiście zobaczę ;** muszę sobie kupić cosmopolitam Odpowiedz Link Zgłoś
jagdka Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 20:55 Na www.lookr.tv często zapraszane są szafiarki programy sa często w poniedziałek To jest taka internetowa telewizja gdzie przychodzą sławni i mniej sławni można zadać pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
dream_ Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 21:19 [i]Pfff.... przeczytałam . Pierwszy raz słyszę o kimś takim jak Szafiarki . Zaciekawiło mnie to i przeglądam te blogi. ;dd. Też je podziwiam.. Nie potrzebują ciuchów od sławnych projektantów, za niewiadomo ile kasy,żeby wyglądać fajnie i modnie. Widać,że się tym interesują i to lubią i przez to "robienie tego co lubią" pokazują nastolatkom,których nie stać na jakiej bardzo drogie ciuchy i z resztą nie tylko,wszystkim,że nie trzeba nosić niewiadomo czego,żeby wyglądać fajnie i modnie Dzięki Miszzzel za info [/i] Odpowiedz Link Zgłoś
karolajn05 Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 21:44 najprościej podać adres www.szafiarki.pl tam klikając w "ostatnio dodane" , również znajdziemy super stylizacje ;p polecam ; D ! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 21:52 szafiarstwo to fajna sprawa, szkoda że nie mam do tego tzw. dryga ;d Odpowiedz Link Zgłoś
awhiare Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 21:48 Hum, niezły pomysł z tymi szafiarkami, wydaję się to być ciekawe. Ale raczej takie coś nie jest dla mnie, nie potrafię przerabiać, chociaż może kiedyś spróbuję ;> Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 21:56 noomm mi sie troche nie chcę czytać , literki się zlewaja juz ;x a okulary mam jakby coo xdd No ale doczytałam jakoss xdd <cud> myślę że trzeba być pomysłowym i zręcznym ja tak pół na pół bym sobie z tym poradziła , ale mam qmpele co jest w tym swietna ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
muffinkowa ... 02.01.10, 21:59 Ja już od dłuższego czasu zastanawiam się nad założeniem bloga szafiarskiego i chyba w końcu to zrobię Szkoda, że tak mało nastolatek ma takie blogi, bo szafiarki są w większości trochę starsze. Fajny artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
rosemarry Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 22:19 Tak, czytałam ten artykuł w Cosmopolitanie... Odpowiedz Link Zgłoś
rosemarry Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 22:24 i po co przepisywałaś z gazety?? Trzeba było napisać własnymi słowami i krócej (to że długie, nie zawsze znaczy, że dobre!). Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 22:47 Ja mysle ze to fajny i tani sposob na ubieranie sie Odpowiedz Link Zgłoś
anusxdd Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 22:49 Ja mysle ze to fajny i tani sposob na ubieranie sie tylko ta lasaka co zalozyla tego bloga... racja sztywniara xd nie lubie jak jest wszytsko pokukladane i w ogole bo wtedy jest nuudno xd ' ale ja to ja ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
rosemarry Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 22:53 co do tematu, to również podziwiam te dziewczyny, bo chyba nie zawsze wystarczyłoby mi odwagi na coś takiego, pomimo że kocham ciuchy (a najbardziej te które znajdę w szafie babci). Uważam, że to świetny pomysł, bo można wyrazić siebie, wyżyć się emocjonalnie i artystycznie, a w dodatku to świetna zabawa Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: od bloga do… “Vogue’a” 02.01.10, 23:37 ja tez przeczytałam fajnie że mają odwgę i pasję Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: od bloga do… “Vogue’a” 03.01.10, 12:36 przeczytałam całe ja akurat nie mam odwagi by tak się ubrać to w ogóle nie mój stajl Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: od bloga do… “Vogue’a” 03.01.10, 12:47 Bardzo ciekawe. Ja jestem dziewczyną w stylu a la szafiarka. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
paja96 Re: od bloga do… “Vogue’a” 03.01.10, 17:03 Pomysł- zajebisty. Problem- czas i zasoby gotówki. Biorąc pod uwagę, że większość osób zalogowanych na tej stronie zasadniczo nie jest pełnoletnia problemem jest głównie kasa. Chętnie bym się za to zabrała, bo też kocham modę. Niestety nie mam czasu na buszowanie po sklepaCH A CO DOPIERO KASY NA WYDANIE ( Odpowiedz Link Zgłoś
twilight.fan Szafiarki 03.01.10, 14:41 No więc ja przeczytałam i nie wiem sądze że to nie dla mnie. Ja raczej nie zaliczam do ludzi którzy jakoś na maksa potrafią sie ubrać i mają swój styl. Jak oczywiście nie chodze do szkoły w byle czym a mody nie mam gdzieś. Ja po prostu idę tą prostszą metodą, kupuje drogie ciuchy dobrych marek i wtedy raczej nikt nie może się przyczepić Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: od bloga do… “Vogue’a” 03.01.10, 17:16 interesujące, coś dla mnie ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
babycakes10 Re: od bloga do… “Vogue’a” 03.01.10, 21:14 Mi sie niechce czytac Hapi Nju Jir Odpowiedz Link Zgłoś
carlain Re: od bloga do… “Vogue’a” 03.01.10, 21:21 przepraszam miszell, lecz nie chcę mi się czytać. : < pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: od bloga do… “Vogue’a” 04.01.10, 22:42 nic nie szkodzi. ale szkoda. może spodobałoby ci się ; > xoxo. Odpowiedz Link Zgłoś