03.01.10, 20:47
Hej chciałam się zapytac czy nie wiecie skąd moge sciagnac The Sims 3 po polsku?
Obserwuj wątek
    • vamtherina Re: Simsy... 04.01.10, 13:38
      Zapewne z Chomikuj.pl , ale po pierwsze to nielegalne , a po drugie ściągają się
      wirusy i trzeba mieć specjalny program .
      • jojo15 Re: Simsy... 04.01.10, 13:42
        Nie polecam sciagac, bo po pierwsze nielegalne a po drugie komputer Ci sie
        popsuje. I wogule sciagane simsy nie dzialaja tak dobrze jak oryginal.wink
      • techno14 Re: Simsy... 15.01.10, 22:08
        Torenty ale to ie legalne sciagac simsy bo maja prawa autorskie;*
    • kararock Re: Simsy... 04.01.10, 20:33
      lepiej tego nie rób z tych samych powodów co pisaly moje poprzedniczki i z tego, że ta
      gra jest beznadziejna dlatego jakbys ja sciagnela to nie dziw sie jej grafika
      • edyta09 Re: Simsy... 15.01.10, 21:59
        Bosze !!
        dziewczyny co wy tak przeżywacie ??
        - nie ściągaj to nie legalne !
        - weż z pólki w sklepie !

to nie ma sensu uncertain
        ja mam simsy 3 i są głupie big_grin

ale pomyślcie że nie każdego stać na kupowanie !
        kiss
    • katsuumi_17 Re: Simsy... 04.01.10, 20:42
      Narazie chyba z nikąd nie da rady ściągnąć. To zbytnia świeżynka wink
      • trocks Re: Simsy... 07.01.10, 19:57
        Jasne ze mozna sciagnac...reka z polki sklepowej wink
        • rathbone Re: Simsy... 08.01.10, 12:10
          ja mam ściagniete z heaventrackera...
          a wy juz take uczciwe nie bedzcie bo same pewnie sciagcie...
          • kakaao Re: Simsy... 08.01.10, 12:22
            Wpisz w google "the sims 3 rapishare" . Przeszukaj kilka stron, może coś znajdziesz.
            Tyle. xP
            • blackorwhite Re: Simsy... 15.01.10, 22:00
              Wiecie co wam powiem, ze ściąganie muzyki np. na tel albo na mp3 to taka sama kradzież jak ściągnięcie simsów. Ale prawie każdy ściąga muzykę na fona, więc już nie mówcie o uczciwości.. I nie mówię, też ze sama nie sciągam muzy, bo tak. Chociaą i tak wolałabym kupić sobie oryginalne simsy bo, podobno są problemy potem jak sie ściągnie i grafika nie najlepsza.. pozdro!
    • justinkowa Re: Simsy... 08.01.10, 12:21
      A chcesz potem płacić kilkaset złotych ? ; //

Jeśli tak to przegraj se od kumpeli która to maaa. ;D
    • olenka0505 Re: Simsy... 08.01.10, 17:45
      Ja już mam je z pól roku, gdzieś tak w wakacje miałam i według mnie są gorsze od
      2, choć kilka rzeczy takich jak są tu przydałoby się w The sims 2. Nie wiem czy
      przypadkiem nie znajdziesz tego na torrenty.org ale tam chyba trzeba placic przy
      logowaniu
    • britneyxd chomik 08.01.10, 17:51
      ja mam orginał, ale wiem, żepodobno najlepiej się z chomika ściąga tylko trzeba mieć
      wykupiony transfer ;p
      • morphine_ Re: chomik 08.01.10, 17:56
        Na torrentach.org się nie płaci;P Ale niestety teraz łapią użytkowników tej
        strony, wiem o tym bo sama miałam ten program;P Jest tam dużo rzeczy ale się
        wono ściąga;PP Teraz ściągam z Haszkod'ów ;D;D Musisz wpisać w goglach Haszkod i
        się zarjesestrowac a później sciągną program Yougone czy jaoś tak;P Musiałabyuś
        mieć instrukcjewink Polecam to!;P
    • valeria Re: Simsy... 15.01.10, 21:44
      Tej gry nie ściągniej z pierwszej lepszej strony a jak tak to później mozna
      płacić... a wogóle Simsy 3 są dziwne lepsze poprzednie wersje
    • akira Re: Simsy... 15.01.10, 21:50
      Nie mam pojęcia.
      Mi siostra ściągnęła.
      • lilii_95 Re: Simsy... 15.01.10, 21:52
        btmon.
    • jonaskowa Re: Simsy... 15.01.10, 21:51
      z półki w sklepie . O___o
      • fidzia97 Re: Simsy... 15.01.10, 21:56
        jonaskowa napisał(a):

> z półki w sklepie . O___o

hehe xD Dobre big_grin
        Ja nie mam pojęcia, bo simy 3 i taklby mi nie działały ... Wiem ,że mojej kuzynce brat ściągnął z neta ,ale nie wiem gdzie ,ale ona ma chyba po angielsku big_grin piwo
    • addie Re: Simsy... 15.01.10, 22:11
      To bardzo proste, idź do sklepu i ściągnij grę z półki sklepowej a potem zapłać
      za nią przy kasie. -,-

Ściąganie z internetu gier na PC, PS2, PSP, itd. (piractwo) jest nielegalne!
      • tyska_2311 Re: Simsy... 15.01.10, 22:32
        napisz na mój numer gg :19439236 poniewaz niektórym osobom na forum nie podoba się
        piractwo O.o ciekawe czy naprawde tacy świeci jesteście smile najpierw się nad tym zastanówcie
        czy aby kiedyś nie ściągnęliście chociaż jednej mp3 na kompa devil ( tak tak to też piractwo)
    • lorente Re: Simsy... 15.01.10, 22:29
      Jak to koleżanki powiedziały gre najlepiej ściągnąć z półki w sklepie a potem grzecznie
      zapłacić i cieszyć się grą i bezkarnością..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka