nisiaxxx 03.01.10, 20:47 Hej chciałam się zapytac czy nie wiecie skąd moge sciagnac The Sims 3 po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vamtherina Re: Simsy... 04.01.10, 13:38 Zapewne z Chomikuj.pl , ale po pierwsze to nielegalne , a po drugie ściągają się wirusy i trzeba mieć specjalny program . Odpowiedz Link Zgłoś
jojo15 Re: Simsy... 04.01.10, 13:42 Nie polecam sciagac, bo po pierwsze nielegalne a po drugie komputer Ci sie popsuje. I wogule sciagane simsy nie dzialaja tak dobrze jak oryginal. Odpowiedz Link Zgłoś
techno14 Re: Simsy... 15.01.10, 22:08 Torenty ale to ie legalne sciagac simsy bo maja prawa autorskie;* Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Simsy... 04.01.10, 20:33 lepiej tego nie rób z tych samych powodów co pisaly moje poprzedniczki i z tego, że ta gra jest beznadziejna dlatego jakbys ja sciagnela to nie dziw sie jej grafika Odpowiedz Link Zgłoś
edyta09 Re: Simsy... 15.01.10, 21:59 Bosze !! dziewczyny co wy tak przeżywacie ?? - nie ściągaj to nie legalne ! - weż z pólki w sklepie ! to nie ma sensu ja mam simsy 3 i są głupie ale pomyślcie że nie każdego stać na kupowanie ! Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Simsy... 04.01.10, 20:42 Narazie chyba z nikąd nie da rady ściągnąć. To zbytnia świeżynka Odpowiedz Link Zgłoś
trocks Re: Simsy... 07.01.10, 19:57 Jasne ze mozna sciagnac...reka z polki sklepowej Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: Simsy... 08.01.10, 12:10 ja mam ściagniete z heaventrackera... a wy juz take uczciwe nie bedzcie bo same pewnie sciagcie... Odpowiedz Link Zgłoś
kakaao Re: Simsy... 08.01.10, 12:22 Wpisz w google "the sims 3 rapishare" . Przeszukaj kilka stron, może coś znajdziesz. Tyle. xP Odpowiedz Link Zgłoś
blackorwhite Re: Simsy... 15.01.10, 22:00 Wiecie co wam powiem, ze ściąganie muzyki np. na tel albo na mp3 to taka sama kradzież jak ściągnięcie simsów. Ale prawie każdy ściąga muzykę na fona, więc już nie mówcie o uczciwości.. I nie mówię, też ze sama nie sciągam muzy, bo tak. Chociaą i tak wolałabym kupić sobie oryginalne simsy bo, podobno są problemy potem jak sie ściągnie i grafika nie najlepsza.. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
justinkowa Re: Simsy... 08.01.10, 12:21 A chcesz potem płacić kilkaset złotych ? ; // Jeśli tak to przegraj se od kumpeli która to maaa. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: Simsy... 08.01.10, 17:45 Ja już mam je z pól roku, gdzieś tak w wakacje miałam i według mnie są gorsze od 2, choć kilka rzeczy takich jak są tu przydałoby się w The sims 2. Nie wiem czy przypadkiem nie znajdziesz tego na torrenty.org ale tam chyba trzeba placic przy logowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd chomik 08.01.10, 17:51 ja mam orginał, ale wiem, żepodobno najlepiej się z chomika ściąga tylko trzeba mieć wykupiony transfer ;p Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: chomik 08.01.10, 17:56 Na torrentach.org się nie płaci;P Ale niestety teraz łapią użytkowników tej strony, wiem o tym bo sama miałam ten program;P Jest tam dużo rzeczy ale się wono ściąga;PP Teraz ściągam z Haszkod'ów ;D;D Musisz wpisać w goglach Haszkod i się zarjesestrowac a później sciągną program Yougone czy jaoś tak;P Musiałabyuś mieć instrukcje Polecam to!;P Odpowiedz Link Zgłoś
valeria Re: Simsy... 15.01.10, 21:44 Tej gry nie ściągniej z pierwszej lepszej strony a jak tak to później mozna płacić... a wogóle Simsy 3 są dziwne lepsze poprzednie wersje Odpowiedz Link Zgłoś
fidzia97 Re: Simsy... 15.01.10, 21:56 jonaskowa napisał(a): > z półki w sklepie . O___o hehe xD Dobre Ja nie mam pojęcia, bo simy 3 i taklby mi nie działały ... Wiem ,że mojej kuzynce brat ściągnął z neta ,ale nie wiem gdzie ,ale ona ma chyba po angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
addie Re: Simsy... 15.01.10, 22:11 To bardzo proste, idź do sklepu i ściągnij grę z półki sklepowej a potem zapłać za nią przy kasie. -,- Ściąganie z internetu gier na PC, PS2, PSP, itd. (piractwo) jest nielegalne! Odpowiedz Link Zgłoś
tyska_2311 Re: Simsy... 15.01.10, 22:32 napisz na mój numer gg :19439236 poniewaz niektórym osobom na forum nie podoba się piractwo O.o ciekawe czy naprawde tacy świeci jesteście najpierw się nad tym zastanówcie czy aby kiedyś nie ściągnęliście chociaż jednej mp3 na kompa ( tak tak to też piractwo) Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Simsy... 15.01.10, 22:29 Jak to koleżanki powiedziały gre najlepiej ściągnąć z półki w sklepie a potem grzecznie zapłacić i cieszyć się grą i bezkarnością.. Odpowiedz Link Zgłoś