Dodaj do ulubionych

wredna koleżanka

12.01.10, 17:11
dzisiaj w szkole jedna z moich kolezanek zaczela mnie obgadywac (jak sie ubieram , co
robie) prawie nie zwraacam na to uwagi ale ona zaczyna wszystkie dziewczyny nastawiac
przeciwko mnie i moim 3 przyjaciółkom
co robic ???indifferent
Obserwuj wątek
    • pati8989 Re: wredna koleżanka 12.01.10, 17:46
      powiedz o tym przyjaciółkom , żeby jej nie słuchały , i się nie przejmuj .
      i nie wiem , co ja bym zrobiła w takiej sytuacji
    • i_loff_nick Re: wredna koleżanka 12.01.10, 17:50
      powiedz jej "masz rację. Ubieram się okropnie. Ale ja ubrania mogę zmienić a ty mózgu nie
      wymienisz..." big_grin
    • kasiarzynka Re: wredna koleżanka 12.01.10, 17:51
      Rozlicz się z nią to na osobności lub odpowiedz ogniem na ognień (jednak tego
      nie polecam).
    • aivelen Re: wredna koleżanka 12.01.10, 17:52
      tez ją obgaduj albo najlepiej idzcie na solo i skop jej dupe. big_grintongue_out nie no pogadaj z nią
      tylko szczerze to powinno byc po sprawie. osacz ją z przyjaciołkami, złap jak bd sama i
      pogadajcie powaznie. bo laska najwyrazniej cos do was ma ;/
      • kaila. Re: wredna koleżanka 12.01.10, 17:57
        o jaa ja bym jej chyba za przeproszeniem naje.bała sciana
        • razorbladekiss Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:00
          według mnie powinnaś ją ignorować.
          mam pare dziewczyn w swojej szkole które mają cały czas wąty do mnie, wtedy
          gadam ze swoimi kolegami i jest po sprawie ;p
    • lady_cat Re: wredna koleżanka 12.01.10, 17:58
      a bo ja wiem. x d.
      mój mózg by na nią zaczął nagadywać .
      ja bym postawiła przeciw jej jakieś ciacho .
      ahaha. x d. może szkoda, że to przeczytałas . (:
    • kicaj Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:03
      Zazdrości Ci i tyle, walnij jej xp
      • kararock Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:07
        słodkie rozmowy do niej nie przemówią dokop jej słowem
    • agull Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:11
      Skoro są to prawdziwe przyjaciółki to nie uwierzą w jej plotkiwink
      Nigdy nie byłam w takiej sytuacji, więc nie bardzo mogę coś doradzić.
      Ale na twoim miejscu olałabym laskę i trzymałabym się ludzi, którzy mnie lubią i
      nie uwierzą w plotki!
      • britneyxd Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:19
        mam podobny problem tylko na mnie się uwzięły gwiazdy szkoły -_-
        w sumie to gów.no mnie one obchodzą..... jakos się nimi nie przejmuję, chodzą ze mną do
        klasy, nastawia inną klasę przeciwki mnie ale mam to gdzies, bo mądrzy ludzie jej nie
        słuchają >.<
        weź daj spokuj z nią.... koleżanki i koledzy jak są mądrzy to nie będą jej słuchać a jeśli
        zrobią to samo co ona to znaczy to, że oni nie są lepsi sciana
    • magdaaaa Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:16
      Ja tak miałam, ale im przeszło, jak zobaczyły, że do mnie nie dociera ich głupie
      gadanie. Wiesz, ja bym się nimi nie przejmowała, po prostu jeszcze nie dorosły i
      nadal są dziećmi, które nie wiedzą, co to życie.
      • dominisiaa_ Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:23
        Jeżeli to prawdziwe przyjaciółki to staną po twojej stronie. smile Staraj się ignorować. Jeśli to nie zadziała to ,,dokop jej słowem". xdd . tongue_out
      • sysiek4444 : > 12.01.10, 18:24
        Tsaa , jestem w pierwszej gim , i doszly różne laski , i jedna włąśnie zaczęła się ze mną
        kolegować gadać i te pe a ostatnio przechodze pod klase z kumpelą a ona na mnie gada
        dzewczynom , wszystkie nastawione , wsłuchiwane a ja prawie nie zwracam uwagi .
        Wkońcu mnie to kurzyło i powiedziałam ` wiesz ty co ? nawet odgadywać nie umiesz , bo
        nie to że się na mnie wtedy gapisz a do tego siedzę obok cb i wszystko słyszę , nie tylko
        mnie obgadujesz , więc nie mądź madra i nie udawaj cuda świata bo nim nie jesteś , nie
        wiedziałam że jesteś taka wredna , naprawde , i odczep się ode mnie i nie nastawiaj
        wszystkich przeciwko mnie` czy cos takiego . wtedy ona sie zrobiła cala czerwona i już
        wcale od niej nie usłyszalam słów na mój temat zrobilo jej sie wstyd , laska obgadywala
        każdego kogo spotka na drodze .
        wkurzające to .
        radze ci nie siedzieć jak szara myszka .
        ; >
    • karusek1997 Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:22
      Witaj w klubie
      w piątej klasie z takiego powodu moja mama zrobila zebranie z rodzicami i dziecmi
      ale to nic nie zrobilo nadal robia swoje teraz sie postawilam i je tez wyzywam
      a dzisiaj kolezanka do moje chlopaka napisala ze on ze mna chodzi i sie smiala z
      niego ze on ze mna
      ale ja wyzywalam na nk i na gg
      zalosna szmata!!!!piwo
    • karusek1997 Re: wredna koleżanka 12.01.10, 18:31
      a ostatnio też koleżanka mnie obgadywała ale pogadałam z nią na osobno i
      wszystko sobie wytłumaczyłyśmy bo miałam dosyć tego ze inne dziewczyny
      przychodzily do mnie ze skargami ze ja takie i takie cos mowilam i pytalam kto
      to ci powiedzial no ta...
      xdshockshockshockshockshockscaredscaredscaredscared

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka