alicexd 12.01.10, 21:14 Proszę was! Macie jakieś mega smutne filmy? Tylko nie strasznie i nie komedie romantycznie a nie nie romanse!Wiem że komedie romantyczne nie są smutne ale wiecie ;pTo jak? Dawajcie adresy! Pleas mega smutne filmy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judixd Re: Smutne! 23.01.10, 11:15 Moim zdaniem Titanic.. Płakałam na nim jak dziecko xD Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Smutne! 12.01.10, 21:18 ee a może być bolywood ? bo jak bolywood to moze być np. "Gdyby Jutra Nie było" mnie takie kino porywa nie jest może jakieś "mega super ekstra" ale mi się podoba . Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Zielona Mila :) 14.01.10, 16:57 'Zielona Mila', bardzo piękny i smutny film ! popłakałam się Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyhetstrong Re: Smutne! 12.01.10, 21:25 ja ci dam smutne zdjęcia ok. www.youtube.com/watch?v=2WHEl_djl20&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Smutne! 12.01.10, 21:28 Strasznie polecam ci film "KEITH" .! Ja osobiście płakałam na nim jak dziecko .! ;] Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Smutne! 12.01.10, 21:35 1 Zielona Mila 2 Lista Schindlera 3 Szeregowiec Ryan 4 Kompania Braci 5 Pianista 6 Miasto Aniołów 7 Fanatyk 8Requiem dla snu 9forrest gump 10A WALK TO REMEMBER `1. Lista Schindlera 2. Życie jest piękne 3. Pianista 4. Chłopcy z placu broni 5. Szkoła uczuć 6. Jeniec - tak daleko jak nogi poniosą 7. Cast away Z google żeby nie było ; <. Tam jest tego w cholerę. Odpowiedz Link Zgłoś
peace_and_love Re: Smutne! 12.01.10, 21:33 Titanic i Zielona Mila - ja na obydwóch płakałam jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Smutne! 14.01.10, 16:27 Szkoła Uczuć. Lista Schindlera. Pianista. Pamiętnik. Moulin Rouge ( na końcu , buuu . ;c ) Oglądałam też kiedyś pewien film ( rozłożony na dwie części w tv ) , gdzie podczas wojny wywieziono oficerów ( bodajże niemieckich ) na Syberię . Jeden z nich podjął się próby ucieczki z obozu . Pragnął wrócić do ukochanej i dziecka . W filmie pokazane było jak przechodził po tych lodowych pustyniach , mijał lasy , załapywał się na pociągi , a jednocześnie był ścigany przez Rosjan . Czyżby to był Cast Away? Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Smutne! 14.01.10, 16:43 Requiem dla snu, Angielski Pacjent , Człowiek Słoń, Szeregowiec Ryan, Szósty Zmysł, Piękny umysł, Philadelphia, Odpowiedz Link Zgłoś
isabella_ej Re: Smutne! 14.01.10, 16:43 wydaje mi się, że ,,bezsenność w Seattle'' jest smutne Odpowiedz Link Zgłoś
kate.. Re: Smutne! 14.01.10, 16:48 ja oglądałam " Marley i ja " na końcu płakałam.. smutny koniec jest.. ale fajny film, polecam : ] Odpowiedz Link Zgłoś
good_thing Re: Smutne! 17.01.10, 13:28 Hmm..Zielona Mila, Szeregowiec Ryan, Cast Away ( wszystkie z Tomem Hanksem ) A Cast Away opowiada o mężczyźnie, który miał wypadek samolotu bodajże i jest sam na bezludnej wyspie. Tłumaczę, bo ktoś pisał, że to o tym jak ucieka przed Rosjanami A Bezsenność w Seattle to romansidło, wcale nie takie smutne. Odpowiedz Link Zgłoś