modern Re: Jedno pytanie do Boga . 23.01.10, 09:03 fajny wątek. ; dd Dlaczego ludzie giną? ^ Odpowiedz Link Zgłoś
miley_vanesska_ Re: Jedno pytanie do Boga . 23.01.10, 09:13 No np. czemu ludzie umierają? I jak wygląda śmierc... Odpowiedz Link Zgłoś
madziullaa Re: Jedno pytanie do Boga . 23.01.10, 09:18 Dlaczego zamiast pomagać ludziom, niszczy im życie. Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Re: Jedno pytanie do Boga . 23.01.10, 09:20 Dlaczego jest tyle nienawieści na świecie. Oraz: Dlaczego Robert Pattinson się nie goli. Odpowiedz Link Zgłoś
miasto15kosci Re: Jedno pytanie do Boga . 23.01.10, 13:41 ja bym sie spytała co mnie czeka w życiu Odpowiedz Link Zgłoś
miasto15kosci haiti ? 23.01.10, 13:45 myśle że to teraz nie na temat , ale pytacie dlaczego ta tragediA na haiti była , mysle że Bóg chciał nam pokazać jaki tam panuje problem , ludzie bez tej tragedi nadal żyliby w biedzie , teraz wielu zgineło to fakt , ale ci co przzyli mają szanse na lepsze życi e tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
szaman Re: Jedno pytanie do Boga . 23.01.10, 23:35 hejka! lubisz budyń? a tak serio czy naprawdę istnieje a jak tak, to jak on wygląda i funkcjonuje. mam nadzieje jednak że nie jest to idealna jednia, która się ze swojej idelaności bezmyślnie wylewa fujka neoplatonizm Odpowiedz Link Zgłoś