michaelmontana 24.01.10, 11:33 Muszę napisać reklamę po Angielsku Reklama urządzenia Prosz help szybko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty_lady Re: Angielski - reklama 24.01.10, 11:38 Nie znam dobrze angielskiego,więc nie moge Ci pomóc * Odpowiedz Link Zgłoś
justyna. Re: Angielski - reklama 24.01.10, 11:42 ` wejdź sobie na jakiś trasylator i masz. tylko musi być dobry, bo one często błędnie tłumaczą. Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaa Re: Angielski - reklama 24.01.10, 11:40 no i kolejna osoba ktora uzywa forum do robienia zadan domowych ehh. www.zadane.pl tamdodaj pytanie i napewno ktos ci to tam rozwiaze Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Angielski - reklama 24.01.10, 13:06 Nikt za ciebie robić nie będzie. Napisz co potrafisz, i najwyżej wyślij tu, to ci ktoś sprawdzi, ewentualnie poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia_ Re: Angielski - reklama 24.01.10, 14:47 zadanie domowe możesz przecież wejść na zadane.pl albo zapytaj.com.pl (ale lepsze jest zadane) tam ci rozwiążą Odpowiedz Link Zgłoś
natka41 Re: Angielski - reklama 24.01.10, 13:09 nikt zadania za cb tu nie bd robił Odpowiedz Link Zgłoś
zigii Re: Angielski - reklama 24.01.10, 13:14 czy naprawdę myślisz, że odwalimy za ciebie zadanie? hahahhah. Odpowiedz Link Zgłoś
orbit Re: Angielski - reklama 24.01.10, 13:58 i ja mam ci napisać zadanie a optem dostaniesz za niego 6 ? ; x buhaha . ^^ rozśmieszyłeś mnie. ( : wku...asz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana .... 24.01.10, 14:35 Napisałem sam i oddałem w piątek do sprawdzenia to mi powiedziała ze widzi błąd na błędzie, więc pomyślałem że aż żal wam to poprawiać co 2 słowo . Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: .... 24.01.10, 14:41 wie , że nie na temat . ale michaelomntana, możesz pisac częściej na forum kotka . ? tak jak kiedyś. -,- Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Do LAdy _ Cat 24.01.10, 14:58 A czego chcesz abym pisał częściej ? ; D Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Do LAdy _ Cat 24.01.10, 15:56 bo zawsze lubiłam czytac twoje posty . a zresztą jest tak mało chłopaków tu . i im więcej osób na kotku tym fajniej . x d. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: .... 24.01.10, 14:57 no to napisz po polsku. spróbuję rpztełumaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
michaelmontana Re: .... 24.01.10, 15:01 Oto nasz nowy produkt. Prezentujemy zegarek ( chodzi o watch). Jest lekki, podręczny, elegancki, świeci w ciemności. DO tego pokazuje fazy księżyca. Dzwońce szybko, zostało tylko 2000. Zadzwoń teraz, a dostaniesz dwadzieścia procent zniżki i pasek do spodni gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: .... 24.01.10, 17:09 This is our new stuff. We are showing you a watch. It's light, very hand, elegant and it shines in the dark. Except that, it can show you phase of the Moon. So hurry up and order it because we have only two thousand of that. If you call now, you'll get it for 20 % cheaper and belt to your trousers bonus. chyba taak ;d Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_xd Re: Angielski - reklama 24.01.10, 15:04 rusz mozgiem ! , zasz kilka slowek po angolu , nie ? , przeciez pan/i napewno dawal/a wam przyklady jak mozecie to zrobic . , jezeli nie znasz jakiegos slowka znajdz w slowniku ... , bosh.... inienawidze gdy ktos chce gotowe zadanie . , az taka tepa jestes ? , przeciez to jest proste . ! , ja Ci napewno nie pomoge , bo to wtedy nie bd twoja ocena . Odpowiedz Link Zgłoś
dupaa.x3 ;o ;o ? ! 24.01.10, 18:00 naprawdę nie poradzisz sobie z tym sama . . . ? Odpowiedz Link Zgłoś