kara4454 27.01.10, 15:58 oglądacie?leci na tvn7.ja oglądam już trzeci raz i to moja ulubiona telenowela.szkoda że już jutro ostatni odcinek. a wy co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilamox Re: rubi 27.01.10, 16:04 Ja tego nie znam. Nie oglądam.Nie wiem o czym jest. Cóż za wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
nici Re: rubi 27.01.10, 16:06 chyba wiem o co ci chodzie, oglodalam rok albo downiej temu na tvn chy to o tej co straci na koncu nage, nie chce mi sie teraz wszystkiego pisac??? Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: rubi 31.01.10, 23:54 olgx napisał(a): > Nie, a możesz w skrócie opowiedzieć o czym jest? to jest skomplikowana telenowela.dlatego ją lubie Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: rubi 27.01.10, 16:08 Oglądałam półtora raza, bo potem nie chciało mi się już na to gapić. Powód? Bardzo prosty- wiedziałam co będzie i nie widziałam najmniejszego sensu w dalszym oglądaniu. Śledziłam losy Rubi, gdy leciała na zwykłym TVN. xdd Dobrze kojarzę, że na końcu nie miała nóg? xdd Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: rubi 27.01.10, 16:10 ...a potem była brzydka i znuienawidziłą taką niby ładną. xd Odpowiedz Link Zgłoś
anaj Re: rubi 27.01.10, 16:19 Rubi już bardzo dawno leciała na TVN ... oglądałam... jedna z lepszych telenowel jakie oglądałam, taka nietypowa Odpowiedz Link Zgłoś
hayles Re: rubi 27.01.10, 16:21 ja oglądam drugi raz bo to już kiedyś leciało na tvn. i podziwiam te kobiety, że płaczą, a makijaż mają nadal perfekcyjny c: Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 . 27.01.10, 20:01 No i trzeba było od razu, że chodzi o "Cenę Marzeń", a nie... Dopiero ciocia wikia mi pomogła. Czasem to oglądałam, jakoś specjalnie mnie nie zachwycało. Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Re: . 27.01.10, 20:05 To nie jest serial ' rubi ' tylko ' cena marzeń ' -.- Wcześniej leciało na tvnie i oglądałam chyba ten głupi serial codziennie . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: . 31.01.10, 23:56 kapi napisał(a): > To nie jest serial ' rubi ' tylko ' cena marzeń ' -.- > Wcześniej leciało na tvnie i oglądałam chyba ten głupi serial codziennie . ; d oryginalny tytuł to ''rubi'' i polski tytuł to ''cena marzeń'' Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja ;D 27.01.10, 20:02 of course ;D kocham Rubi xD Rubi jest ładna . ale się porobiło . szkoda że była zła :C Odpowiedz Link Zgłoś
xxewelkaxx Re: ;D 27.01.10, 20:08 Jacie, przypomniałaś mi o niej ;x Jak miałam 9 lat to z mamą oglądałam. Zawsze w czwartki kończyłam późno i nie mogłam zdążyc. Haha, pamiętam jak ledwo co do domu weszłam i do mamy: 'I co, i co w Rubi było? !!' c; Byłam śmiesznym dzieckiem ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: ;D 28.01.10, 17:14 nawet nie wiem co to . . wgl nie ogladam telenowel . Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatekxd >KLIK< xd 01.02.10, 00:04 Tak Oglądałam kilka lat temu na TVN i neraz na TVN7 też ) Bardzo fajna telenowela i ten Alehandro Teraz jak ''Cena Marzeń'' - Rubi się skończyła to leci ''Prawo Pożądania'' też było kiedyś na TVN też oglądałam... Trochę nawymyślane, ale ujdzie Pewnie jak ''Prawo Pożądania'' się skończy to dadzą ''Marinę'' Heheh ja te wszystkie telenowele oglądałam i wszystkie mi się podobały ;D Odpowiedz Link Zgłoś
madziaa.a Re: Rubi . < 3 03.02.10, 14:57 Oglądałam dawno temu ;d Jak było po raz pierwszy w tv . ; ) teraz też oglądałam czasami x D na youtube są odcinki . ;D lubię Rubi . ; * Odpowiedz Link Zgłoś