aniuss.. 27.01.10, 16:57 Co o niej myślicie..? uważam że ma niesamowity głos a jej ostatnia płyta jest po prostu rewelacyjna ) Doesnt Mean Anything Try Sleeping With a Broken Heart Empire State Of Mind *jeśli był już taki wątek to sorkaa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisaxx Re: Alicia Keys 27.01.10, 19:13 taa lubie ją , ma niezwykly glos , a plyta swietna uwielbiam Empire State Of Mind i po prostu zakochalam sie w piosence Try Sleeping With a Broken Heart ;dd Doesn't Mean Anything tez fajna . Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielle97 Re: Alicia Keys 27.01.10, 19:16 dobrze , że o niej napisałaś . zaprosiłam Cię do znajomych .^^ xd cóż baaaardzo ją lubię rzeczywiście ma śliczny głos, mało o niej w mediach i bardzo dobrze , przynajmniej nie próbuje zrobić kariery na siłę , przez wygląd , lecz przez cudowny głos i talent. rzeczywiście masz rację co do nowej płyty . słuchałam ostatnio na Trace jej piosenek - były puszczane stare jak i nowe. Odpowiedz Link Zgłoś
shugo_chara_15 Re: Alicia Keys 27.01.10, 19:24 Ja lubię Doesn't mean anything mam ją na playliście Fajny ma głos W sumie to prawie w ogóle o niej nie słyszałam, tę piosenke znalazłam przez przypadek na stronie mtv.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Alicia Keys 27.01.10, 19:32 kocham jej piosenki a szczególnie ''No One'' Odpowiedz Link Zgłoś
lousy11 Re: Alicia Keys 27.01.10, 19:41 bardzo ją lubie ;D moja ulubiona piosenka to : "Doesn't Mean Anything" . Ale nie wiem z której płyty . Odpowiedz Link Zgłoś