karmelowaaa 27.01.10, 19:19 czy marszczy się Wam czoło?? Mi tak wiem głupie pytanie jak się mocno zdziwię to unoszą mi się brwi i marszcze czoło co zrobic żeby tego czoła nie marszczyc?? nie chcę miec potem zmarszczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia321 Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 27.01.10, 19:21 mam tak samo każdy tak ma... Odpowiedz Link Zgłoś
reden Ciocia dobra rada. 27.01.10, 19:22 Zrób sobie odsysanie tłuszczu z czoła odkurzaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
evilia Re: Ciocia dobra rada. 27.01.10, 19:27 haha xD Każdemu tak się chyba dzieje xD Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: Ciocia dobra rada. 27.01.10, 19:28 Albo lepiej weź sobie ten odkurzacz i przystaw do ucha może Ci się troche mózg odkurzy . - , - Kurde , wiesz że każdemu się marszczy czoło i unoszą brwi gdy operuje mimiką ?? = , = A zmarszczki i tak będziesz miała i tak , tylko że jeszcze nie teraz bo masz 'młode' włókna kolagenowee. x - d Odpowiedz Link Zgłoś
smile_95 Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 27.01.10, 19:26 trochę dziwne pytanie ale chyba każdy tak ma ja np. staram się nie marszczyć często czoła, żeby nie miec zmarszczek potem xdd i to chyba najlepszy sposób Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 27.01.10, 21:25 A ja mam jakąś dziwną skórę, bo mi się marszczy, ale nie jak u normalnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiaa Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 29.01.10, 13:21 hahaha dobre.. przecież każdy tak ma xDD a zmarszczki to ma każda kobieta jak się starzeje, więc nie unikniesz tego.. chyba, że masz dobre geny.. nie raz kobiety po 40 nie mają zmarszczek.. dobre kremy też wiele pomagają.. Odpowiedz Link Zgłoś
malinka.. Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 29.01.10, 18:52 Chyba kazdy tak ma..;x Odpowiedz Link Zgłoś
sely Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 29.01.10, 18:55 zakładnanie tak bezsensownych wątków nie jest śmieszne, tylko głupie. czerwony kosz ;oo Odpowiedz Link Zgłoś
melody. Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 29.01.10, 18:57 mi się wgl nie marszczy. na to chyba nie ma sposobu . Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 29.01.10, 18:58 1. wydaje mi się, że albo udajesz głupią, albo jesteś pojeb.ana. stawiam na to drugie. no cóż, dla twojej małej świadomości czoło się marszczy każdemu, jak sie unosi brwi. i to nic nie da, bo i tak będziesz mieć zmarszczki prędzej czy później. 2. wątek jest bezsensowny. jakie to przykre .. czerwony kosz madam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
blysskotkaa Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 30.01.10, 04:51 Jak unosi się brwi to w zupełności normalnym jest że czoło marszczy się, ale możesz byc pewna że z tego powodu zmarszczek nie bedziesz miała ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 30.01.10, 17:08 to normalne zachowanie się skóry i każdy tak ma. zmarszczki też będziesz mieć, więc się nie stresuj i marszcz spokojnie czoło xD Odpowiedz Link Zgłoś
zakurzona Re: Czy marszczy się Wam czoło?? 30.01.10, 17:57 Tak marszczy mi się jak to czytam..pff..już gorszego problemu to wymyślić nie mogłaś? Odpowiedz Link Zgłoś