kinia0002 28.01.10, 18:07 Czy uważacie że komputer może być niebezpieczny? Że wciąga , że już się powoli wchodzi do wirtualnego świata ? Odpowiadajcie Przypominam że jest malutki czerwony koszyczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jess_or Re: komputer-niebezpieczny ? 28.01.10, 18:16 zależy dla kogo! bo są chłopcy (to zazwyczaj są chłopcy) którzy są odrzuceni w realnym świecie to w wirtualnym świecie mogą się tak jakby- wyżyć! tak myślę ;P tak w ogóle to myslę że młodzież już jest znudzona internetem i częściej podchodzi do książek niz np. rok czy tam dwa lata temu! Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: komputer-niebezpieczny ? 28.01.10, 18:28 Nie jest niebezpieczny. Przynajmniej dla mnie. Jeszcze żyję rzeczywistością. do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: komputer-niebezpieczny ? 28.01.10, 18:38 zależy. to, że wciąga to owszem, ale nie zapominaj o niebezpiecznych znajomościach przez internet, które bywają gorsze niż uzależnienia. ale oczywiście jest mnóstwo pozytywnych stron komputera. więc na pytanie czy jest niebezpieczny odpowiem: trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
rathbone Re: komputer-niebezpieczny ? 28.01.10, 20:07 oczywiście. moze sie uzaleznieniem stac. dla takich np chlopakow co tylko siedza i w tibie graja ;p Odpowiedz Link Zgłoś
stokroteczka11 Re: komputer-niebezpieczny ? 28.01.10, 20:14 tak. przez niego miałam wizytę u okulisty. i wiecie co wyznał? że to choroba, którą miałam od urodzenia, ale nie była groźna dla oczu, ale się pogorszyło od pewnego czasu.. tiaaa... od czasu, kiedy zaczęłam tyle siedzieć na kompie. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
tunia.18 Re: komputer-niebezpieczny ? 29.01.10, 09:21 jeżeli się siedzi całymi dniami to tak. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: komputer-niebezpieczny ? 29.01.10, 09:30 zgadzam sie, jesli siedzi ktos cały dzień, no to tak. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
alice087 Re: komputer-niebezpieczny ? 29.01.10, 09:32 Może być niebezpieczny/jest O_O I żyję jeszcze rzeczywistością Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: komputer-niebezpieczny ? 29.01.10, 09:32 był chyba taki temat . w każdym razie ja sie strasznie uzależniłam . siedzę przed kompem całe dnie i nic szczególnego na nim nie robię . -.- Odpowiedz Link Zgłoś
pati323 Re: komputer-niebezpieczny ? 29.01.10, 09:36 ja uważam, że komputer jest niebezpieczny tylko dla tych, którzy nie umieją z niego we właściwy sposób korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
meonow Re: komputer-niebezpieczny ? 29.01.10, 09:40 a ja wam powiem, że komputer jest niebezpieczny.! sama sie o tym przekonałam ma wakacje sie uzależniłam od niego i mormalnie nie mogłam bez niego wytrzyma, nazywałam go "swoim przyjacielem" hah. Głupia byłam xd ale później jakoś kupmele zaczeły mnie częsciej wyciąga z domu i mi przeszło..yff całe szczeście Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowana__ Re: komputer-niebezpieczny ? 29.01.10, 10:37 Tiaa brrdzo niebezpieczny . wg . mnie nie . ; D Odpowiedz Link Zgłoś