paulinka. 03.02.10, 16:50 malowalyscie ? ;p ja chcialam sb na ferie pomalowac ale nie wiem ;d ile sie trzyma ?? ; Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucuch. Re: szamponetka .? ;) 03.02.10, 17:04 a nie będziesz miała problem w szkole? ;> bo to nie zawsze schodzi od razu. jest od 4 do 8 zmyć. później chyba 24 i 50 czy coś. (: ja wziełam tą środkową a trzymała mi dobre pół roku. ;o Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0505 Re: szamponetka .? ;) 03.02.10, 17:10 bylo ja malowalam na czekoladowy brąz to się trzymało bardzo długo, kilka miesięcy na pewno choc głowę myje codziennie lub prawie codziennie i do naturalnego koloru nie powrócily, zależy na jaki chcesz pomalowac i jaki masz kolor wlosow naturalnie. Ja chcialam sobie na taki blond pomalowac to nic nie wyszlo. Moja kupmela malowala na ciemniejszy niz ma to tez tak nie bardzo efekty bylo widac Odpowiedz Link Zgłoś
ozzy Re: szamponetka .? ;) 03.02.10, 17:12 20 myć xD ja jednak wole farbe , bo pod kniec kolor wyglada na zdechły Odpowiedz Link Zgłoś
incredible_ Re: szamponetka .? ;) 03.02.10, 17:18 Ja, malowałam sobie w wakacje, do 24 myć, na czerwono, ale nie całe włosy tylko jedno pasemko pod spodem, to trzymało się dłuugo. jeszcze teraz mam w tym miejscu taki lekki odcień czerwieni. a włosy mam blond Odpowiedz Link Zgłoś
paattii Re: szamponetka .? ;) 03.02.10, 17:21 Malowałam... Jednak tak szybko ja piszą nie schodzi. Przez długi okres czasu miałam rude włosy, a miały być tylko na kilka tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: szamponetka .? ;) 03.02.10, 20:32 Szamponetki są fajne. Może nie trzymają się za długo ale też nie niszczą włosów Odpowiedz Link Zgłoś