orbit Re: WF 05.02.10, 20:32 długie dresy, lub takie rybaczk i dresy . ;d My mamy zboczonego pana wiec najlepiej na w-f przychodzic w worku. Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: WF 05.02.10, 20:37 Ćwiczę w białym podkoszulku i czarnych ' pumpach ' do kolan , lub w spodenkach do połowy ud. Nie będę ćwiczyła , jak moje niektóre znajome w krótkich spodenkach , spod których wychodzi pupa i ich cellulit. ; 33 Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: WF 05.02.10, 20:39 yyyyy..w krótkich spodenkach nie widać majtek. Ja mam zawsze krótki spodenki i bluzke z krótkim rękawkiem Odpowiedz Link Zgłoś
give Re: WF 05.02.10, 20:39 czarne spodnie za kolana i czerwona koszulka [ ten czerwony to jakiś głupi wymóg szkoły. chodzi o to, że każdy nauczyciel wfista ma do siebie przypisany jeden kolor ]. nie lubie krótkich spodenek, mam krzywe nogi. c; Odpowiedz Link Zgłoś
agata018 Re: WF 05.02.10, 20:42 Ćwiczę w dresie lub legginsach, które są przeznaczone do ćwiczeń ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kar240931 Re: WF 05.02.10, 20:43 ja moge cwiczyc na wf w czym chce nawet w czerwonej bluzce i niebieckich spodenkach Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: WF 05.02.10, 20:50 ja muszę mieć białą koszulkę , i ciemne spodnie , spodenki ja mam białą luźną koszulkę , i 3 / 4 spodnie granatowe alladynki . Odpowiedz Link Zgłoś
darulka12l .... 09.05.10, 15:25 Ja ćwiczę w spodniach (nike,3/4,alladynki)i w białej bluzce w kubusia puchatka i w adidasach(nike) Odpowiedz Link Zgłoś
autre Re: WF 05.02.10, 20:50 w czarnych rybaczkach Adidas i jakieś luźnej koszulce ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
sweex jak już ćwiczę.. 05.02.10, 20:50 ..co zdarza się dość rzadko, biorąc pod uwagę moje lenistwo, zakładam kolorowy t - shirt i luźne 3/4 spodnie, coś w stylu dresowych, ściąganych sznurkiem, tylko fajnie pozszywane. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: WF 05.02.10, 20:51 pumpy - takie za kolano xDee albo długie dresy i luźna, długa bluzka ; -) Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: WF 05.02.10, 21:04 u nas jest obowiązek chodzenia w czerwonych krótkich spodenkach i bialych koszulkach . Jak się ustawiamy to wyglądamy jak flaga narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: WF 05.02.10, 21:11 jako, że jestem osobą, która nie lubi ubierać się tak jak inni to nie noszę dresów- szerokich, wielkich, praktycznie męskich. na wf- na zmianę, raz spodnie do kolan, takie zwykłe z kieszonkami, a raz długie getry, taakie legginsowate i dłuższa, ale nie szeroka bluzka, tak żeby tyłek trochę zakryło. Odpowiedz Link Zgłoś
ylang Re: WF 05.02.10, 22:30 Krótkie czarne spodenki, co wyglądają jak spódniczkaxd I niestety granatowa koszulka, u nas każda klasa(osobnodziewczyny,osobno chłopaki) musi mieć jeden kolor koszulek.xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: WF 05.02.10, 23:53 ja mam takie pumpowe spodnie do połowy łydek i białą koszulkę z serduszkiem . Odpowiedz Link Zgłoś
neyes Re: WF 06.02.10, 07:37 Nam akurat strasznyy nauczyciel się trafił także ukochany przedmiot stał się koszmarem. U niego lepiej być ubranym tradycyjnie czyli biało czarno, w przeciwnym wypadku cię wyśmiewa przez pół lekcji kogo ty nie przypominasz ;d tylko ze nikt sie nie smieje ;p Ma rowniez dziwne skojarzenia do alladynek. Uwaza, ze ten kto takie nosi koniecznie musial za przeproszeniem wyproznic się w spodnie. Takie myslenie uwazam za podobne z epoki kamienia. Ale coz zrobic, jeszcze tylko rok A jak jest z wami, lubicie wf i swoich nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
pauluskaaa Re: WF 06.02.10, 08:00 Koniecznie luźne dresy,a do tego koszulka XXXl Bo u nas w sql,to nie które ubierają spodenko-majtki tak,żeby tyłkiem przed chłopakami poświecić;/ Odpowiedz Link Zgłoś
emo_kitty Re: . 06.02.10, 11:24 Ja ogólnie leginsy za kolano na Wf nakładam i do tego tunikę jakąś kolorową z bresznym napisem żeby typ miał uciechę hahahaha . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kasieek_089 Re: WF 06.02.10, 11:29 ja w spodenkach. W spodniach nie nawidze bo jest goraco i wql Odpowiedz Link Zgłoś
dulce1055 Re: WF 06.02.10, 11:34 ja pojechałam sobie ostatnio do mano i kupiłam takie dresowe spodnie są taki za kolana i są takie luźne a bluzka to też taka luźna i z dużym dekoldem Odpowiedz Link Zgłoś
ashley24 Re: WF 06.02.10, 20:23 Ja wole ćwiczyć w krótkich spodniach bo potem jak np. gramy w kosza, nogę, hokeja, rugby, siatkę czy cokolwiek innego to jest strasznie gorąco. A poza tym lubię chodzić w krótkich spodniach Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: WF 06.02.10, 19:18 ja cwicze na wf ale jak mnie zmusza nie cierpie tego! ja cwicze w rybaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
niedorobionaxd Re: WF 06.02.10, 19:54 bardzo rzadko ćwiczę na wf'ie. najczęściej uciekam, albo piszę sobie zwolnienia. a jak już ćwiczę to w długich, szerokich, szarych spodniach dresowych. w czarnej bluzce z nirvany *u*. i na bluzkę nakładam szarą, luźną bluzę. jednym słowem wyglądam jak dres. ; d. Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: WF 06.02.10, 20:03 ja ćwiczę w pumpach i bluzce na ramiączkach zazwyczaj... no i adidasy, czasem trampki (mam 2 pary butów po szkole xD ) Odpowiedz Link Zgłoś
colorova W-f ;p 06.02.10, 21:20 Uwielbiam soprt więc to podstawa żeby czuć się komfortowo latem preferuję krótkie sopdenki ale nie takie jak napisałaś krótkie zimą długie spodnie, do tego wygodne buty i luźne t-shirty Odpowiedz Link Zgłoś
neyes Re: WF 08.02.10, 13:52 Nitk nie odpowiedział, także ponowię pytanie : Jak jest z wami, lubicie wf i swoich nauczycieli? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat WF 27.03.10, 13:41 lubię moją facetkę od w-fu, bo uczy takieg fajnego chłopaka . zawsze coś mi o nim mówi. tralala. ; * ja ćwiczę w szarych pumpach i jakimś luźnym t-shircie . x d Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: WF 27.03.10, 17:59 ja nosze legginsy czarne i lużną bluzkę z krótkim rękawem Odpowiedz Link Zgłoś