elax33 07.02.10, 12:49 Wszędzie szukałam tego filmu na chomikuj , bo chcialam sobie sciagnac jezeli ktoś ma stronke gdzie można obejrzec ten film lub strone chomikuj gdzie będzie "Szkolny terror" podajcie dzięki za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kreska_nad_u Re: Szkolny terror pomozecie?? 07.02.10, 12:54 Myślałam, że chodzi o prawdziwy terror Nie wiem... filmolandia, seans24? Może tam będzie, ale trzeba się zarejestrować(za darmo) Odpowiedz Link Zgłoś
elax33 Re: Szkolny terror pomozecie?? 07.02.10, 12:58 Właśnie na playtube nie ma i nie wiem jakie jeszcze stronki bo na youtube tez nie moge znalesc Odpowiedz Link Zgłoś
weezy_pimp Re: Szkolny terror pomozecie?? 07.02.10, 13:06 radzę Ci poszukać na peb.pl, updownload, rapidshare lub hotfile- ja sama ściągam codziennie filmy z tych stron i bardzo podoba mi się szybkość transferów oraz dostępność. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
originalnick Re: Szkolny terror pomozecie?? 07.02.10, 13:08 gooogle wpisujesz i wyskakuje . pomogłam? Odpowiedz Link Zgłoś
zabax3 Re: Szkolny terror pomozecie?? 07.02.10, 13:26 sciąganie jest nielegalne kochana : D Odpowiedz Link Zgłoś
elax33 Re: Szkolny terror pomozecie?? 07.02.10, 13:35 kochana a myslisz ze nie wiem to do zaby teraz w tych czASAch kazdy sciaga filmy i sie tym nie przejmuje ze to jest nie legalne;pp Odpowiedz Link Zgłoś
elax33 Re: Szkolny terror pomozecie?? 07.02.10, 13:57 weezy_pimp napisał(a): > radzę Ci poszukać na peb.pl, updownload, rapidshare lub hotfile- ja sama ściąga > m > codziennie filmy z tych stron i bardzo podoba mi się szybkość transferów oraz > dostępność. ; ] Jak ty ściągasz na tych stronkach skoro tam są tylko jakies fora i posty ?? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
princess7 Re: Szkolny terror pomozecie?? 08.02.10, 10:40 przede wszystkim szukaj po angielskim tytule 'odd girl out' Odpowiedz Link Zgłoś
weezy_pimp Re: Szkolny terror pomozecie?? 08.02.10, 18:58 Normalnie ; D Wpisujesz w google tytuł filmu (ale najlepiej po ang.) i do tego dopisujesz rapidshare, peb.pl, lub hotfile i tam masz różne fora i są do tego linki, wchodzisz w jakiś link, robisz download i.... Jest Film ! Aha i jeszcze jedno... Jeśli chcesz ten film z lektorem to ściąga się takie o wiele trudniej, a jeśli może być z napisami to spoko i na luzie, bo zawsze możesz ściągnąć specjalny program do pobierania napisów do każdego filmu (napiprojekt) i to by było na tyle. xd Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Re: Szkolny terror pomozecie?? 08.02.10, 10:46 spróbuj poszukać na tvfilmy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
weezy_pimp Re: Szkolny terror pomozecie?? 08.02.10, 19:01 Wiesz co, ja postaram się znaleźć ten film i wtedy Ci dam już link gotowy. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
elax33 Re: Szkolny terror pomozecie?? 09.02.10, 17:40 weezy_pimp napisał(a): > Wiesz co, ja postaram się znaleźć ten film i wtedy Ci dam już link gotowy. ; ] OK. Dzięki bardzo mi pomgasz. ) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaaa132 Re: Szkolny terror pomozecie?? 08.02.10, 19:02 aaa moze na pecetowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś