pauliska1212 Re: Titanic 2?? 07.02.10, 20:46 eee, raczej nie ; d gdyby miał powstać to by było beznadziejne, bo na pewno wystapili by w nim inni aktorzy i Titanic jest oparty na faktach, więc ciekawe co by było w drugiej częsci x d a po za tym tytanik jest z tysiąc dziewięcset któregoś, więc gdyby mieli nakręcić drugą część to by nakręcili wcześniej, a nie oświeciło ich po kilkunastu latach . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
thespragniona Re: Titanic 2?? 07.02.10, 20:49 Nie, bo przecież Jack zginął. Widziałam to już kiedyś. Fajnie by było. Odpowiedz Link Zgłoś
yellow.lady Re: Titanic 2?? 07.02.10, 20:53 A niby o czym? Hisitoria Titanica została przedstawiona, główna bohaterka zmarła. Miałaby przedstawiać losy tych zjaw, do których doszła Rose po śmierci, tańczących we wraku statku? Jeju, myślcie ludziska! Odpowiedz Link Zgłoś
patoo_x3 Re: . ; d 07.02.10, 21:09 tytanic to jedna historia która już przeminęła... xd a to nie jest prawda . xd zresztą gdyby Rose nie zmarła tak jak tu jest to może jeszcze byłoby fajne . ale uwielbiam ten film . i raczej lepiej by było gdyby 2 nie powstała.. Odpowiedz Link Zgłoś
inna__ Re: Titanic 2?? 07.02.10, 21:15 wątpie, o czym miała by być ; > przecież w 'jedynce' był caly rejs opowiedzony. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl Re: Titanic 2?? 07.02.10, 21:27 o czym niby o tym jak Dżejk kontaktuję się telepatycznie z Rołs ? ;PP Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 info od Ginny6789 na jutube . 07.02.10, 21:31 Bardzo spodobał mi się ten krótki spot, dlatego go przetłumaczyłam. *Tak, ten filmik to całkowita nieprawda. *Nie, tego filmu NIGDY NIE BĘDZIE - to tylko wynik pracy jakiegoś fana. Żadnego lata tego nie będzie w kinach. *Tak, ktoś pomylił się w obliczeniach i wyszło na to, że Rose miała w tamtym czasie 13 lat *Tak, to jest zlepek fragmentów filmów z Leonardem DiCaprio (di Karpio Heh) I don't own this, I only translated it, I don't own it. Enjoy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
zue Re: info od Ginny6789 na jutube . 07.02.10, 21:34 przecież to scenki z tej drugiej części titanica one są w filmie! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec OOO...lol:( 07.02.10, 21:35 JA MÓWIE NIE!!! JEŻELI POWSTANIE DRUGA CZĘŚĆ TO BEDZIE JUZ NIE TO SAMO!!! ZROBIA Z TEGO JAKĄŚ SZMIRE PARO CZĘŚCIOWĄ!!! :p Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec Re: OOO...lol:( 07.02.10, 21:44 ale niestety wychodzi na to że będzie i to tego lata!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zp.my Emm. 07.02.10, 21:50 Raczej wydaje sie to niemożliwe.Chba ze nakręcą jak Jack dryfował.Bardziej mozliwe mi sie wydaje to że mogą nakręcic nową wersje.Chciaz tez wątpie.Kto by się odwarzył spróbawać pobić Jamesa Camerona ? Odpowiedz Link Zgłoś
xdoncia Re: Titanic 2?? 07.02.10, 22:08 Podobno to tylko zlepione sceny z filmów Leonardo Dicaprio. Ale podobno naprawdę ma być u nas w grudniu 2012. Już nie wiem co o tym sądzić. Myślę jednak że na prawdę wejdzie on do kin. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Titanic 2?? 07.02.10, 22:16 A co mogło wydarzyć by się w Titanicu 2 ? Chyba dalsze życie tej pani co przeżyła te zatonięcie Odpowiedz Link Zgłoś