artystyczna 07.02.10, 15:44 Bardzo potrzebuję jakiś optymistycznych piosenek. Najlepiej obcojęzycznych, takich od których od razu robi się lepiej ! Jeśli był już taki wątek to przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wowmileywow Pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.10, 16:17 Party In The U.S.A-Miley Cyrus Odpowiedz Link Zgłoś
secrets c ; 07.02.10, 16:35 wiesz , może mam dziwnie , ale mi zawsze pomaga jak słucham troche dołujących piosenek . c : często z dołka wyciągnęły mnie piosenki : Justin Bieber - Where are you now ? Miley Cyrus - One in a milion . Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 16:10 www.youtube.com/watch?v=mdB3Oyd5HtU Lool XD Odpowiedz Link Zgłoś
pepusia Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 16:17 najlepiej włacz sobie radio Kotek.fm , ale polecam tez piosenki Justin Biebera nie tylko dlatego że jestm jego fankom ale tez dlatego że jego piosenki szybko wpadaja w ucho i są poprostu swiene i napewno poprawia ci chumrek pozdrowinka Odpowiedz Link Zgłoś
diunka Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 16:14 wszystkie green daya np. american idiot Odpowiedz Link Zgłoś
nasti. Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 16:29 shaggy- feel the rush smash mouth - im a believer Madagaskar - Wyginam Śmiało Ciało Oddział zamknięty-horror Melanie Fiona - Monday Morning Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 16:48 Jonas Brothers - Hold On , Live To Party Shaggy - Feel The Rush Shoun Baker - Hey Hay Hello Pink - So what Miley Cyrus - 7 things , Party in the USA Lady GaGa - Bad Romance , Just Dance Odpowiedz Link Zgłoś
incredible_ Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 16:50 hmmm, Paramore - For a pessimist I'm pretty optimistic uwielbiam ją Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 16:49 Ej posłuchaj 'wake me up before you go go' - wham I jeszcze 'I promise you' Seleny i 'Keep it real' Jonasów Jak tylko usłyszysz to uśmiechniesz się na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
artystyczna Re: Poprawka 07.02.10, 17:04 a takie bardziej... filmowe? albo lekko rockowe? nie popowe... ale bardzo wam dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
emo_kitty Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 17:02 <<kilk>> <<klik>> <<klik>> <<klik>> ;D proszę bardzo . ;D Odpowiedz Link Zgłoś
holiday Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 17:05 Green Day załatwia wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 17:11 zawsze usmicham sie jak slysze piosenke Chery Cole - Fight for this love , zwlaszcza Cahill remix . kocham ta piosenke ;dd albo Jay Sean - Do you remember ; )) ogolnie to duzo takich mam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
shibby Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 17:09 lostprophets-can't catch tomorrow www.youtube.com/watch?v=pOHPWUFsc9U lostprophets-a town called hypocrisy www.youtube.com/watch?v=cNFHIvkHquU koniecznie zobacz teledyski, są super napewno ci się przy nich humor poprawi Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Pomocy ! Piosenki optymistyczne. 07.02.10, 17:12 Taylor Swift - Our Song Nie dość, że muzyka wprawiająca w dobry nastrój, to jeszcze świetny tekst Nie raz wyciągnęła mnie z dołka, więc polecam! Odpowiedz Link Zgłoś