inna_hot 10.02.10, 18:06 Ostatnio zaciekawiły mnie książki o narkotykach itp. może ktoś z was czytał z was "Hera moja miłość" - ciekawa czy raczej nie ? A może znacie inne książki o podobnej tematyce ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lamma Re: Hera moja miłość 10.02.10, 18:08 chcę sobie kupić "my, dzieci z dworca zoo" a o podobnej tematyce są jeszcze : "Ćpun" - autor Burgess. "Heroina" Piątka, "Wojna polsko-ruska" Masłowskiej. "Gady" Mirosława Sokołowskiego. Sobczak "Dryf" etc. etc. ... xd Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Hera moja miłość 10.02.10, 18:14 przecież wojna nie jest stricte o narkotykach. czytałam ćpuna, dzieci z dworca zoo i candy. + takie radio armageddon enpe, gdzie też ćpają, ale to nie o tym. i mam dosyć, nie mam ochoty sięgać po tą tematykę nigdy więcej, nie dlatego, że się boję, wprost przeciwnie. mnie to irytuje i śmieszy. i denerwuje. (pomijając wspomniane radio) Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Hera moja miłość 10.02.10, 18:12 nie znam jej, ale co do innych książek to "Pamiętnik narkomanki" Odpowiedz Link Zgłoś
demi2917 Re: Hera moja miłość 10.02.10, 18:15 'Pamiętnik narkomanki', czy coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
chiara Re: Hera moja miłość 10.02.10, 18:17 Gomorra-podróż po imperium Kamorry Roberta Saviano Książka o mafii. Autor opisał w niej kto, z kim i jak i wydali na niego wyrok śmierci. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: Hera moja miłość 10.02.10, 18:29 Tej nie czytałam. Ale sporo innych, np. "Pamiętnik narkomanki", "My dzieci z dworca zoo", "Stokrotka"... Ja mam przy książkach tego typu lekkie schizy : ] Ale w sumie mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
hepsio Re: Hera moja miłość 10.02.10, 18:30 ` dzieci z dworca zoo ` uwielbiam tą książkę. Odpowiedz Link Zgłoś