jb002 Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 14:58 ulubiona gwiazdka to oczywiście Justin Bieber a film sama nie wiem ale ten z Eminem był fajny Odpowiedz Link Zgłoś
krystalicznaa Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 14:59 Ash Tisdale, OBSADA ZMIERZCHU, Hilary Huff ZMIERZCH, NEW MOON Odpowiedz Link Zgłoś
razzo Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:04 -billy joe armstrong, który nie jest gwiazdą. -na dzień dzisiejszy katyń. Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:08 łmam dla ciebie cały artykół: Wszyscy są inni. Mają więc innych idoli. Najczęściej jednak są to gwiazdki popularnych filmów, seriali i autorzy naszych ulubionych piosenek. Bardzo trudno jest zdefiniować słowo "Idol". Może to być osoba którą jesteśmy tymczasowo zafascynowani albo ktoś kogo naprawdę doceniamy i będziemy doceniać. Idolem nastolatek jest np: Joe Jonas, Robert Pattinson. Obydwoje są prawie lub już pełnoletni i przystojni. Robią oszałamiająca karierę............ciąg dlaszy nastąpi jutro Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgirl Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:09 Taylor Lautner A najciekawszy film to dla mnie Władca Pierścieni Powrót Króla Odpowiedz Link Zgłoś
sweetmadzik Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:13 Hmmm... Miley Cyrus a najlepszy film to oczywiście jedyny w swoim rodzaju Titanic Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Potrzebuję POMOCY.!! 14.02.10, 15:17 American Pie a ktoś znany? Może Ewy Farny jeszcze nikt nie napisał??? Odpowiedz Link Zgłoś
money.honey Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:15 ja najbardziej lubię lady gagę a film hmm nie takiego, ale jeden któy zapadł mi w pamięć to AZYL ;D Odpowiedz Link Zgłoś
kocurek13 Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:16 Hmmm... Ja mam kilka ulubionych gwiazd... Najbardziej lubię BEYONCE i RIHANNE A najciekawszy film to AVATAR 2012 NARZYCZONY MIMO WOLI Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:16 gwiazda? raczej aktor. Johnny Depp i Robert Downey Jr. film? Sherlock Holmes i Parnasuss Odpowiedz Link Zgłoś
wyrafinowana Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:17 omgg . sory , że niektórzy z was chyba nie wiedzą co to jest prawdziwy DOBRY film .. <br /> <br />oczywiście że AVATAR , i nic nigdy tego nie przebije . <br /> wybaczcie ale takie jest moje zdanie . <br /> a aktor .. sądze że miley cyrus dobrze zagrała w the last song , ale nie jest najlepsza . W avatarze zaimponował mi Sam Worthington , grał świetnie i dobrze sie przygotował do tej roli , m.in. schudł . ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.fan.jb.xd Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:18 ulubiona gwiazda - Justinek Bieber xdd najciekawszy film - Avatar , Zmierzch/Księżyc W Nowiu xdd pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
montanacyrus Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 14.02.10, 15:25 Ja bardzo lubię : 1. Miley Cyrus 2. Ashley Tisdale 3. Emily Osment 4. Brenda Song 5. Debby Ryan 6. Cole Sprouse 7. Dylan Sprouse ^ Jest to 7 gwiadz bez których nie potrafię żyć, ponieważ codziennie robię coś z tymi gwiazdami (Słucham muzyki, oglądam filmy i seriale) Moim ulubionym filmem jest oczywiście: Hannah Montana The Movie, Obcy na poddaszu, Wendy Wu, Książe i Żebrak Hollywoodzka opowieść Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladowaa__ Avril Lavigne 15.02.10, 14:12 Ogólnie moją idolką jest Avril Lavigne ^^ Ale lubię też Ashley Tisdale, Miley Cyrus, Selene Gomez, czy Evan'a Taubenfeld'a ;DD A co do filmów, to filmy Disney'a, Hotel dla psów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 15.02.10, 14:13 ja bardzo lubię Justina Biebera i gwiazdki Disneya . ; dd a film ? różnie... większości podoba się Zmierzch, innym High School Musical... Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 15.02.10, 14:20 1. placebo 2. egzorcyzmy emily rose . < 33 Odpowiedz Link Zgłoś
sel_dem Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 15.02.10, 14:33 wiesz teraz to raczej Justin Biebier ale ja za nim nie przepadam . A z filmów . to raczej zmierzch . Odpowiedz Link Zgłoś
lotte13 Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 15.02.10, 14:17 Miley Cyrus; HM The Movie, myślę też że niezła będzie The Last Song z udziałem Miley. Selena Gomez; Kopciuszek Roztańczona historia z jej udziałem. Co prawda to dopiero u nas wchodzi do kin, ale zapowiada się być niezłe - Dear John. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetdziunia Re: Potrzebuję Waszej POMOCY.!! 15.02.10, 14:18 Ulubiona gwiazda hmmm... Rihanna a jeśli chodzi o faceta to 50 cent, Pitbull lub Justin Timbarlake a film... polecam ci Zmierzch, Avatar - teraz tego wszędzie pełno i ja sama to lubię mam nadzieję że chociaż troszkę pomogłam pozderki Odpowiedz Link Zgłoś