pepu Re: Chłopcy. 15.02.10, 21:26 2. Przeciętnego, o super charakterze? PP Musi mieć poczucie humoru! Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Chłopcy. 16.02.10, 09:08 Druga opcja xd A w związku kieruje się sercem i wali mnie to co powiedzą inni xd Odpowiedz Link Zgłoś
any3 Re: Chłopcy. 16.02.10, 13:55 Bardzo fajny temat... Wiec na pewno moim zdaniem fajne są takie ciacha, i fajnie tak popisać się przedinnymi takim przystojniakiem, ale mam o to taką sytuację, że w mojej koleżance bujnął się taki z 3 kl.gim, a my chodzimy do 1, i on jest taki przeciętny, ona go nie chciała, bo był dla niej za brzydki, ale miał naprawdę fajny charakter, i mi sie zaczął podobać...Reszste mojej historii na ten temat tu: www.kotek.pl/forum/02,3003,107335446,107335446,Pomozcie_Chodzi_o_chlopaka_.html albo tu: www.kotek.pl/forum/02,3006,107339153,107339153,Chlopak_.html Mam nadzieje, że pomożesz... Pozdrawiam, Any3 Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie15 Re: Chłopcy. 16.02.10, 14:36 Wybrałabym tego przeciętnego o super charakterze :] Wygląd jest ważny, ale nie najważniejszy ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi Re: Chłopcy. 16.02.10, 14:51 Hm... ciężko mi powiedziec, chłopaka nigdy nie miałam. Mój wymarzony chłopak musi mieć włosy jak Justin Bieber i proste, białe ząbki. Niczego wiecej nie wymagam, jeżeli chodzi o wygląd. Zaż charakter... musi być słodki, romantczyny, odważny, taki któy by mnie bronił i ... i wgl musi byc taki ' mój ' . Lol, chyba dlatego jeszcze nie nmiałam chłopaka. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
dafne015 Re: Chłopcy. 17.02.10, 12:00 nie zważałabym to co inni mówią , to ma być przecież Twój chłopak, a nie koleżanek. Ja bym wybrała przeciętnego, który ma boski charakter . Odpowiedz Link Zgłoś
kodziak Re: Chłopcy. 16.02.10, 14:56 Emm ... chyba tym jaki ten ktoś jest .. xD Ja się nie umówię z superboy'em kiedy tan będzie superdurni'em ;P Odpowiedz Link Zgłoś
stop_the_world Re: Chłopcy. 16.02.10, 14:57 sama nie wiem . . . bo to i to się liczy (zdanie koleżanek i serce) ale raczej wybrałabym tą drugą opcję , mimo iż wygląd też jest ważny xd Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka_ Re: Chłopcy. 16.02.10, 15:01 Żadnego by, nie wybrała. To nie ja mam wybierać kolesi, tylko oni mnie. Jeśli zaprzyjaźniłabym się z jakimś fajnym chłopakiem, która ma coś w głowie, chętnie kontynuowałabym tę znajomość. Ale nie, to jeszcze nie ten czas. Za jakieś dwa, trzy lata xP Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rose Re: Chłopcy. 16.02.10, 15:10 Dokładnie takiego jak miałam pare dni temu... 2. Przeciętnego, z super charakterem nie mowie ze wyglad sie nei liczy, liczy sie ale u mnie nie tak bardzo np moje kumpele z rownoleglej klasy takie " o boze, co ja to nie jestem " byly z chlopakiem ale takim co w środu było ZERO ! xd i ktorzy juz z dziewczynami w wieku 16 - 18 byli w łóżku.. no ale dla nich to jest po prostu " super koleś " ja nie kieruję się tym co mówią moje kumpele, kiedyś jak był tak moj chłopak " z litości " one wszytskie mowily " boszz.... jaki on jest beznadziejny "... a tak naprawde byl to jednej z najbardziej lubianych chlopakow w sql.. no ale wiadomo.. u mnie w sql jest tak że jak jakaś lask ama fajnego faceta to mówią tak na złość... ZAZDROŚ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
squash Chłopcy. 16.02.10, 15:10 Wiadomo, że wybrałabym drugiego. Nie zależy mi na jakimś przystojniaku, charakter ma mieć. Ale żadnego garbatego, szczerbatego czy coś w tym stylu, też bym nie chciała. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
immortal_tear Re: Chłopcy. 16.02.10, 15:19 jeżeli chłopak m super charakter to nie może byc pezciętny przeciętny to taki co nie ma nic w głowie. oczywiście że wybrałabym chłopaka nr 2 Odpowiedz Link Zgłoś
milka55988 Re: Chłopcy. 16.02.10, 15:50 szczerze ? ani to o, ani to ;d musi byś ładny mieć , w sobie coś , Odpowiedz Link Zgłoś
ititka__96 Re: Chłopcy. 17.02.10, 11:19 Przeciętnego o super charakterze Po co mi pusty koleś, który myśli tylko o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
limelight Re: Chłopcy. 17.02.10, 11:26 Przeciętnego, o super charakterze nie wiadomo, kiedy ci serduszko piknie ^^ Miałam tak setki razy i chyba zawsze nie jest to CIACHO szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
weron Re: Chłopcy. 17.02.10, 11:34 to logiczne, nie jestem taka jak te które "kochajją" JUSTINA BIEBERA ja się kieruję charakterkiem a co do koleżąnek mogą sobie gadać co chcą Odpowiedz Link Zgłoś
esme Re: Chłopcy. 17.02.10, 11:32 22222 kieruje się sercem ale na szczęście to serce nie podsuwa mi totalnych brzydali Odpowiedz Link Zgłoś
niceegiiirl Re: Chłopcy. 17.02.10, 17:50 wiadomo że to 2... dla mnie nie liczy się wygląd tylko to co ma w środku ;D Odpowiedz Link Zgłoś
choppy_bunny Re: Chłopcy. 17.02.10, 18:25 2. Owszem, dla mnie liczy się wygląd, ale wnętrze bardziej. Nie wyobrażam sobie bycia z jakimś 'głupim' chłopakiem, nawet jakby był mega przystojny. *_* W końcu nie kocha się na pokaz, nie? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r o. 18.02.10, 18:26 2. Nie rozumiem czemu nikt nie powiedział o 1. Wszystkie chyba dziewczyny jakie znam chciałyby pięknego za wszelką cene, a tu prosze, większość stoi za dwójką. przykład podaje który nie raz się chyba wydarzył w waszym życiu, ktoś : ale ten X jest piękny ktoś : piękność pięknością , lecz pusty ktoś : no i co, ważne by pokazać się z nim.. ..nie rozumiem niektórych POZDRO ! Odpowiedz Link Zgłoś
crazygirl2302 Re: Chłopcy. 18.02.10, 11:51 przecietnego z super charakterem, jak pozna sie goscia od srodka to moze wydawac sie piekny na zewnatrz Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina0254 Re: Chłopcy. 19.02.10, 22:54 Różnie, ale pustaków nie chcę znać. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
ichliebetom Re: Chłopcy. 14.03.10, 14:12 Wole tego przecietnego o super charakterze mam w nosie co by moje kolezanki na to powiedzialy Odpowiedz Link Zgłoś