kokocham Re: leniuch ? 17.02.10, 21:13 leniuch ale pewnie że jestem nie raz pracowita nieraz Odpowiedz Link Zgłoś
donkey Re: leniuch ? 17.02.10, 21:16 LENIUCH! -.- nienawidze sprzątać, śpie do 13, nie chce mi sie nic robić ;p mogłabym cały dzień spędzić przy kompie, nie nawidze zwiedzac, jak jestem np. na wakacjach i wgl -.- wole lezakowanie ;d jedyne sporty w moim życiu to snowboard i zakupy xD noi spotykanie ze znajomymi, jak mam posprzątać to odechciewa mi sie żyć :< wole robić wszystko inne! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa Re: leniuch ? 17.02.10, 21:18 `.Ja należe do leniów, a dokładniej do leniwców ;33. Swój pokój sprzątam raz na miesiąc, albo zadniej i to pod przymusem -,- Aktualnie mam w pokoju burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
domi17 Re: leniuch ? 17.02.10, 21:22 jasne ze leniuch najbardziej nie nawidze sprzątać xp i chodzić do sq <to to chyba każdy> x) Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: leniuch ? 17.02.10, 21:22 ja akurat dzisiaj mialam faze na sprzatanie i wysprzatalam swoj pokoj bo.. juz hmm dawno tego nie robilam ;d zamiast kotków mamy tu pelno leniwców ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas fifti- fifti 17.02.10, 21:22 Ja tak mniej więcej pół na pół;D U siebie w pokoju lubię sprzątać, bo bałagan mnie do szału doprowadza. Ale jak mi mama zleci latanie z odkurzaczem, to zamieniam się automatycznie w wieelkiego lenia;d Ale ogólnie to trochę pracowita jestem=** Odpowiedz Link Zgłoś
nikaa Zdecydowanie leń! 17.02.10, 21:28 Och ZDECYDOWANY leniuch... Takich leniów jak ja, jest mało... Nie lubię sprzątać, uczenie się ujdzie... Ponadto nie cierpię porządkować swoich szpargałów i pakować się do szkoły... Często nie chce mi się nawet robić sobie jedzenia..... I sprzątać po swoim zwierzaku, również... Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: leniuch ? 17.02.10, 21:30 W ferie, to leniuszek totalny. ;3 Ale w dni szkolne trzeba się wziąć do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: leniuch ? 17.02.10, 21:32 JA jestem Leniuchem xd hehe Nienawidzę zmywać naczyń i odkurzać pokoju xd ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
luciferian Re: leniuch ? 17.02.10, 21:33 leniuch, leniuch leniuch : d jestem tak leniwa ze mi sie wlosow nie chce czesac, serio mam taki nie ogar na lbie : P Odpowiedz Link Zgłoś
madzis14 Re: leniuch ? 17.02.10, 21:36 Ja jestem zdecydowanie luniuszkiem, ale lubię też porządek. Po prostu nie moge patrzeć na mega bałagan i staram się go minimalizować w miaarę możliwości A i najbardziej nie lubię zmywać garów i rozwieszać prania Odpowiedz Link Zgłoś
vanell. leniuch ? 17.02.10, 21:43 leniuchować lubię. ale cholernie drażni mnie nieporządek. czasem sprzątnę, a czasem kiedy ogarnie mnie lenistwo, zostawię to w nieładzie. lecz na ogół trzeba się spiąć i doprowadzić pewne sprawy do składu. Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: leniuch ? 18.02.10, 17:56 ja jestem leń. c ; ale jak coś zrobić trzeba, to się robi. :d Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina0254 Re: leniuch ? 19.02.10, 22:55 Uporządkowana na pewno nie, ale leniwa też niezbyt. Ja nadpobudliwy człowiek jestem : d Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: leniuch ? 08.03.10, 22:58 aaj .. ze mnie WIELKI . xdd ;pp wiekszego leniucha ode mnie nie znam . ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: leniuch ? 08.03.10, 23:20 leniuch ;P lekcje zawsze pozno robie bo nie moge sie zmobilizowac .. nie lubie przedewszystkim przymusu .. jak chcem to posprzatam i wszystko zrobie .. jak ktos mi karze to robie wszysko naodwrot . hihi Odpowiedz Link Zgłoś
negative Re: leniuch ? 09.03.10, 14:56 Ja jestem strasznym leniem. Nigdy nie chce mi się dosłownie nic. Moja "specjalność" objawia się w tak wielu sytuacjach, że nawet nie będę się rozpisywać Odpowiedz Link Zgłoś
playtime max-leniuch 09.03.10, 16:46 Jestem strasznym leniem, nie znoszę wszelkich prac typu odkurzanko, sprzątanko...Fuuuu aż mnie ciarki przechodzą jak sobie o tym pomyślę...W moim pokoju od wieków panuje miły "nieład", zbieram i chowam tylko to o co mogę się potknąć i przewrócić ja lub korepetytor...mama do mojej "oazy" nie zagląda ponieważ "szanuje swoje zrowie psyciczne" jak mówi...Ogólnie większość dnia spędzam z nosem w książce, wiecznie odkrywam coś wartego przeczytania, słucham muzyki leżąc jak przysłowiowy leń na kanapie i wcinam fast foody. Prowadzę leniwy i niezbyt zdrowy tryb życia i jestem z siebie dumna...Ja i odkurzacz, czy ściereczka do kurzu uhahahah to nie jest dobry pomysł! Odpowiedz Link Zgłoś
snowboardzistka Re: leniuch ? 09.03.10, 17:11 Jestem leniuchem jakich mało! Czego najbardziej nie lubię robić? Hmm... Trudne pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.budyn.xd i to jaki xD 09.03.10, 17:23 po mnie mama sprząta bo ja mowie ze 'mi sie nie chce xD' Odpowiedz Link Zgłoś