papson_ave Re: Jaka jest wasza największa pasja? 21.02.10, 17:03 Pasja? Fotografia! I grafika komputerowa. Kocham też muzykę,ale niestety nie jestem muzykalna :c Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Jaka jest wasza największa pasja? 21.02.10, 17:10 rysowanie, szkicowanie, śpiew, taniec, aktorstwo, zwierzęta, dzieci^^ Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Jaka jest wasza największa pasja? 21.02.10, 17:12 lubie rysować i pasjonuje mnie wszech swiat ;p www.kotek.pl/forum/02,3006,107632300,107639265,Oj_biedna_Ty_.html włazić!! Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Jaka jest wasza największa pasja? 21.02.10, 17:14 Ja lubię pisać opowiadania i kocham zwierzęta. Czasami tez tańczę. Odpowiedz Link Zgłoś
naarysowanaa. Moja pasja too.... 21.02.10, 17:15 rysowani, malowanie, itp. ale nie wiąże z tym planów na przyszłość, bo chcę zostać architektem, w sumie też będe rysowała ale na komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Jaka jest wasza największa pasja? 21.02.10, 21:12 piłka ręczna , piłka ręczna i jeszcze raz piłka ręczna . a w przyszłości chcę zostac piłkarką ręczną . Odpowiedz Link Zgłoś
aveglitchi Re: Jaka jest wasza największa pasja? 22.02.10, 16:13 Muzykaaa, kochaaam ją całym sercem. Heheee udało mi się w końcu wywalczyć gitarę elektryczną! : - >> Odpowiedz Link Zgłoś
breathe.me Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 00:29 Uwielbiam śpiewać i może z tym zwiążę swoją przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
margaryna Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 01:00 książki - czytanie, a także pisanie , fotografia, film - oglądanie i tworzenie, choć chętniej to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
niezwykleinna Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 01:03 taniec, taniec, TANIEC !!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
cryl Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 01:06 Aktorstwo, spełniam się zawodowo Odpowiedz Link Zgłoś
emanualia Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 10:23 fotografia <3 i aktorstwo ;d kiedyś taniec, piłka nożna i deska - teraz niestety nie mogę żadnego z tych sportów uprawiać przez moją cholerną, chorą nogę. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alive_ jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 10:46 wszystko, co tyczy się muzyki. słuchanie, komponowanie, pisanie tekstów. c: ponadto fotografia i koszykówka. Odpowiedz Link Zgłoś
dulce12_rbd Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 10:38 muzyka .;P Wiem mało oryginalne, ale jestem szczera. Odpowiedz Link Zgłoś
miley.cyrus97 Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 10:48 ja uwielbiam rysować xdd Odpowiedz Link Zgłoś
po_co_mi_nick Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 10:49 Moja największa pasja to muzyka ale nie będzie pewnie z nią związana moja przyszłość, potem rysowanie i malowanie kto wie może akurat z tym, filmy z tym chciałam bym mieć związaną przyszłość (jestem maniakiem filmowym) nom i lotnictwo najbardziej chyba pragnę aby z tym wiązała się moja przyszłość już wiem że pójdę do technikum jako mechanik lotniczy albo technik awionik Odpowiedz Link Zgłoś
dark_candy_ Re: Jaka jest wasza największa pasja? 25.02.10, 11:11 Tak jak Ty, uwielbiam pisać i również chciałabym zostać pisarką. Ale nie wiem czy to dojdzie do skutku. Odpowiedz Link Zgłoś
squash ordżinal. ; 3 12.03.10, 23:56 strzelanie. Spędzam na strzelnicy 9 godzin tygodniowo i ćwiczę. Kocham to napięcie podczas celowania, drżenie rąk po zakończonym treningu i 'mój' pistolet, który już zaczęłam darzyć uczuciem... ; ) wszystko! Nie wiążę z tym przyszłości, chodzę dla samej pasji. I niedługo mogę zacząć jeździć na turnieje. ; > Bardziej przyszłościową umiejętnością jest raczej pisanie. Przepadam za nim. Snucie własnych opowieści o wyimaginowanych bohaterach jest cudowne. Ten szał, gdy do głowy przychodzi genialna, ulotna myśl, którą szybko należy udokumentować... Kaligrafowanie znaczków, które dla kogoś innej narodowości są zupełnie pozbawione sensu, a jednocześnie tak wymowne dla naszej nacji... Piękne. Owszem, mam kolejną pasję - rysowanie. Rzekomo prosta czynność daje mi taką satysfakcję. Nie należę do cierpliwych ludzi, a efekty miękkich pociągnieć ołówkiem po papierze widać natychmiast. I od razu mogę cieszyć się szczególnie zalotnymi rzęsami, czy niezwykle kształtnym owalem twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
green_color Re: Jaka jest wasza największa pasja? 13.03.10, 00:21 Aktorstwo, aktorstwo i jeszcze raz aktorstwo ! Aaa no i jeszcze gra na gitarze, ale to już nieco mniej niż ta największa pasja Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra Re: Jaka jest wasza największa pasja? 13.03.10, 00:44 Kocham muzykę, chociaż nie tworzę - szukam, wynajduje, gram na pianinie, gitarze, bębnie. Uwielbiam czytać i oglądać filmy, kocham pomagać - jestem aktywnym wolontariuszem; chodzę sobie na siłownię parę razy w tygodniu, żeby nie było zastoju. Kocham modę - zdarza mi się rysować, planować coś w głowie; chciałabym być modelką, uwielbiam też fotografię - po obu stronach obiektywu. Lubię rysowanie, projektowanie, pisanie opowiadać i pamiętników, czytanie dobrych młodych jeszcze nie poznanych. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec mojepieknecytaty.vgh.pl tu jest moja twórczość zap 13.03.10, 00:52 mojepieknecytaty.vgh.pl tu jest moja twórczość zapraszam do komentowania moja pasja to pisanie książek , opowiadań i cytatów Odpowiedz Link Zgłoś
lady_paja ;3 13.03.10, 07:59 moja pasja? taniec ! kocham to ;3 tańcze: krump, house, hip-hop i dancehall polecam bardzo xdd Odpowiedz Link Zgłoś