Dodaj do ulubionych

Zaskórniki .

21.02.10, 11:58
Czy znacie jakieś sprawdzone i niedrogie kosmetyki na zaskórniki ? Będę wdzięczna za każdą pomoc : ) . Pozdrawiam Kotkowiczki ; * .
Obserwuj wątek
    • vhyf_ Re: Zaskórniki . 12.04.10, 18:21
      garnier te takie czerwono białe / od niedawna używam żeli i peelingu z niego mam nadzieje
      że coś pomoże .
      • paulinka777 Re: Zaskórniki . 12.04.10, 23:14
        Jak wcześniej pisały dziewczyny może peeling z Garnier tobie pomoże możesz spróbować.
    • owad Re: Zaskórniki . 12.04.10, 18:22
      peeling garniera czysta skóra aktiv czy jakoś taktongue_out
    • paulinka777 Re: Zaskórniki . 12.04.10, 23:13
      Hmmm...Jakieś domowe sposoby mogą być skuteczne i opłacalne.Wejdz w wyszukiwarke
      i napisz "domowe spodoby na zaskórniki" na pewno cos znajdziesz.Peelingi także dobrze
      pomagają jeżeli chcesz to warto stosować.Osobiście nie stosowałam żadnych domowych
      sposobów na zakórniki także nie wiem jakie mogą być skuteczne , ale czytałam , że
      drożdże pomagają. Kremy mogą także pomóc to zależy od ciebie co wybierzesz smile.
    • diwa82 Kailas 13.04.10, 00:12
      Przez 12 lat zmagałam się z pryszczami, trądzikiem i zaskórnikami. Chodziłam
      do dermatologów i wydawałam kasę na antybiotyki, kremy i podkłady lecznicze.
      Nic, cholewcia, nic nie działało. Dopiero przed paroma miesiąca natrafiłam na
      krem Kailas. Jest to krem z ziół himalajskich, który działa doskonale na różne
      schorzenia skóry. Z całą odpowiedzialnością mogę go polecić smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka