ola09 Re: Beyonce 17.03.10, 14:02 zdecydowanie halo jak dla mnie to najlepsza piosenka Beyonce Odpowiedz Link Zgłoś
dulce_ Beyonce 17.03.10, 19:36 lose my breath (moja ulubiona), soldier, say my name, survivor, emotion, independent woman, 8 days of christmas, ring the alarm, listen, beautiful liar, irreplaceable, kitty kat, flaws & all, deja vu, suga mama, naughty girl, halo, if i were a boy, sweet dreams, diva , broken-hearted girl. Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Beyonce 17.03.10, 20:09 fjane ma piosenki, i co najważniejsze umie śpiewać live i ma boski głos. najbardziej lubię; - Lose My Breath ( jeszcze jak była w DC) - Telephone z Lady Gagą - Diva - Broken-Hearted Girl - Irreplaceable - Upgrade U - Crazy in Love - Naughty Girl Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Beyonce 17.03.10, 20:10 upps jeszcze Beautiful Liar z Shaki ;x Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Re: Beyonce 19.03.10, 08:51 Ooo, wszystkie te stare piosenki x33 typu: Crazy in Love, Beautiful Liar, Bonnie & Clyde : DD A teraz te nowsze ^^ Single Ladies (tzw. tańczące kurczaki) Diva Videophone, Telephone, Odpowiedz Link Zgłoś
lastrebel Re: Beyonce 19.03.10, 09:04 Moim zdaniem świetnie śpiewa, ale brzmi najlepiej w piosenkach typu Single Ladies, If I were a Boy albo Halo. Nie podoba mi się jak śpiewa w piosenkach typu Viedo Phone itd. Po prostu jej głos mi do tego nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
queenb. Re: Beyonce 13.07.10, 22:33 Ja uwielbiem If I Were a Boy , Irreplaceble, Halo , Single lLadies, Black culture, Crazy in love i Dangerously in Love Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Beyonce 14.07.10, 08:02 Wszystkie ma fajne. Ta co śpiewa z Shakirą jest boska, zapomniałam jak się nazywa a szukać mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Beyonce 14.07.10, 18:31 1.Halo 2. Sweet Dreams 3. If I were a boy Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Beyonce 15.07.10, 20:11 nie słucham jej, ale niektóre piosenki ma całkiem wpadające w ucho. lubię Irreplaceable, Single ladies, Sweet dreams i video phone. Odpowiedz Link Zgłoś
suoik no to ja powiem, że... 15.07.10, 20:17 uwielbiam Beyonce za to, co robi. za to, jak śpiewa. za to, że jest wspaniałą kobietą... i ogólnie to za wszystko. a więc zmierzam do tego, aby napisać, iż nie mam JEDNEJ ulubionej piosenki, ja kocham po prostu wszystkie. każda piosenka ma w sobie coś, co mi się bardzo podoba, nie potrafię tego opisać. ona jest emejzing. ; 3 wszystkie uwielbiam, ale ostatnio ciągle słucham "Why don't you love me?" cudocudocudo. : 333 Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. i love her so much . : 3 15.07.10, 20:19 uwielbiam ją. a ulubione piosenki , to przede wszystkim : - Broken-Hearted Girl. - Ave Maria. - Telephone & Video Phone (ft. GAGA) - Ego, Diva, Sweet Dreams . Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Beyonce 15.07.10, 20:26 szczerze to wszystkie z płyty ''I am.... Sasha Fierce'' (którą posiadam w domu) ogółem wszystkie... nie da sie wybrać jednej jedynej Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: Beyonce 15.07.10, 20:18 ja najbardziej lubie : Why don't you love me Sweet dreams Halo Single laydies Odpowiedz Link Zgłoś