Dodaj do ulubionych

Laleczka Chucky!!!!

• denessa Re: Laleczka Chucky!!!! 21.04.10, 21:05
      boisz się chucky ? przesz to kochana laleczka jest . xD nie no może troche straszne ale bez przesady . jak siębisz tego to obejrzyj Egzorcyzmy Emily Rose dopiero się ze strachu zesikasz . : P zwłaszcza że to jest prawdziwa historia .
      • denessa Re: Laleczka Chucky!!!! 21.04.10, 21:06
        denessa napisał(a):

> boisz się chucky ? przesz to kochana laleczka jest . xD nie no może troche stra
        > szne ale bez przesady . jak siębisz tego to obejrzyj Egzorcyzmy Emily Rose dopi
        > ero się ze strachu zesikasz . : P zwłaszcza że to jest prawdziwa historia .

sry , jak się boisz *
    • paja96 Nie oglądałam ale... 22.04.10, 13:55
      ... Ale wierz mi oglądałam gorszy film... NIENARODZONY- KOCHANA JA PO NOCACH NIE
      ŚPIĘ!!!!!!!!!! Wszędzie go widzę, głównie w lustrach, nie mogę nic spokojnie zrobić bo
      najnormlaniej w świecie UMIERAM ZE STRACHU!!!!!!!!!
      A z resztą- obejrzyj sama... Przekonasz się i już nigdy nie zostawisz dużo miejsca pod
      kołdrą jak będziesz zasypiać...
    • gorzata.14 Re: Laleczka Chucky!!!! 22.04.10, 16:11
      Nie oglądałam.
    • klek to jest klasyk 22.04.10, 17:24
      • miley123236 Re: to jest klasyk 07.09.10, 20:18
        Okej ale ja poprost jestem człowiekiem który ma megaaa bujną wyobraznie....;DD
        Sama lalka ujdzie ale jak z nudów do głowy przychodziły mi rózne mysli i obrazki z nią to...Wrrr
        shock
        Ale grunt to zachowac Pokerową Twarz ;DDDDD
        • geniaaa Re: Laleczka Chucky!!! 08.09.10, 21:11
          Ja widziałam, co prawda nie całe, ale bez przesady ... do wieczora już
          zapomniałam. Jeżeli boisz się horrorów to nie oglądaj ich sama tylko z kumplami ; d
    • laura.pl Re: Laleczka Chucky!!!! 08.09.10, 22:27
      Raz byłam u mojej koleżanki na noc,włączyłyśmy sobie ten film.Później nie mogłam
      spać,bo cały czas widziałam w myślach Laleczkę Chucky
    • pussy_ Laleczka Chucky 10.09.10, 10:31
      oglądałam chyba z 3 razy. ^^ boże, to jest cudowne! uwielbiam ten film, serio. nie widzę w tym nic strasznego, raczej są śmieszne sytuacje. : )
    • klotek97 Re: Laleczka Chucky!!!! 11.09.10, 18:37
      Mnie zawsze bardziej śmieszyła niż przerażała...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka