Dodaj do ulubionych

angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie

03.03.10, 16:54
Babka od anglika zwariowała dzisiaj nam zadała że na jutro mamy napisać opowiadanie o
czym się chce na 150 słów może to nie aż tak duz o ale angielski to nie jest jedynym
przedmiot w szkole wiem że nikt mi nie napisze całego ale nawet nie wiem o czym napisać
może by sie wam chciało napiać jakiś wstęp bardzo prosze

dziękismirk
Obserwuj wątek
    • softy_girl ... 03.03.10, 17:00
      a potem jak przychodzi niezapowiedziany sprawdzian to sie dziwicie ze nic nie
      wiecie dlatego ze uzytkowniczki kotka zrobily wszystko za was . nie pomoge bo
      chce zebys najpierw sama sprobowala . masz slownik w domu pewnie a jak nie masz
      to ja ci dam link do tlumacza z netu chociaz pewnie go znasz
      smile
      • softy_girl Re: ... 03.03.10, 17:00
        sorry o to ten link :
        heh
      • softy_girl Re: ... 03.03.10, 17:03
        Tekst linka
      • kaktusowa Re: ... 03.03.10, 17:07
        pewnie masz racje że powinnam to zrobić sama ale na oceny nie narzekam a to do piero
        pierwsz prożba o pomoc w nauce a widze tu dziewczyny które cały czas dodają taki
        wątki w jednym nawet pomogłam a je cienka z matmy i to bardzo umiałam zrobić te
        zadania a ta urzytkowniczka była w moim wieku ja nie prodze o całaść ani nie pisze o jakieś
        głupie zadania bo zadania umiem zrobić sama ale z wypracowaniami gorzej wiem nie
        chcesz pomuc ale może chociaż jakiś pomysł o czym
    • satini Re: angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie 03.03.10, 17:05
      Aaa, zazdroszczę crying. Kocham angielski, ale u nas jest zbyt niski poziom i ogólnie nie mamy żadnych ciekawych zadań domowych. Napisz po polsku, wyślij mi na GG: 1150017 a ja Ci przetłumaczę.
    • paulinusia4 . 03.03.10, 17:05
      A do której klasy chodzisz?
      • kaktusowa Re: . 03.03.10, 17:08
        I gim
        • paulinusia4 Re: . 03.03.10, 17:16
          Skoro jesteś w 1 gim to normalne, że nauczyciele zadają wypracowania. 150 słów
          to nie jest dużo. Napisz proste zwięzłe zdania po polsku, a potem weź słownik i
          tłumacz. Nam nauczycielka nie tylko każe napisać, ale także nauczyć się tego
          opowiadać, oczywiście streścić, ale utrzymać sens.
          Albo może masz jakieś ciekawe wypracowanie z języka polskiego, wtedy wystarczy
          tylko przetłumaczyć, ewentualnie coś pozmieniać.
    • kitty Re: angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie 03.03.10, 17:14
      Bez przesady, a na maturze kto napisze ci wypracowanie? maksymalnie 30 minut i masz
      zrobione.
      • sandrolaxd Re: angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie 03.03.10, 17:17
        Zgadzam się z większością osób.Nie możesz sama napisać?Napisz sobie sama po
        polsku a potem przetłumacz na angielski i już .
        • kitty Re: angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie 03.03.10, 17:24
          Z poprzedniczką się nie zgadzam. Lepiej pisać od razu po angielsku. Po pierwsze szybciej, a po
          drugie jak napiszesz po polsku będziesz musiała zmieniać jak pomylisz formę gramatyczną.
    • lady_cat Re: angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie 03.03.10, 17:21
      oszalała ? kochanie, u mnie przynajmniej raz na dwa tygodnie piszemy takie
      wypracowania. a 15O słow to wcale nie tak dużo. wsytarczy pomyśleć, to nie jest
      trudne . ; /
    • zigii chyba ty oszalałaś. 03.03.10, 17:26
      napisz sobie sama, radź sobie.
      • greenday15 Re: chyba ty oszalałaś. 03.03.10, 17:28
        150 słów to nie jest nawet pół strony w zeszycie -.-
    • kardolina Re: angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie 03.03.10, 17:30
      150 słów to dużo? -,-'
    • kammi Re: angielski ona oszalała pomocy_ wpracowanie 03.03.10, 17:34
      150 słów?1 to jest jedna strona w zeszycie, lol. wyprawowanie na dowolny temat?!
      joboziu, to najlepsze zadanie jakie w życiu miałam z angielskiego. napisz o
      ropuchach, lol. :x

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka