kolorowo_mi 05.03.10, 18:58 Jak wiadomo niedług jest dzień kobiet ^^ wiecie czy chłopcy z waszej klasy coś wam przygotują ? a może idzecie z klasa do kina? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tinn hyhy 05.03.10, 20:51 mam aż 4 chłopaków w klasie to cieżko im będzie coś przygotować. Ale pewnie coś zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
olgx Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 20:55 no przygotowują. przez całą godz. wychowawczą mysleli co nam tutaj zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 20:56 na przerwie zebrali się w grupkę i dyskutowali o czymś zawizięcie. :d wyłapałam słowa takie jak "róże" czy "czekoladki" Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 20:56 pewnie tak jakiegoś lizaka jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
dark_angel. Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:03 Taak . . . Dzisiaj się zastanawiali na Godzinie wychowawczej :] Ale pewnie i tak bd jak co roku, kupią nam lizaki i czekoladki :p Tacy właśnie są chłopcy xd Odpowiedz Link Zgłoś
coraly. Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 20:59 w jeden - trzy dostawałyśmy jakieś pamiętniki czy coś, ale nie wiem co w tym roku. mamy nową wychowawczynię. Odpowiedz Link Zgłoś
karcio Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:00 e u nas pewnie sie jak zwykle sie nie przepracuja ale jak bedzie dzien chłpaka to my bedziemy im musialy robic impreze Odpowiedz Link Zgłoś
ewela. Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 15:16 My pewnie dostaniemy coś zboczonego bo w tamtym roku dostałyśmy stringi i w ramach rewanżu kupiłyśmy chłopakom kajdanki z różowym futerkiem Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:03 Nie mam pojecia co knuja bo nie chodzilam do szkoly w ostatnich czasach ;p ale napewno cos wykombinowali Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:06 No oczywiście u mnie jak zwykle na dzień chłopaka dziewczyny składały się po 5 zł !!! A chłopaki nie składali się i obawiam się ,że nic nie kupią chyba ,że lizaczki za 10 gr bo jeden tak mówił pewnie nic nie kupią jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
monisia_xd Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:09 u mnie beda cos kupowac, i podobno nie jakas zwykla roze tylko jakis oryginalny prezencik ;] Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:06 nie idziemy do kina , w tamtym roku się złożyli i kupili nam po róży . ;d a co w tym roku to nie wiem , może nic? xD Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_12_ Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:08 apel napewno zroba i to bedzie dla całej szkoły jakieś tam przedstawienie i napewno po róży i może coś jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
izulaxd Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:09 my dostajemy prezenty i idziemy do kina Odpowiedz Link Zgłoś
emanualia Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:10 nic. ach, cudowna męska część II a Odpowiedz Link Zgłoś
cathylinton Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:13 taa . jak coś przygotują będziemy świętować . ; ) Pewnie zapomnielii . xd łajzyy . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
annie_vampire Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:13 my z pewnością dostaniemy coś ciekawego wyobraźnia raczej nie zawiedzie naszych chłopców Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:32 tak. wyzwiska, gorzkie żale jakie to my jesteśmy złe i brzydkie i grube. haha. Odpowiedz Link Zgłoś
kardolina Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 21:33 nie wiem co zrobią;z eszłym roku byliśmy w kinie; dziewczyny za połowę ceny. nienawidzę 8-ego marca. a tym bardziej kwiatów, które się dostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
daag Re: Dziień kobiet : D 05.03.10, 22:06 no cóż, nie zbiera im się na żadną niespodziankę chyba że weekendowe słoneczko ich zmotywuje ;d więc niech zapomną o Dniu Chłopaka, a pfff ! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowo_mi .. 06.03.10, 08:16 u nas w klasie jest chlopaków 23 a dziewczyn 6 . my sie składałysmy w zeszłym roku po dyche więc była 60 zł + pani też sie dołożyła. a oni nic nam nie zrobili . ale w tym roku chyba zrobią ? Odpowiedz Link Zgłoś
princessm Re: Dziień kobiet : D 06.03.10, 16:20 słyszałam przecieki że chłopaki mają coś kupować , ale nie wiem na 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Dziień kobiet : D 06.03.10, 16:29 U nas chłopaki coś nam kupią ;P ale nie wiemy co ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Dzień kobiet. 07.03.10, 12:03 w dzień, kiedy tworzyłaś ten wątek, w naszej szkole obchodziliśmy dzień kobiet, bo od poniedziałku mamy rekolekcje. dostaliśmy jedynie czerwone tulipany, bo matka jednego z uczniów pracuje w kwiaciarni, więc od wielu lat dostajemy ten sam prezent. nie byłyśmy jednak do końca poszkodowane, gdyż tak jak chłopcy dostałyśmy lizaki, oraz nie pisaliśmy testu z polskiego. wszystkie jednak zgodnie stwierdziłyśmy, że ucieszyłybyśmy się, gdyby chłopcy wysilili się bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
quenxd Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 12:35 U nas jak zwykle jakieś kwiatki i tyle .. w klasie mamy bardzo .` nie twórczych ` chłopaków x] Odpowiedz Link Zgłoś
ladyliberty Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 15:21 pewnie tak , my im przygotowałyśmy . x] Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 15:20 o ja, u mnie jest mało chłopaków . ; 3 ale mam nadzieję, ze coś przygotują . ; d Odpowiedz Link Zgłoś
minnie_mick Re:Dzień kobiet :):):) 07.03.10, 15:28 Wiem, że coś przygotowują, ale nie wiem co Jakieś 2 tyg. temu już zaczęli xDD Serio ! Odpowiedz Link Zgłoś
kiwi Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 15:22 Nie wiem czy chłopcy z mojej klasy coś planują, bo akurat w dzień kobiet wypadają nam Rekolekcje wielkopostne Odpowiedz Link Zgłoś
kaktusowa Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 15:26 CHŁOPCY ZAZWYCZAJ COŚ DOSTAJA W SWOJE ŚWIĘTO A NAM NIC NIE DAJĄ I NAWET SIĘ NIE CZUJĄ WINNI Odpowiedz Link Zgłoś
pink_xd Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 15:28 w zeszłym roku róże dostaliśmy.. teraz pewnie też coś przygotują... mamy nawet spoko chłopców ;p Odpowiedz Link Zgłoś
i.see.you Re: Dziień kobiet : D 07.03.10, 15:35 ja nawet wiem co chłopcy nam przygotują ; ] Odpowiedz Link Zgłoś