myslicielka123 Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 26.05.10, 17:19 To zauroczenie. Nie jesteś zakochana w Justinie tylko w jego wyobrażeniu. Nie wiesz jaki on jest i nie możesz go kochać. To co widzisz na ekranie komputera czt słyszysz z głośników albo to co pisze o nim prasa może w zupełonści odbiegać od prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
smileymiley1995 JB=<3 28.05.10, 13:11 U mnie w klasie każdy wie,że mam obsesje na jego punkcie! Załóż sobie twitter'a i pisz tam z ludźmi o nim! PS!He followed me on twitter! You should do it too! twitter.com/BieberWarsawPL Odpowiedz Link Zgłoś
dacey klik . 28.05.10, 13:18 no to masz dziewczyno problem , hahaha :d po 1. nie możesz go kochać , bo go nie znasz ! : / . po 2. nie kłóć się ze mną że go kochasz , bo Ty to czujesz i wgl . to może być ewentualnie zauroczenie ; ) . po 3. co z tego , że inni się dowiedzą ? x_O po 4. znajdź sobie chłopaka w realu , a nie : / Odpowiedz Link Zgłoś
nicely Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 13:29 yyy...no to co, że rozpowie? Czy to aż taki obciach mieć kogoś za idola? Weź się w garść. Odpowiedz Link Zgłoś
eheehe Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 13:38 ja go kochałam od września aż do tego poniedziałku co był . i się nie wstydziłam, że go wprost kocham . niektórzy się ze mnie śmiali, ale wszyscy w szkole wiedzieli, że jestem jego największą fanką w szkole. nawet nowye przezwisko dostałam : Bieberka . XD w między czasie kochałam też Lautnera więc była - Bieberka - Lautnerka . teraz każdy na mnie inaczej nazywam : niektórzy Bieberka, niektórzy Lautnerka ale najczęściej jest Filip, bo kocham to imię . XD a biebera kochałam tak bardzo, że w podręczniku nosiłam jego zdęcie i wgl. z 15 plakatów w plecaku . XD Odpowiedz Link Zgłoś
kitek14 ojej... 28.05.10, 19:13 a ja kocham miley Cyrus i też niektórzy są zdziwieni za co ją lubie xD nie przejmuj się nią!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kararock Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 19:20 w czym problem??? wstydzisz się tego co słuchasz??? bądź sobą i tyle nie zwracaj na reszte uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 19:28 Oo jaa xd Jak byś go "KOchała" To byś sie go nie wypierała Odpowiedz Link Zgłoś
kociara125 Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 19:39 no to co że rozpowie..zal;/// ja tam lubie latino np. rbd w klasie tego nikt nie słucha a ja na przerwie puszczam to na całą pare i wszyscy mnie lubią. czasami nawet siedza ze mną słuchając rbd Odpowiedz Link Zgłoś
nelunia Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 19:41 Czego się wstydzisz? Jeżeli go lubisz to inni powinni to przyjąć do wiadomości! Odpowiedz Link Zgłoś
patka_ Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 19:48 jeśli go naprawdę lubisz to dlaczego nie może się każdy o tym dowiedzieć ? zadziwiasz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
guma_balonowa Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 19:42 a ja kocham Billiego. Dokuczają mi z tego powodu, ale ja w odwecie jeszcze bardziej o nim gadam. zazdroszczą. ich problem Odpowiedz Link Zgłoś
ami. Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 19:55 Bieber napewno bylby z ciebie dumny, ze sie go wstydzisz Odpowiedz Link Zgłoś
honeybunnyx333 Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 20:01 no i co z tegoo? Masz prawo lubić co chcesz, chociaż nie preferuje justina, ale masz swoje życie. prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
xxvikaxx Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 20:02 u mnie zaledwie pare osóbo go lubi w klasie i w szkole ( w tym ja ) mówiom złośliwe żeczy ale nie zwracam uwagi. o gustach się nie dyskutuje .. Odpowiedz Link Zgłoś
amazinga Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 20:16 Co złego w tym, że lubisz Justina Biebera? Odpowiedz Link Zgłoś
rozalka_xd Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 20:19 Myślę ,że nie powinnaś się z tym kryć Ja chodzę do 3 gim i tez go lubię xd Może nie wstdzę się dla tego ,że mam wyrozumiałą i bardzo tolerancyjną klasę.? Tak, to chyba dla tego ;p Nikt nie jest taki sam,oni muszą zrozumieć ,że każdy lubi coś innego. Jeśli będą się z Ciebie nabijać odpuść sobie i nie kłuć się z nimi, po prostu odejdź z wesołą miną, tak jakby nic się nie stało Oni w końcu zrozumieją ,że nie mogą Ci nieczego zabraniać i narzucać. Jeśli sytuacja będzie się powtażać może powiedz im ,że zaspoły których słuchają też nie są najlepsze i mają jakieś ale. Ja kiedyś powoli wytłumaczyłam mojej klasie za co go lubię i oni to zrozumieli xd Po prostu zauważyli ,że jb też jest dobrym piosenkarzem Pozdraawiam, rozalka xD Odpowiedz Link Zgłoś
kcjb Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 20:22 hahahah xD co z tego ja mam 16 lat i na opisie na gg mam : www.youtube.com/watch?v=nm6APTDK3-8&feature=related JB<3333333333333 '' i nikomu to nie przeszkadza! a tylko by ktos mi cos powiedział nie tak xD mi sie on podoba i wszyscy o tym wiedz i mam w dupie ich zdanie wec ty sie nie przejmuj ! jebac to! Odpowiedz Link Zgłoś
denessa Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 21:49 a co za różnica czy będą wiedzieć czy nie ? ja go nie lubie ale ma to gdzieś czy inne laski tak . po prostu słucham innej muzyki i tyle a reszte mam gdzieś . Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 21:53 jeżeli Ci to pomoże to: Kocham andrzejka i kocham kwiatka. lepiej?;d Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 28.05.10, 21:56 k**** nie macie o czym pisać Odpowiedz Link Zgłoś
schab_na_goraco oł em dżi ! ; o 28.05.10, 22:04 dziewczyno, czy ty nie masz większych problemów? to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
pati123153 Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 29.05.10, 09:37 Bosh! A czy to jakaś kompomitacja, że go lubisz ?! Niech wiedzą o tym, i ciul! . Odpowiedz Link Zgłoś
chrupek Omg. 29.05.10, 11:21 Masz problemy z głową kochanie? Boisz się przyznać, że lubisz Dżastina, swojego idola? Dobrze się czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Hah! 29.05.10, 11:31 Ja go nie lubię, ale lubię jego piosenki i słodki głosik przed "mutacyjny" xD heheh wszyscy o tym wiedzą i chu mnie obchodzi co myślą. To twoje życie i nie ich, a jak rozpowie to nic sie nie stanie. Wyjaśnij RACJONALNIE dlaczego go lubisz i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Pomocy !!!!!!.;(( Załamka;(( 08.06.10, 22:19 ale masz problem. *-* u mnie cała szkoła wie że kocham Billa Kaulitza z Tokio Hotel i co. ? nikt mi z tego powodu nie dokucza itp ; D czasem się pozaczepiają ale typu "Jak tam Bill?albo mój chłopak" i nie przeszkadza mi to. ; ] a poza tym swojego idola nie powinno się wstydzić. Odpowiedz Link Zgłoś