Dodaj do ulubionych

Jaki jest Twój styl ?

07.03.10, 00:40

Mam tu taki test... no własnie, tak jak w temacie ;p
Taa-daa-mm !!

Mi wyszedł wynik 17 punktów - mam styl dziewczęcy i słodki ;pp

A Wam ? Co wyszło ? Zgadzacie się z tym wynikiem ?

Bo ja owszem, zgadzam się ;]
Obserwuj wątek
    • jane_ Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:42
      Gdybyś trafiła do redakcji ”Vouge’a”, nie musiałabyś się za siebie wstydzić...

tja, zawstydziłabym vouge, ciekawe.
    • violet_ Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:48
      totalnie pojechany i spaczony test. mam piętnaście punktów, wyszło mi, że jestem słodką
      idiotką, co zresztą można wywnioskować po moich wypowiedziach i avatarze, prawda?
      prawda jest taka, że jeśli miałabym trochę więcej szacunku do szmatławca twist,
      mogłabym potraktować taki quiz poważnie. ale tutaj ładnie wszystko się generalizuje, albo
      jesteś różowa, albo ordżinalna, albo sportsmenka. nic więcej.
      • mandy_jonas Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:55
        Hmm... Wiesz co, ja chyba jednak lepiej wiem jaki mam styl-.-
      • jo. Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:02
        Wyszedł mi słodziutki styl. Bo co? Bo interesuję się modą? Żałosny test.
      • brook Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:56
        O nieee ja słodką idiotką nie jestem to jakiś absurd uncertain
    • iheartjustinb Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:49
      dziewczęca i słodka..
      buahahaha ^^ bardzo śmieszne.
      • kaila. Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:53
        "Ciągle w biegu: Twoje życie to przygoda! Nie przywiązujesz wielkiej wagi do
        tego, w co się ubierasz, ale Pamiętaj, że ”na luzie” nie znaczy
        ”niechlujnie”.Podręczny zestaw dla ciebie: adidasy, trampki, na większe wyjścia
        balerinki, kilka par dżinsów, kolorowe topy, bluzy, dres, proste sukienki,
        sportowa marynarka. Magazyny o modzie mogłyby dla ciebie nie istnieć.
        Najważniejsze jest to, byś ty świetnie się czuła we własnej skórze. Czasem
        jednak trzeba pójść na kompromis i ubrać się trochę bardziej elegancko... "

28 punktów.
    • selena94 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:16
      Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle
      nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw
      dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z
      kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie
      dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki
      takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli wink.

tak mi wyszlo...
    • czekoladka Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:16
      Wyszło mi, ze moda to mój żywioł, w sumie nie wiem czy się z tym zgodzić, ale z
      resztą na pewno nie. confused Porąbany test i tyle. indifferent
      • fanka96 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:23
        słodka...?/
        haha...
        ...chyba od dupy strony
      • kakaa13 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:25
        Dziewczęca i słodka . Taa jasne .
      • kasiekk2 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:28
        ilość uzyskanych punktów: 25

Ciągle w biegu: Twoje życie to przygoda! Nie przywiązujesz wielkiej wagi do tego, w co się
        ubierasz, ale Pamiętaj, że ”na luzie” nie znaczy ”niechlujnie”.Podręczny zestaw dla ciebie:
        adidasy, trampki, na większe wyjścia balerinki, kilka par dżinsów, kolorowe topy, bluzy,
        dres, proste sukienki, sportowa marynarka. Magazyny o modzie mogłyby dla ciebie nie
        istnieć. Najważniejsze jest to, byś ty świetnie się czuła we własnej skórze. Czasem jednak
        trzeba pójść na kompromis i ubrać się trochę bardziej elegancko...
    • smiley16 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:22
      słodka i dziewczęca ? jaa ? pewnie ten test to bzdura bo nie zgadzam się z ani
      jedną rzeczą którą napisali ;d nie lubi spódnic, falban itp. wole jeansy i bluze ;p
    • light Ciekawe... 07.03.10, 10:31
      Twist wie najlepiej, jak styl reprezentuję?
    • funnygirl Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:32
      mi wyszlo 16 ptk, ale nie zgadzam sie nie jestem dziewczeca i słodka. no moze
      troche, ale nie chodze w sukienkach i w kolorze rozowym. owszem wydaje kase na
      ciuchy. ale inaczej sie ubieram jak mi tam napisaliwink wole rurki i jakies
      sportowe lub wysczalowe ciuchy wink
    • sweetxrabbit Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:33
      13-dziewczęca i słodka, nie za bardzo się z tym zgadzam, tylko po małej częściwink
    • sasetka54 Jaki jest Twój styl ? Twist nic nie wie : /// 07.03.10, 10:37
      tu w ogóle jest coś o MOIM stylu ?!

• yellow.lady @sasetka54 07.03.10, 16:32
        popieram.
    • pauula Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 11:01
      18
      Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle
      nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw
      dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z
      kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie
      dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki
      takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli wink.
      shock
    • rubinoowa Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:41
      Mi wyszło 11 czyli dziewczęca i słodka ... To jakos do mnie nie pasuje bo rurki
      ,top, koszula w kratke i do tego extra wypasione dodatki to mój styl :p I
      oczywiscie Nic różowego...tongue_out
      • alyson96 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:51
        W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają innych
        o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami, bluzka z
        żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami, wcięte w
        pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy, dlatego
        ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia możesz
        wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy.

mwahaha . ! Nigdy w życiu nie założyłabym Sukienki lub spódniczki , tym bardziej w stylu lat
        60 . ; d / a o butach i kapeluszu to już nie wspomnę .
    • justinowa Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:51
      Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli wink.
      • nie_taka_slodka Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:25
        dziewczęca i słodka.

taa.
    • tokio_hotel_483 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:28
      robiłam se ten test w tłiście już dawno i nie chce mi sie jeszcze raz
      oszukiwałam ;dd
      • quelle Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:30
        ilość uzyskanych punktów: 13

Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli wink.

nie zgadzam się z tym ;/
        załosne
    • emila Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:32
      Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z
      falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie
      jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w
      łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki
      i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że
      jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi
      zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli wink.
      • medley_ Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:35

jakiś żart? w życiu bym nie pomyślała. nienawidzę spódniczek, słodkich wzorków,
        bardziej przypominam 'chłopczycę' niż słodką laleczkę, o -,-'
      • andziulusia Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:38
        nJePoFTaRzAlNy ;* xDeeeeee xddeeeee
      • rozpuszczamsie Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:38
        jestem dziewczęca i słodka. OD KIEDY?!
    • ciapolka Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:34
      W stylu retro .

ja nawet nie wiem co to retro =.=
      jestem zawsze na luzie albo na skejtowsko big_grin
      • adusia_cullen Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:40
        ilość uzyskanych punktów: 11

Hahahaha.. ;D No to dojebali teraz ;D
        Że niby jestem słodką idiotką? powodzenia wink żałosny test. Nie powiedział prawdy
        ;D Zresztą ja przeciez lepiej wiem jaki mam styl, nie ?;]
      • margola. Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:42
        retro :o
      • agucha Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:44
        Dziewczęca i słodka dokładnie mój styl!! big_grin Kocham sukienki i balerinki...i to nie oznacza
        że jestem idiotką!! Racja może jestem słodka ale nie głupia!! Nie rozumiem was jeśli ktoś
        ma taki styl to nie oznacza że jest idiotką! Podobno jak na swój wiek jestem bardzo
        rozważna ! Nie ocenia się ludzi tylko po tym jak wyglądają! wink
    • corba Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:39

yyy... nie zgadzam się z tym !
      Mój styl jest mieszany .
      Raz potrafię sie ubrać kobieco, elegancko i ładnie, a raz zwariowanie, trochę
      rock, punk i te klimaty. A czasem lubię na sportowo trochę. Więc mieszam różne
      style i wgl.
      Ale na pewno nie jest to nic 'słodkiego' . ;xx
    • madalena Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:39
      W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają
      innych o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami,
      bluzka z żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami,
      wcięte w pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy,
      dlatego ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia
      możesz wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy.

nie zgadzam się z tym smile
    • julkamrau JAKI SMUT ! 07.03.10, 16:45
      W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają
      innych o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami,
      bluzka z żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami,
      wcięte w pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy,
      dlatego ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia
      możesz wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy

yy raczej nie ! ja jestem skate /.devil
    • julka_18 ?! 07.03.10, 16:46
      wyszło mi dziewczęca i słodka.
      jaki żal o,o ja nieznosze ubierać
      sie jak jakaś paniusia. 'w paste -
      lowe kolorki, słodziutkie bluzeczki
      z falbankami'? to nie dla mnie!
      ten quiz to jeden wielki ŻAL.
    • paramore.x33 Buahah. :3 07.03.10, 16:47
      ' Wyszlo mi 17. 'x
      falbanki? słitaśne kolorki? ja? dziewczyna uznawana za mini chlopczyce, punk'a?
      TO ŻART?! Ja?! Dziewczyna,która nosi zawsze ciemniejsze kolory?!?!?!?! ZAWSZE?! uznawana
      za punk'a and mini chlopczyce? zarty. a pff. ; x
    • heyyeah Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:49
      Ehhh… Mi wyszły 3 pkt.
      Artystyczna dusza: Masz dobrą rękę do ciuchów. Twoje kreacje są bardzo oryginalne,
      totalnie pojechane i ”z duszą”. Podręczny zestaw dla ciebie: ubrania w wyraziste wzory,
      oryginalna biżuteria (kupiona w galerii sztuki lub zrobiona samodzielnie), asymetryczne
      spódnice, przyciągające uwagę kapelusze, paski, apaszki, szelki wygrzebane w garderobie
      babci lub sklepie z używaną odzieżą. W twojej szafie można znaleźć ubrania w różnych
      stylach. Potrzebujesz wszystkiego po trochu, by wyczarowywać swoje wyjątkowe kreacje.

Ja mam własny styl. Taki … rockowy. Trampki, kamizelki, rurki. Może brzmi banalnie, ale
      ważne, że tak nie wygląda big_grin
    • heyyeah Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:52
      ale ogólnie test jest…banalny.

Od razu czytając poszczególne odpowiedzi można wywnioskować jakie będą wyniki:
      słodka idiotka, arstytka, coś na zasadzie Anny Wintour (redaktor naczelna Vogue) i szkolna
      gwiazda spportu.
      • heyyeah Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:57
        zaraz, zaraz… Teraz przeczytałam do końca.

Buu! Że ja?! Że hipiska?!
        Oł tak! Al Łi Nid Is Low!
    • andrea12 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:54
      W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają innych o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami, bluzka z żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami, wcięte w pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy, dlatego ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia możesz wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy.

Sie nie zgadzam^^

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka