autre 07.03.10, 00:40 Mam tu taki test... no własnie, tak jak w temacie ;p Taa-daa-mm !! Mi wyszedł wynik 17 punktów - mam styl dziewczęcy i słodki ;pp A Wam ? Co wyszło ? Zgadzacie się z tym wynikiem ? Bo ja owszem, zgadzam się ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:42 Gdybyś trafiła do redakcji ”Vouge’a”, nie musiałabyś się za siebie wstydzić... tja, zawstydziłabym vouge, ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:48 totalnie pojechany i spaczony test. mam piętnaście punktów, wyszło mi, że jestem słodką idiotką, co zresztą można wywnioskować po moich wypowiedziach i avatarze, prawda? prawda jest taka, że jeśli miałabym trochę więcej szacunku do szmatławca twist, mogłabym potraktować taki quiz poważnie. ale tutaj ładnie wszystko się generalizuje, albo jesteś różowa, albo ordżinalna, albo sportsmenka. nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mandy_jonas Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:55 Hmm... Wiesz co, ja chyba jednak lepiej wiem jaki mam styl-.- Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:02 Wyszedł mi słodziutki styl. Bo co? Bo interesuję się modą? Żałosny test. Odpowiedz Link Zgłoś
brook Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:56 O nieee ja słodką idiotką nie jestem to jakiś absurd Odpowiedz Link Zgłoś
iheartjustinb Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:49 dziewczęca i słodka.. buahahaha ^^ bardzo śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
kaila. Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 09:53 "Ciągle w biegu: Twoje życie to przygoda! Nie przywiązujesz wielkiej wagi do tego, w co się ubierasz, ale Pamiętaj, że ”na luzie” nie znaczy ”niechlujnie”.Podręczny zestaw dla ciebie: adidasy, trampki, na większe wyjścia balerinki, kilka par dżinsów, kolorowe topy, bluzy, dres, proste sukienki, sportowa marynarka. Magazyny o modzie mogłyby dla ciebie nie istnieć. Najważniejsze jest to, byś ty świetnie się czuła we własnej skórze. Czasem jednak trzeba pójść na kompromis i ubrać się trochę bardziej elegancko... " 28 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
selena94 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:16 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . tak mi wyszlo... Odpowiedz Link Zgłoś
czekoladka Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:16 Wyszło mi, ze moda to mój żywioł, w sumie nie wiem czy się z tym zgodzić, ale z resztą na pewno nie. Porąbany test i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:23 słodka...?/ haha... ...chyba od dupy strony Odpowiedz Link Zgłoś
kakaa13 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:25 Dziewczęca i słodka . Taa jasne . Odpowiedz Link Zgłoś
kasiekk2 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:28 ilość uzyskanych punktów: 25 Ciągle w biegu: Twoje życie to przygoda! Nie przywiązujesz wielkiej wagi do tego, w co się ubierasz, ale Pamiętaj, że ”na luzie” nie znaczy ”niechlujnie”.Podręczny zestaw dla ciebie: adidasy, trampki, na większe wyjścia balerinki, kilka par dżinsów, kolorowe topy, bluzy, dres, proste sukienki, sportowa marynarka. Magazyny o modzie mogłyby dla ciebie nie istnieć. Najważniejsze jest to, byś ty świetnie się czuła we własnej skórze. Czasem jednak trzeba pójść na kompromis i ubrać się trochę bardziej elegancko... Odpowiedz Link Zgłoś
smiley16 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:22 słodka i dziewczęca ? jaa ? pewnie ten test to bzdura bo nie zgadzam się z ani jedną rzeczą którą napisali ;d nie lubi spódnic, falban itp. wole jeansy i bluze ;p Odpowiedz Link Zgłoś
funnygirl Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:32 mi wyszlo 16 ptk, ale nie zgadzam sie nie jestem dziewczeca i słodka. no moze troche, ale nie chodze w sukienkach i w kolorze rozowym. owszem wydaje kase na ciuchy. ale inaczej sie ubieram jak mi tam napisali wole rurki i jakies sportowe lub wysczalowe ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
sweetxrabbit Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 10:33 13-dziewczęca i słodka, nie za bardzo się z tym zgadzam, tylko po małej części Odpowiedz Link Zgłoś
sasetka54 Jaki jest Twój styl ? Twist nic nie wie : /// 07.03.10, 10:37 tu w ogóle jest coś o MOIM stylu ?! Odpowiedz Link Zgłoś
pauula Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 11:01 18 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . Odpowiedz Link Zgłoś
rubinoowa Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:41 Mi wyszło 11 czyli dziewczęca i słodka ... To jakos do mnie nie pasuje bo rurki ,top, koszula w kratke i do tego extra wypasione dodatki to mój styl :p I oczywiscie Nic różowego... Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:51 W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają innych o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami, bluzka z żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami, wcięte w pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy, dlatego ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia możesz wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy. mwahaha . ! Nigdy w życiu nie założyłabym Sukienki lub spódniczki , tym bardziej w stylu lat 60 . ; d / a o butach i kapeluszu to już nie wspomnę . Odpowiedz Link Zgłoś
justinowa Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 12:51 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . Odpowiedz Link Zgłoś
nie_taka_slodka Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:25 dziewczęca i słodka. taa. Odpowiedz Link Zgłoś
tokio_hotel_483 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:28 robiłam se ten test w tłiście już dawno i nie chce mi sie jeszcze raz oszukiwałam ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:30 ilość uzyskanych punktów: 13 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . nie zgadzam się z tym ;/ załosne Odpowiedz Link Zgłoś
emila Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:32 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . Odpowiedz Link Zgłoś
medley_ Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:35 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . jakiś żart? w życiu bym nie pomyślała. nienawidzę spódniczek, słodkich wzorków, bardziej przypominam 'chłopczycę' niż słodką laleczkę, o -,-' Odpowiedz Link Zgłoś
andziulusia Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:38 nJePoFTaRzAlNy ;* xDeeeeee xddeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
rozpuszczamsie Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:38 jestem dziewczęca i słodka. OD KIEDY?! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapolka Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:34 W stylu retro . ja nawet nie wiem co to retro =.= jestem zawsze na luzie albo na skejtowsko Odpowiedz Link Zgłoś
adusia_cullen Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:40 ilość uzyskanych punktów: 11 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . Hahahaha.. ;D No to dojebali teraz ;D Że niby jestem słodką idiotką? powodzenia żałosny test. Nie powiedział prawdy ;D Zresztą ja przeciez lepiej wiem jaki mam styl, nie ?;] Odpowiedz Link Zgłoś
agucha Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:44 Dziewczęca i słodka dokładnie mój styl!! Kocham sukienki i balerinki...i to nie oznacza że jestem idiotką!! Racja może jestem słodka ale nie głupia!! Nie rozumiem was jeśli ktoś ma taki styl to nie oznacza że jest idiotką! Podobno jak na swój wiek jestem bardzo rozważna ! Nie ocenia się ludzi tylko po tym jak wyglądają! Odpowiedz Link Zgłoś
corba Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:39 Dziewczęca i słodka: Uwielbiasz pastelowe kolory, słodziutkie bluzeczki z falbankami. Zwykle nosisz spódnice lub sukienki. dżinsy i bejsbolówka? To nie jest twój styl. Podręczny zestaw dla ciebie: topy i sweterki ”bliźniaki” w łagodnych barwach, dziewczęce bluzeczki z kokardkami i kwiatuszkami, spódniczki i sukienki we wzorki. Bardzo konsekwentnie dobierasz ciuchy, co nie oznacza, że jesteś nudziarą! Faceci uwielbiają twój styl, a dzięki takiemu wizerunkowi zaskarbiasz sobie też sympatię wielu nauczycieli . yyy... nie zgadzam się z tym ! Mój styl jest mieszany . Raz potrafię sie ubrać kobieco, elegancko i ładnie, a raz zwariowanie, trochę rock, punk i te klimaty. A czasem lubię na sportowo trochę. Więc mieszam różne style i wgl. Ale na pewno nie jest to nic 'słodkiego' . ;xx Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:39 W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają innych o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami, bluzka z żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami, wcięte w pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy, dlatego ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia możesz wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy. nie zgadzam się z tym Odpowiedz Link Zgłoś
julkamrau JAKI SMUT ! 07.03.10, 16:45 W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają innych o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami, bluzka z żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami, wcięte w pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy, dlatego ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia możesz wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy yy raczej nie ! ja jestem skate /. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 ?! 07.03.10, 16:46 wyszło mi dziewczęca i słodka. jaki żal o,o ja nieznosze ubierać sie jak jakaś paniusia. 'w paste - lowe kolorki, słodziutkie bluzeczki z falbankami'? to nie dla mnie! ten quiz to jeden wielki ŻAL. Odpowiedz Link Zgłoś
paramore.x33 Buahah. :3 07.03.10, 16:47 ' Wyszlo mi 17. 'x falbanki? słitaśne kolorki? ja? dziewczyna uznawana za mini chlopczyce, punk'a? TO ŻART?! Ja?! Dziewczyna,która nosi zawsze ciemniejsze kolory?!?!?!?! ZAWSZE?! uznawana za punk'a and mini chlopczyce? zarty. a pff. ; x Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:49 Ehhh… Mi wyszły 3 pkt. Artystyczna dusza: Masz dobrą rękę do ciuchów. Twoje kreacje są bardzo oryginalne, totalnie pojechane i ”z duszą”. Podręczny zestaw dla ciebie: ubrania w wyraziste wzory, oryginalna biżuteria (kupiona w galerii sztuki lub zrobiona samodzielnie), asymetryczne spódnice, przyciągające uwagę kapelusze, paski, apaszki, szelki wygrzebane w garderobie babci lub sklepie z używaną odzieżą. W twojej szafie można znaleźć ubrania w różnych stylach. Potrzebujesz wszystkiego po trochu, by wyczarowywać swoje wyjątkowe kreacje. Ja mam własny styl. Taki … rockowy. Trampki, kamizelki, rurki. Może brzmi banalnie, ale ważne, że tak nie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:52 ale ogólnie test jest…banalny. Od razu czytając poszczególne odpowiedzi można wywnioskować jakie będą wyniki: słodka idiotka, arstytka, coś na zasadzie Anny Wintour (redaktor naczelna Vogue) i szkolna gwiazda spportu. Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:57 zaraz, zaraz… Teraz przeczytałam do końca. Buu! Że ja?! Że hipiska?! Oł tak! Al Łi Nid Is Low! Odpowiedz Link Zgłoś
andrea12 Re: Jaki jest Twój styl ? 07.03.10, 16:54 W stylu retro: Lubisz bawić się modą, a Twoje częste zmiany wizerunku przyprawiają innych o zawrót głowy. Podręczny zestaw dla ciebie: zwariowany kapelusz z kwiatami, bluzka z żabotem, sukienki w stylu lat 60., spódnice do kolan, buty z okrągłymi noskami, wcięte w pasie żakiety, stylowa biżuteria i dodatki. Nie lubisz wyglądać jak wszyscy na ulicy, dlatego ciuchy kupujesz tylko w second handach. Uwielbiasz metamorfozy. Jednego dnia możesz wyglądać jak Janis Joplin, a następnego jak Twiggy. Sie nie zgadzam^^ Odpowiedz Link Zgłoś