emila 07.03.10, 16:48 Co o tym myślicie? Na jedno futro potrzeba 150 norek! Czyż to nie okrucieństwo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orbit . 07.03.10, 17:13 never, never żadnych ,ŻADNYCH futer z kochanych ,niewinnych zwierzątek. never . Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: Naturalne futra 07.03.10, 18:15 Był już dawno, dawno temat o tym. Racja, to okrutne. Odpowiedz Link Zgłoś
kredkova Re: Naturalne futra 07.03.10, 18:41 oczywiście ! ja bym nie chciała żeby ze skóry mojej mamy ktoś zrobił kurtkę ! nigdy nie ubiorę futra . nawet sztucznego . źle mi sie kojarzy i tyle . a co mnie obchodzi że to modne ? modne , ale okrutne ... Odpowiedz Link Zgłoś
natala_nati Re: Naturalne futra 07.03.10, 18:44 dokładnie biedne kochane zwierzaki Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Naturalne futra 07.03.10, 18:45 uważam ze futra sa dla starych bab i te zwierzątka .. never Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: Naturalne futra 07.03.10, 18:52 nienawidzę ludzi którzy zabijają zwierzęta dla ich futra! tępię takze ludzi którzy takie futra noszą! Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Naturalne futra 07.03.10, 18:54 to okrucienstwo racja ... jesz swinie a widzialas moze kiedys jak je zabijaja ? ja tak i je nadal jem wiec jak komus sie podoba to niech se nosi .. to tak samo jak z jedzeniem miesa . Odpowiedz Link Zgłoś
nie_taka_slodka Re: Naturalne futra 07.03.10, 19:10 to okropne zabijać tak bezmyślnie zwierzątka dlatego ja nie zamierzam w życiu nosić naturalnych futer, no i pozostanę wegetarianką (no, jem tylko ryby ) Odpowiedz Link Zgłoś
klakierzyca Re: Naturalne futra 07.03.10, 23:07 a fe, fe, fe. nigdy bym czegoś takiego nie założyła. potwornie wkurza mnie, że zabijają zwierzęta, tylko po to żeby mieć jakieś zasrane futro. a może tak futra z ludzkiej skóry? T_T Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_1355 do sądu z nimi ! 07.03.10, 23:13 tak dokładnie! jak w temacie. do sądu. i tyle. xd to okrucieństwo! gwiazdy,które nosza takie futra powinny brać odpowiedzialność za to,co robią świadomie. ;/ w takich przypadkach widać jak daleko posunie się człowiek,aby tylko się popisać i pokazać,że jest lepszym od innych. ;/ żałosne. ;d Odpowiedz Link Zgłoś
agull Re: Naturalne futra 07.03.10, 23:33 To jest właśnie babilon! Ludzie nie mają poczucia wartości. Zabójcy! Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Naturalne futra 08.03.10, 14:56 Jestem wielką przeciwniczką zarówno naturalnych futer jak i skór. O ile jedzenie mięsa mogę jeszcze zrozumieć(w końcu to ma raczej cele konsumpcyjne. niby bez mięsa da się przeżyć no ale dobra) o tyle futra i skóry mają charakter wyłącznie estetyczny, co jest nie do pomyślenia. Nie, nie i jeszcze raz nie! Odpowiedz Link Zgłoś