taewunia8 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:11 współczuje rodzicom . bachor gorszy ode mnie XD Odpowiedz Link Zgłoś
other_ psują dziecko . 04.04.10, 15:16 gdyby od początku jej nie ustępowali i nie rozpieszczali , teraz na pewno by taka nie była . Odpowiedz Link Zgłoś
aleyka_ zepsuty bachor 04.04.10, 15:23 To tyle w tej sprawie,zrobili jej dużą krzywde tylko ona sobie nie zdaje z tego sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
marti672 Re: zepsuty bachor 04.04.10, 15:35 aleyka_ napisał(a): > To tyle w tej sprawie,zrobili jej dużą krzywde tylko ona sobie nie zdaje z t > ego sprawy. > no właśnie ludzie nie psujcie tego dziecka obcasy torebka to dziecko jest poprostu zepsute jej rodzice wogóle nie myślą Odpowiedz Link Zgłoś
dio223 Re: psują dziecko . 04.04.10, 15:27 wina rodziców i tyle. w przyszłości dopiero im da popalić. Odpowiedz Link Zgłoś
mixie Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:17 ładna jest , jednak mega rozpieszczona . nawet nie wiem co powiedzieć , bo w sumie nie wiem czy to prawda . połowę i tak pewnie zmyśliły media... Odpowiedz Link Zgłoś
wampirekxd Re: Są ludzie i parapety, krzesła i taborety.... 04.04.10, 15:19 ale żeby klamką się urodzić? (mowa o rodzicach Suri) Ok, a tak na poważnie to dziewczynka źle skończy jeśli ktoś się porządnie za jej wychowanie nie weźmie. Co tu kryć, wina rodziców. Nie wiem jak można tak swoje dziecko rozpuścić, tak je skrzywdzić. Ale takie są właśnie skutki kiedy rodzice są nieodpowiedzialni i "bawią się" w jakieś sekty - szkoda tylko, że dziecko przez to cierpi. Bo co jej po tym, że ma zapewniony majątek na całe życie skoro najprawdopodobniej do niczego sensownego w nim nie dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia07 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:26 To wina rodziców. Skoro tak ją wychowują to w niedalekiej przyszłości będą mieli za swoje. Szkoda mi tylko ludzi, którzy muszą znosić fochy tej gówniary. Odpowiedz Link Zgłoś
fantabuu Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:28 .. to moja wypowiedz.. rozpieszczony bachor ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
zmayslona13 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:30 Czytałam kiedyś, że to z powodu wyznania jej rodziców: nie pamiętam, jak się nazywa, ale w tej religii rodzice mają dawać dziecią wszytko, co dzieci chcą. W jej zachowaniu nie ma jej winy: została nauczona, że ma wszystko, co jej się spodoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zozool15lol Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:39 Suri zostaje wychowywana na gwiazdę USA ;P Ale w tak młodym wieku szpanowanie modą to już wielka przesada;[ no ale w końcu to ich życie i co mnie to obchodz Odpowiedz Link Zgłoś
naomi17 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:34 co za porażka wychowawcza! malutki dzieci w takich strojach wyglądają nienaturalnie i strasznie. robią z niej starąmałeńką. Odpowiedz Link Zgłoś
hipiska.xd Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:36 Sądzę że to rozpieszczone dziecko. W przyszłości będzie na pewno jedną z pustych plastików - na to wygląda. A jej rodzicom, współczuję . Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaplyta Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:38 pierwszy raz o niej słyszę.. widać, co robią pieniądze z ludźmi.. powinni , jej tak nie rozpieszczać.. potem będzie za późno, żeby naprawić swoje błędy.. Odpowiedz Link Zgłoś
joda.xd Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:40 Uch. Nienawidze takich dzieci. Tak bym w*****liła takiemu,żeby przestało ryczeć,bo dostać czegoś nie moze. Moim zdaniem robią jej tym krzywde.. Odpowiedz Link Zgłoś
mikessa Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:54 No ma bogatych rodziców i dlatego tak ma, jakby nie miała to by poznała całkowicie inne życie w którym peniwe by sie nieodnalazła. Ona jest juz tak wychowywana i napewno wyrośnie na jakiegoś rozkapryszonego człowieka Noah Cyrus też ma takie cudowne życie, takie małe dzieci a mają więcej niz dorośli ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
nimrod zawiść, 04.04.10, 15:42 ja pierniczę, wy zazdrośni ludzi. jak chcą to tak robią. Suri jest śliczna i NIE jest rozpieszczona. jej rodzice są bogaci. i to tyle. Dla was jak bogatyy to od razu rozpuszczony? Zawiść ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia1998 Suri Cruise? 04.04.10, 15:48 Matko ona niedługo będzie inne dzieci z piaskownicy bo będzie twierdziła że tylko ona może siętu bawić! Beznadzieja... taka z niej jędza wyrośnie że aż strach się bać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuckyeah ;// 04.04.10, 15:49 To wina rodziców... Jak była mała to ją nauczyli i teraz mają ; // Odpowiedz Link Zgłoś
lisaorigliasso Hmm 04.04.10, 15:49 Jak dla mnie to nie powinno się tak rozpieszczać dzieci. Ale z drugiej strony gdybyście mieli ful kasy nie chcielibyście kupić dziecku czego tylko zapragnie? Ja myślę że po prostu Katie i Tom chcą jak najlepiej dla swojej córeczki lecz zapominają że nie można też dziecka za bardzo rozpieszczać bo jej się poprzewraca w główce. Odpowiedz Link Zgłoś
yuitza Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:53 Rodzice mają mózg i trochę lat życia za sobą,więc wiedzą co robią, przecież ICH dziecko to także ICH reputacja. Więc nawet czterolatka musi wyglądać idealnie, bo paparazzi się dobiorą.. i katastrofa (:. Gdyby mieli z Nią problemy wychowawcze zadzwoniliby do takiej Superniani, lol. Chyba każde dziecko wymusza coś wrzaskiem i płaczem. Tak pozatym Suri ma śliczną buźkę. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
weerra Re: Suri Cruise? 04.04.10, 15:56 Za dużo ma ta mała buty na zamuwienie!! a co do czego to ten bachor ma dużą nogę:- O Odpowiedz Link Zgłoś
jogobella12 Re: Suri Cruise? 04.04.10, 16:06 Dziecko ma bogatych rodziców , po prostu . Kupują jej co chcą , że to jedyne ich dziecko to jej pozwalają na wszystko ! Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa . 04.04.10, 16:15 cóż .. to wina rodziców . chyba każde małe dziecko chciałoby mieć takie życie. a że Oni jej na to pozwalają i nic sobie nie robią z jej zachowania , to czemu nie ma tak się zachowywać . Odpowiedz Link Zgłoś
blondi727 Re: Niestety 04.04.10, 17:01 Tak to jest. Jeśli od początku traktowali ją jak 'księżniczkę' i dostawała wszystko czego chce to trudno żeby teraz nie chciała więcej i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
luskaa Ja wolę Shiloh!! 05.04.10, 10:12 Z tych dzieci gwiazd to moją ulubienicą jest Shiloh Jolie-Pitt. Dziecko normalne. Tzn. rodzice nie pozwalają jej na wszystko (wnioskuje po zdjęciach i wywiadach), nie chodzi w butach na obcasie i nie przypomina omena jak Suri!! Odpowiedz Link Zgłoś
katiullkaa Re: Suri Cruise? 05.04.10, 17:34 Rozpieszczana dziewczynka, którą rodzice robią na gwiazdę. A co mają robić? Ich pociecha, ich skarbek, oczko w głowie. Robią wszystko żeby wyszła na ludzi i była bogata. Stać ich na to. No i proszę. To ich dzieciak, niech robią co chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 Re: Suri Cruise? 06.04.10, 11:46 Hehe Jebneła bym takiego bachora Niedość że bachor to ma zamówienia jak dorosła kurde Odpowiedz Link Zgłoś
outcast Re: Suri Cruise? 04.04.10, 16:12 Co z tego że ma takich rodziców? nie powinni jej tak rozpieszczać! Nie dadzą sobie potem z nią rady! mogą jej kupić coś tam, ale bez przesady! Kocham dzieci ale to jest przegięcie! Odpowiedz Link Zgłoś