Dodaj do ulubionych

plany naprawcze - czemu skasowane?

15.03.10, 16:41
ano właśnie. przeciez tyle bezpodstawnych zarzutów leci w stronę kotka, a on tego nie kasuje. tutaj użytkowiczki chciały tylko lepiej. czy kotkowi nie zalezy już na opinii osób, dla których portal jest tworzony? czy jest to niemożliwe? a nie prościej byłoby napisać, że 'sorry, nie da się'? kasowanie to jak zacieranie śladów. chciałyśmy dobrze, miałyśmy, wydaje mi się, dobre pomysły, które mogły kotka wynieść na wyższy poziom, a na pewno okazałyby się przydatne.
jak widać, widocznie się myliłyśmy. szkoda tylko, że już na tym etapie nasze zaangażowanie jest tak traktowane. że nawet sobie pomarzyć nie możemy. :3
pozdrawiam. c:
Obserwuj wątek
    • playtime Re: nie poddawać się kobiety 15.03.10, 16:45
      Zebrałam wnioski, nie jestem pewna czy wszystkie, więc proszę je w miarę mozliwości
      uzupełnić lub skorygować błędy
      I Minusy dla użytkowników
      -obrażających w żenujący, wulgarny sposób innych użytkowników
      -zakładajacych bezsensowne wątki
      (wątek powinien być przed ewentualnym upublicznieniem sprawdzony przez moderatora)
      -powielających istniejące wątki
      Określona liczba zebranych minusów jest równoznaczna z ostrzeżeniem, a w konsekwencji
      z usunięciem konta na kotku
      II Większe pole manewru dla moderatorów (być może zwiększenie ich liczby ?)
      -którzy mają prawo do usuwania wątków i zgłaszania użytkowników łamiących zasady
      panujące na kotku
      III Wprowadzenie prywatnych wiadomości do użytkowników (co ma na celu zmniejszenie
      dyskusji w wątkach, rozmów nie na sugerowany przez autora temat ale przeciwnie)
      IV Zastrzeżenie o kopiowaniu zdjęć idoli z Internetu( galeria ma skupiać zdjęcia wyłącznie
      użytkowników, dopuszczalny fikcyjny awatar)
      V Okrojone fora dyskusyjne- wprowadzenie klubów dyskusyjnych skupiajacych
      zainteresowanych użytkowników
      VI Oddzielna ikona na konkursy
      • jonas_lover Re: nie poddawać się kobiety 18.03.10, 18:31
        IV bez sensu! uncertain swoje foty mogę na n-k wstawiać, a to jest portal o gwiazdach, więc
        moim zdaniem powinniśmy móc kopiować zdjęcia gwiad internetu! ale popieram
        prywatne wiadomości piwo
    • arbuzik. Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 15.03.10, 16:52
      nie widziałam tego wątku, to chyba dlatego, że jestm nowa, ale widziałam z kolei 'plany
      naprawcze dwa' i rzeczy które były tam napisane wydają mi się pozytywną zmianą dla
      kotka, tylko my możemy sobie chcieć, jak kotkowi się to nie spodoba to i tak to nie wypali,
      ale masz rację mógł uzasadnić powód usunięcia, sęk tkwi w tym, że chyba nie chciał ;>.
      • rose.55 Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 20.03.10, 19:47
        Chciałabym żeby było można wysyłać prywatne wiadomości do użytkowników, a
        fotka dnia to głupotasciana chciałabym również więcej wiadomości o
        gwiazdachbig_grin.
    • lady_cat Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 15.03.10, 16:53
      dżejn, jesteś cudowna . c ;
      zobaczymy, czy kotek odpowie. . .
    • violet_ plany naprawcze - czemu skasowane? 15.03.10, 16:57
      z tego co kojarzę, dziewczyny wpadły na ten pomysł przy wątku z reklamą czatu,
      wąteczek jest nadal, szkoda że ten założony przez @playtime nie. kotek mógłby nam to
      wyjaśnić. tak byłoby fair.
      • playtime Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 15.03.10, 17:09
        Wysłałam maila, tak jak poleciła mi jane_ bezposredni na adres kotek.pl@agora.pl, to co
        wysłałam jest na "reklamie czatu"- treść maila.
        zamieściłam identyczny w wątku kotka "pytania, problemy..."
        Coś jeszcze da się zrobić? Teraz to chyba się nie poddamy? Jeśli pokażemy,że mamy
        słomiany zapał i odpuścimy, to nikt nas nie będzie traktował poważnie...
      • playtime Re: violet_ 15.03.10, 17:13
        Ten z reklamy czatu jest tym samym,który zamieściłam tutaj...na początku chciałam go
        wstawić na pierwotny plan naprawczy ale skasował, więc wlepiłam tutaj i w trzech innych
        miejscach...jak rewolucja to rewolucja...Wiosna ludów -cholera jasna, albo
        Pospolite ruszenie!
        • light Re: violet_ 15.03.10, 17:18
          Taak, może przegrałyśmy bitwę, ale nie wojnę.

Znów się pod tym podpisuję, po raz setny...
          Nie wiem, może reakcja kotka to jakaś aluzja; bądź co bądź, to dziwne, że
          idiotyczne wątki w stylu: 'Jes$$teś dziewicą???jedenjedenjedenaście' zostają, a
          te potrzebne zostają usuwane...
        • lilii_95 Re: violet_ 15.03.10, 17:21
          sama się zdziwiłam. i zaśmiałam trochę też.

Cóż, kot w tym przypadku postąpił troszkę nie w porządku.
          każdy podający tam swoje pomysły, chciał dobrze w końcu.
          nie chciał neokidów, ludzi zaśmiecających galerie i tak dalej.

noale. może mu nie pasowało, że kwestionujemy jego decyzje i przyjęte przez
          niego zmiany.

• lilii_95 Re: violet_ 15.03.10, 17:23
            ale że daje żyć żałosnym wątkom to trochę o nim niepochlebnie świadczy.
            • violet_ violet_ 15.03.10, 17:25
              chodziło mi o tamten wątek, nie propozycje, bo w tym założonym przez Ciebie dużo osób
              się zjednoczyło. a o propozycjach wiem, wiem.
              • truuu Re: violet_ 16.03.10, 19:43
                coś wiadomo dalej w tej sprawie?jakieś maile od kotka?

Bo bardzo spodobały mi się pomysły i byłoby miło, gdyby kotek zrealizował
                chociażby połowę ; o
                • kotek.pl Plany naprawcze 17.03.10, 14:44

I Minusy dla użytkowników
                  -obrażających w żenujący, wulgarny sposób innych użytkowników
                  -zakładajacych bezsensowne wątki
                  (wątek powinien być przed ewentualnym upublicznieniem sprawdzony przez moderatora)
                  -powielających istniejące wątki
                  Określona liczba zebranych minusów jest równoznaczna z ostrzeżeniem, a w
                  konsekwencji
                  z usunięciem konta na kotku

Niestety nie można wprowadzić takich zmian "od ręki"

II Większe pole manewru dla moderatorów (być może zwiększenie ich liczby ?)
                  -którzy mają prawo do usuwania wątków i zgłaszania użytkowników łamiących zasady
                  panujące na kotku

W tej chwili na forum jest kilku moderatorów (troje z nich to użytkownicy). Mogą
                  oni zgłaszać Kotkowi użytkowników łamiących zasady (nie tylko oni; maila do
                  Kotka może wysłać każdy. Kotek nie jest w stanie odpowiedzieć na każdą
                  wiadomość, ale czyta wszystkie).

III Wprowadzenie prywatnych wiadomości do użytkowników (co ma na celu
                  zmniejszenie
                  dyskusji w wątkach, rozmów nie na sugerowany przez autora temat ale przeciwnie)

Na ten temat już wielokrotnie dyskutowaliśmy. Kotek prosi o cierpliwość

IV Zastrzeżenie o kopiowaniu zdjęć idoli z Internetu( galeria ma skupiać
                  zdjęcia wyłącznie
                  użytkowników, dopuszczalny fikcyjny awatar)

Kotek cały czas o tym mówi i liczy na to, że będziecie dodawać swoje fajne fotki

V Okrojone fora dyskusyjne- wprowadzenie klubów dyskusyjnych skupiajacych
                  zainteresowanych użytkowników

Wprowadzenie oddzielnych kategorii tematycznych również nie należy do rzeczy,
                  które Kotek może zrobić "od ręki". Pamiętajcie, że Kotek nie jest blogaskiem,
                  nie wystarczy kliknąć dwóch guzików i
                  gotowe.

VI Oddzielna ikona na konkursy

To niestety raczej nie jest możliwe. W tematach jest dział konkursy - tam
                  znajdziecie aktualne zabawy.
                  • truuu Re: Plany naprawcze 17.03.10, 14:46
                    A wydawało mi się, że wątek został skasowany, mój błąd xd

Fajnie, że będą wiadomości prywatne i bardzo dziękujemy za odpowiedź Kotku.
                  • spad_ Re: Plany naprawcze 17.03.10, 16:18
                    Kotku, nie wiem kto pracuje u Ciebie nad strona ale mi te zmiany by zajely pare
                    moze kilka dni. I wiem ze wprowadzenie tych zmian nie jest zbyt skomplikowane
                    • lady_cat Re: Plany naprawcze 17.03.10, 16:23
                      zgadzam się ze spadem . ; 3

bez przesady . . . wyeliminować wszystko,
                      co dobre - zarąbiście .
                  • playtime Re: Plany naprawcze 17.03.10, 16:44
                    Dziękujemy za dobre intencje...cierpliwie czekamy na zmiany (liczymy na to,że kotek
                    wywiąże się z obietnicy) niemniej jednak kotek musi nas zrozumieć, czasami nerwy
                    puszczaja i ręce opadają patrząc na te herezje, które "elokwentne" użytkowniczki
                    wyczyniają na forach...
                    Pozdrawiamy.
                    • sysiek4444 xd 17.03.10, 17:55
                      Nasza mądra Dżejni. X PPP
                  • yourbadream Re: Plany naprawcze 17.03.10, 18:23
                    Przepraszam, ale kurczaki ja nie widzę tych trzech moderatorów na forum. Oprócz
                    jane_ i blah__rock, kto z użytkowników jeszcze jest?

Jakiegoś kopiuj-wklej nie można zrobić, aby dołożyć dział pt. "Gry i zabawy",
                    żeby dzieciaki te swoje gierki i konkursy tam walnęły, a nie w innych działach?
                    Nikt mi kitu nie wciśnie, że html w działach o Filmie, Gwiazdach, Modzie,
                    Muzyce, Oficjalnym i Szkolnym się ogromnie różni.
                    • truuu Re: Plany naprawcze 18.03.10, 18:20
                      yourbadream ja też się zastanawiam, kto z użytkowników jest modem.
                      Ktoś może jest bardziej wtajemniczony?
                      • jane_ Re: Plany naprawcze 18.03.10, 19:07
                        ja też nie wiem, kto z użytkowników jeszcze jest modem.
                        a szkoda.
                        • playtime Re: jane 18.03.10, 19:52
                          Ty jane_ kim tak właściwie jesteś? Bo ja już niestety się pogubiłam, wydawało mi się,że
                          modem właśnie...
                          • jane_ Re: jane 18.03.10, 20:14
                            tak, owszem. dodatkowo od czasu do czasu coś nabazgram dla kotka.
                            • playtime Re: jane 18.03.10, 20:22
                              hmm, to poza Tobą jest jeszcze dwóch moderatorów, zgadza się?
                              To,że jak to nazwałaś "bazgrzesz" dla kotka-zauważyłam...
                              • jane_ Re: jane 18.03.10, 20:28
                                jestem ja, jest blah. więcej nie wiem.
                                i osoby z kotka.
                                • dream jane 18.03.10, 20:36
                                  jeszcze ja jestem..
                                  • playtime Re: jane_ 18.03.10, 20:45
                                    i bez skromności z tymi "bazgrołami"....czytałam.
                                  • playtime Re: dream 18.03.10, 20:54
                                    moooodem?
                                    • dream Re: dream 18.03.10, 21:05
                                      playtime napisał(a):

> moooodem?

taaaaak.
                                • playtime Re: jane 18.03.10, 20:42
                                  No to 1+1=2, z maty jestem raczej dobra...kotek najwyraźniej "nie".
                                  • jane_ Re: jane 18.03.10, 20:45
                                    no nie, teraz to ja+blah+dream.
                                    czyli gra. c:

fajnie,
                                    'będę miała więcej luzu', niemaco.
                                    • playtime Re: jane 18.03.10, 20:55
                                      ?
                  • dream Plany naprawcze 18.03.10, 19:34
                    Może przydałoby się, żeby moderatorzy mogli usuwać także zdjęcia? Bo to co teraz się
                    dzieje to jakaś masakra..
                    • nikt. Re: Plany naprawcze 18.03.10, 19:54
                      ja jeszcze mam pomysł, żeby osoby z zewnątrz nie mogły oglądać zdjęć użytkowników .
                      • anja_ Re: Plany naprawcze 18.03.10, 20:01
                        tak. Te zdjęcia gwiazd i gwiazdeczek to jakaś paranoja ! Wszędzie Selenka, Bieberek, Miley, Lauren Cyrus i Bill. Po to kot dał opcję dodawania zdjęć żeby dzielić się swoimi fotami, a nie kopiować z netu.
                        • panna_muminkowa Re: Plany naprawcze 20.03.10, 17:52
                          no tak ,ale te neokidy nie rozumieją , że powinno się wstawiać zdj. swoje , a
                          nie jakiś tam gwiazd typu Biebierek , Selenka , Srajli itd.
                          • truuu Re: Plany naprawcze 22.03.10, 20:56
                            Uważam że pomysł dream jest bardzo dobry.
                            Gdy teraz spojrzałam na 'zdjęcia kociaków' to same gwiazdeczki..

PS. dream, gratulacje ; o
                            • dream Re: Plany naprawcze 22.03.10, 21:29
                              truuu napisał(a):

> Uważam że pomysł dream jest bardzo dobry.
                              > Gdy teraz spojrzałam na 'zdjęcia kociaków' to same gwiazdeczki..
                              >
                              > PS. dream, gratulacje ; o

Tak.. jedna osoba dodaje po 15 stron z samymi zdjęciami różnych gwiazd. Panuje jeden
                              wielki śmietnik. >.<

truuu gratulujesz mi pomysłu? xD
                              • katsuumi_17 Re: Plany naprawcze 22.03.10, 21:43
                                Hmm. Myślę, że pomysł o usuwaniu zdjęć jest dobry. Widzę, że i Kotek też ma zamiar
                                wprowadzić zmiany. Aczkolwiek myślę, że żeby jakiś porządek tu panował, potrzebny jest
                                jeszcze jeden moderator (albo dwóch). Ktoś, kto w miarę systematycznie będzie kasował
                                niepotrzebne wątki i zdjęcia (tu katsuumi służy pomocą wink).
                                • elliot Re: Plany naprawcze 23.03.10, 08:26
                                  kotek usuwa każdy wątek podobny do planu naprawczego - coś ala kontynuacja.

może zadział jak więcej osób wyśle tego samego maila - kotek zobaczy ile nas jest.
                                  • dream Re: Plany naprawcze 23.03.10, 09:49
                                    elliot napisał(a):

> kotek usuwa każdy wątek podobny do planu naprawczego - coś ala kontynuacja.
                                    >
                                    > może zadział jak więcej osób wyśle tego samego maila - kotek zobaczy ile nas je
                                    > st.

Usuwa, bo tworzycie nie wiadomo ile takich samych wątków. Jeden naprawdę
                                    wystarczy.
                                    Kotek dobrze wie ile nas jest.
                                    Ludzie cierpliwości. tongue_out
                                    • carlain Re: Plany naprawcze 23.03.10, 09:56
                                      całkowicie zgadzam się z dream co do tych wątków i zdjęć. ostatnio gdy
                                      przejrzałam forum było naśmiecone wręcz od takich samych wątków. więc : GDY
                                      ZAKŁADACIE NOWY WĄTEK UPEWNIJCIE SIĘ CZY NIE MA TAKICH WĄTKÓW JUŻ NA FORUM !!!
                                  • nearlaify Re: Plany naprawcze 23.03.10, 10:01
                                    ze wszystkim się zgadzam. i sama - choć może wydaje się wam być inaczej bywam tu
                                    od jakiegoś roku. po prostu, kiedyś byłam roselinewink wiem, że panuje tu
                                    olbrzymi bałagań. kotek powinien docenić starania użytkowników, ale także my
                                    powinniśmy uzbroić się w dużą dawkę cierpliwości. niestety, ale nie wszystko
                                    może się zmienić za jednym mrugnięciem.
                                    • carlain Re: Plany naprawcze 23.03.10, 10:07
                                      no aj tez jestem tu dłużej niż pisze w moim profilu, miałam już konto na kotku. c:
                                      • dream Plany naprawcze 23.03.10, 10:10
                                        A ja tu z Wami siedze już od ponad 2 lat.. *.*
                                        • truuu Re: Plany naprawcze 23.03.10, 12:53
                                          dream, można powiedzieć, że gratuluję pomysłu, ale wtedy chodziło mi o coś
                                          innego, chyba o to, że zostałaś modem..
                                          ale już nie pamiętam xD
    • jane_ mam pomysł *.* 30.03.10, 19:22
      słuchajcie, słuchajcie.
      co by było, gdyby zrobić tak, że te wyszystkie 'dodatki' do kota byłyby stopniowo usostępniane nowym użytkowniczkom?
      jak pierwszy raz się tu pojawiłam, nie było radia, forum, zdjęć, profili, znajomych.
      i mam następującą propozycję:
      *użytkownik zarejstrowywuje się*
      po czym:
      od razu ma możliwość czytania i komentowania artykułów/edycji swego profilu.
      forum i radio-możliwość głosowania na listę dostaje po tygodniu.
      zdjęcia - po dwóch/trzech.
      znajomi - po miesiącu.

dzięki temu nikt nie rzucałby się na wszystko naraz na 'hura', tylko najpierw zostałby zmuszony do zobaczenia, jak to wszystko funkcjonuje. może to utemperowałoby nowiutkich. oczywiście, ciężko to wprowadzić. ale dałoby, moim zdaniem, wiele. może na początku by zniechęcało, owszem, ale zasług tego w okresie późniejszym nie dałoby się ocenić.
      • spad_ Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 19:59
        Lepiej by bylo gdyby dopiero po tygodniu nowy uzytkownik mogl komentowac
        artykuly. Bo najczesciej jest tak, ze robi konto po to aby kogos zbesztac
        • jane_ Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 20:13
          nie chciałam być aż tak drastyczna.
          • katsuumi_17 Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 20:30
            Faktycznie, pomysł jane_ i spada_ są dobre. Od dziś Kotek dał mi możliwość moderowania
            forum, mam także możliwość moderowania na oficjalnym, więc postaram się zachować
            tam porządek. smile
            • jane_ Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 20:37
              a ja wciąż nie mogę, jestem zazdrosna. :c

ale fajnie, że dostałaś tego moda. należy Ci się. :p
              • katsuumi_17 Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 20:39
                Dzięki wink Pogadaj z Kotkiem, może też ci da mozliwość moderowania oficjalnego. smile
                • jane_ Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 20:42
                  dzięki, lecz zamierzam sama się o to upomnieć. :3
                  • saphirka Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 20:56
                    oooo fajnie że ktoś będzie pilnował porządku na oficjalnym big_grin

i zgadzam się co do zdjęć, bo w galeriach jest niezły pie.... znaczy bałagan, np. same
                    zdjęcia Justina... i po co.? każdy może wejść w google i sobie je pooglądać.
      • yourbadream Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 21:03
        Nie robiłabym limitu na pisanie postów, na forum. Co najwyżej na robienie wątków.
        Poza tym, czasami to męczącego, gdy wpadam na forum, a tu ktoś zrobił 5 wątków
        na raz i weź tu się połap. Może jakiś limit? Dwa wątki na tydzień, czy coś?

Mam pytanie do moderatorów. Gdy wciskam czerwony kosz to dostajecie coś na
        maila, czy to tylko Kotek dostaje? Jeśli tylko Kotek, to mam propozycję, aby
        zrobić temat, w którym można by było dawać linki do tematów, "do usunięcia",
        oczywiście z podaniem sensownej przyczyny, a nie 'bo nie lubię go!'. Co
        wy na to?

katsuumi_17, cieszę się, że masz moda. Im więcej was tym lepiej. Może w
        końcu coś się tutaj zmieni, bo mimo wszystko... Jeszcze dużo tutaj trzeba poprawić.

No i ja krzyczę do Kotka: dodatkowe subforum na gry i zabawy! xD
        • jane_ Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 21:04
          nie widzimy tego. już tworzę temat. myślałam nawet kiedyś o takim. c:
          • yourbadream Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 21:34
            Jej! Super ;]
            Dziś nie mam siły, więc jutro na pewno podrzucę kilka linków.
            Warto by było "przykleić" ten temat, aby nie zniknął w tłumie, ale to chyba
            Kotek musi zrobić, nie?
            W każdym bądź razie na pewno to ułatwi wam pracę! smile
            • katsuumi_17 Re: mam pomysł *.* 30.03.10, 21:38
              "Przykleić" wątek może tylko Kotek, tak mi się wydaje, chociaż jeszcze nie jestem do
              końca obeznana w opcjach moda więc mogę się mylić.
    • jane_ Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 31.03.10, 07:41
      potrzebuje upomnień. :c
      bo szlag mnie trafia, jak ktoś ze mną walczy zakładając co chwilę znowu już raz skasowany wątek, na tym temacie go nie nakrzycze, bo przecież muszę go skasować.
      i co mam z tym zrobić. :c
      • meryll Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 31.03.10, 08:01
        nakrzycz , a potem usuń. c;
        Tak wgl. to najfajniejszy pomysł według mnie dała nikt. Ktoś niezarejestrowany
        może sobie oglądać prawdziwe zdjęcia kotowiczek . *.* Może jakiś pedofil czy
        coś. xdd
        Najlepiej by było tak jak spad_ i dżejn powiedzieli , że po jakimś tygodniu ,
        może dodawać zdjęcia i widzieć te zdjęcia. *.* Chociaż to głupie , chyba...;/
        • patrycja04053 Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 31.03.10, 08:08
          Wy mnie tutaj czasami na tym forum dobijacie xD
          Ale przyznam, niektóre pomysły macie niezłe..
      • patrycja04053 A może.. 31.03.10, 08:15
        A może zrobić taką "Kotkową" księgę skarg??
        Pisze się nazwę użytkownika i uzasadnia, dlaczego właśnie on miałby być skasowany.
        Wówczas "Kotek" lub może nawet kilka wybranych użytkowniczek rozważa wyrzucenie
        użytkownika. Tylko trzeba by było ustalić jedną przynajmniej zasadę: Nie wolno
        nominować użytkowniczek za byle głupstwa, na przykład: Ja nie lubię tego i tego zespołu,
        a on go uwielbia i za to ma iść do kasacji.. Chociaż myślę, że na "Kotku" nie ma takich
        pustych laleczek ;PP
        A jeśli macie od razu i z miejsca nie czytać tego za mój jakże nieodpowiedni wiek, to
        dziękuję. Aha, i to tylko sugestia. Nie musi ona zostać zrealizowana.
      • meryll Re: plany naprawcze - czemu skasowane? 31.03.10, 08:26
        @Dżejn ,a kotek z Wami rozmawia właśnie na ten temat , naprawy kotka ? ;3
    • dream Dream też ma pomysł.. *.* 31.03.10, 09:50
      A gdyby zrobić takie coś jak ostrzeżenia?
      Oczywiście tylko moderatorzy i kotek mógłby je dawać, bo jeśli tę możliwość miałby każdy
      to wszyscy by siebie nawzajem emilinowali.
      Za trzy użytkownik nie miałby już możliwości wypowiadania się na forum i w artykułach,
      oraz dodawania zdjęć.
      A za czwarte byłby wywalany z kota.
      • meryll Re: Dream też ma pomysł.. *.* 31.03.10, 09:58
        no, dobre. Np. za spamowanie, lub zakładanie takich samych wątków. Tylko kotek
        musiałby wysyłać jakieś e-maile czy coś ,bo tak to by nikt nie wiedział czy ma
        ostrzeżenie czy też nie. ; )
        Tych pomysłów jest coraz więcej, a zapewne żaden nie wejdzie w życie. -.-'
        najs.
      • katsuumi_17 Re: Dream też ma pomysł.. *.* 31.03.10, 15:55
        Dream- to jest niezły pomysł, powiedziałabym. Ale takie innowacje to musi już Kotek
        wprowadzać wink Osobiście jestem za ostrzeżeniami oraz z tym, żeby dopiero jakiś czas po
        rejestracji można było dodawać zdjęcia, komentować artykuły i pisać na forum. To by
        zniechęciło pokemony i inne takie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka