alice.xd.bella 16.03.10, 18:21 macie jakieś szkolne lub klasowe zwierzątka?? nam kilka dni temu urodziły się małe chomiczki... temat powstał z kompletnych nudów więc jest o niczym// jeśli było- kosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fanka96 Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:24 a niie, nie mamy... ale fajnie by było mieć np....świnke Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:34 u mnie w klasie jest 15 zwierzątek (moi koledzy z klasy) więc już wystarczy. // dobra, tak na serio to nie, nie mamy, bo moi koledzy z klasy by je chyba zabili i zjedli, potem wypluli, spalili i utopili Odpowiedz Link Zgłoś
tusiaw Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:56 klasowego nie mamy. ale za to V a ma rybki Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzik. Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:28 klasa od geografii, jest tego pełna, i od biologii też : D. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte__ Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:40 nie mamy. kiedyś chyba mieliśmy rybki Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria.. Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:49 hmmm w szkole nie, bo w prawie pisze, że nie można. wieicie jak one się czują w hałasie itd ? bez przesady / ja bym nie chciala to się katowanie zwierząt dam wam link, żebyście przecvzytali pewną historię ja się popłakałam czytając skzoły nie powinny wychowyać dzieci kosztem zwierząt, nienawidze bachorów -.- bo taka moja sąsiadka z 4 piętra zrzuciła kota i wgl. dzieci to takie niepotrzebne nikomu pasożyty. wiem, że sama byłam, ale ja tak zwierzątom nie robiłam, bo moi rodzice są normalni. LINK DO BAAAAAAARDZO ciekawego opowiadania ! Przeczytajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaa.. Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:44 nie mamy ; ( ale fajnie tak miec ;d Odpowiedz Link Zgłoś
evanescence24 Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:45 u mnie w szkole niestety nie ma... chociaż kiedyś w sali biologicznej były patyczaki, ale zamęczyli je wkładali do długopisów i takie tam... biedne Odpowiedz Link Zgłoś
bouche2 Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:46 w gimnazjum mieliśmy chomiczki, myszki, myszoskoczki, papugę, szczurki i jeszcze coś zapewne c(: zabieraliśmy je na weekendy do domu ;] Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:53 W sali od przyrody są rybki, chomik i myszoskoczek. Kiedyś (z tego co pani opowiadała) to były szczury i chyba nawet 4 papugi: Elvis [okazał się samicą], Pamela, Kleopatra i Cezar. Te dwie ostatnie były pani od historii, więc się nie dziwcie czemu takie historyczne imiona. I chyba był jeszcze królik, ale nie jestem pewna. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_147 Re: zwierzątka klasowe 17.03.10, 21:19 W sali od przyrody są rybki ; d. Ale tak to u nas w szkole nie ma zwierząt ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 18:54 mamy i to duużo. chyba w 4 klasach są rybki. i inne zwierządka . : > Odpowiedz Link Zgłoś
fromyesterday Re: zwierzątka klasowe 19.03.10, 10:53 Na szczęście nie mamy... Moja klasa pewnie by je wypuściła z klatki / torturowali je / nie dawali im jeść. Yhm... aż to sobie wyobraziłam . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
gorzata.14 Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 21:13 Nie mamy zwierzątka klasowego... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinusia4 Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 21:13 W biologicznej są rybki, żółwie i świnka morska Heniu. Był też kiedyś myszoskoczek, aczkolwiek nie mam pojęcia, co się z nim stało. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: zwierzątka klasowe 16.03.10, 21:15 W liceum miałam rybki w sali od biologii. Odpowiedz Link Zgłoś
creyzola Re: zwierzątka klasowe 17.03.10, 08:08 ` tak , mamy . Szynszyla Puszkaa . ) Odpowiedz Link Zgłoś
drama_queen Re: zwierzątka klasowe 17.03.10, 21:30 w podstawówce mieliśmy rybki, myszki, chomika i żółwia. a w gim. nic a nic. Odpowiedz Link Zgłoś
paramorehayley_ Re: zwierzątka klasowe 17.03.10, 22:11 123 słonie nie no żywych to żadnych. no, chyba, żeby liczyć mojego jednego kolegę z klasy Odpowiedz Link Zgłoś
leanne Re: zwierzątka klasowe 18.03.10, 16:01 Nie popieram trzymania zwierzaków w szkołach. U mnie na szczęście nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkooowaa. Re: zwierzątka klasowe 18.03.10, 21:53 były rybki ale już nie ma . ; ((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
mala___ja Re: zwierzątka klasowe 07.05.10, 19:55 W VI klasie były rybki.A ile hałasu o nie to już nie wspomnę.Teraz nie wiem,jak skończyły,pewnie już dawno je jakieś dzieciaki zamęczyły. Odpowiedz Link Zgłoś
gienia.powraca Re: zwierzątka klasowe 19.03.10, 10:34 kiedyś mieliśmy 2 chomiki ,bo pani nie zgodziła się na króliki . Żyły sobie w radości i spokoju , pracowalismy przy nich w mozole i znoju . niestety , kiedyś na mnie kolej do karmienia padła . okazało się , że matka swoje potomstwo zjadła . Wkurzylam się ostro na tę chomiczkę , ze łzami w oczach wyrzuciłam ją gdziesz na szkolne boisko . To już niestety wszystko . Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ Re: zwierzątka klasowe 19.03.10, 10:52 tsaaa. my i zwierzątka klasowe ! ; c jedynie paprotka na oknie stoi . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudynaxx Re: zwierzątka klasowe 19.03.10, 12:07 Nieee myy nie mamy .. a szkoda. xd Odpowiedz Link Zgłoś
squash zwierzątka klasowe 19.03.10, 12:18 u mnie w klasie nigdy nie było.. szkoda. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_the_best Re: zwierzątka klasowe 19.03.10, 13:22 My niestety nie mamy., Ale na biologi jest żółw i rybki., Chciałabym mieć klasowe zwierzątko ale niestety ., Odpowiedz Link Zgłoś
demooolka Re: zwierzątka klasowe 07.05.10, 19:04 My mamy królika , któryma na imie Czesio . Odpowiedz Link Zgłoś
failien_ zwierzątka klasowe 07.05.10, 19:14 ja jestem klasowym zwierzątkiem. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś