dhampir_ 22.03.10, 16:59 Czy byłybyście w stanie wybaczyć chłopakowi , który szedł na dwa fronty i przyszedł skruszony mówiąc , że żałuje ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia1127 Re: Zdrada. 22.03.10, 17:08 Żeby dalej mnie zdradzał?! Tego się nie wybacza. Odpowiedz Link Zgłoś
monikajb Zdrada. 22.03.10, 17:14 ouuu pewnie że nie! tego kwiatu jest pół światu! niedawno się o tym przekonałam c: pe es: zamierzam zostać starą panną Odpowiedz Link Zgłoś
aga96r Re: Zdrada. 22.03.10, 17:21 olałabym go, raz zdradził to będzie dalej zdradzać. Odpowiedz Link Zgłoś
princess132 Re: Zdrada. 22.03.10, 17:14 jako nastolatka czy jak już bd dorosła bo ja jakaś dzisiaj cięzko kumata jestem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
kociara000 do zaleeeżyy .. 22.03.10, 17:18 saam sie przyznał o tym że zdradzaał ? . czy ktoś powiedziaał . ? . pierwszy przypadeeek : chyybaa taak .. ale nie wieem .. drugi przypadeeek : nigdy .. ! . Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl żartujesz sobie ?! 22.03.10, 17:19 Chłopak ma być mi wierny po tym rozpoznaję się prawdziwą miłość : Jeśli ktoś cię kocha to jest mu z tobą tak dobrze , że nie musi mieć innej . Wiem byłabym baardzo władczą żoną/dziewczyną ale taki mam charakter Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Zdrada. 22.03.10, 17:19 Never. Jestem bardzo pamiętliwa i ciężko zyskać moje zaufanie. Jeśli by mnie nawet na kolanach prosił o wybaczenie, nie wybaczyłabym. Taka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Zdrada. 22.03.10, 17:20 Nie wiem. Rozum podpowiadałby, że nie, ale nie spotkałam się nigdy z taką sytuacją, żeby jednoznacznie stwierdzić. Nie wiem, jakbym zaeragowała, na pewno potrzebowałabym dużo czasu na przemyślenia. Chociaż pewnie i tak by wyszło na to, że wcale nie żałuje i tylko tak chce prosić o wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
aliciajonas Re: Zdrada. 22.03.10, 17:21 Hmm.. nie wiem.. możee.. ale chyba raczej nie bo z natury jestem strasznie wrażliwa i pewnie beczłabym z tego powodu dwa lata (wiem, nie warto, ale cóż.. taka już jestem) x/ Odpowiedz Link Zgłoś
val6663 Re: Zdrada. 22.03.10, 17:22 Nie ! Skoro działał na 2 fronty. To jaką masz pewność że nie będzie tego ponownie robił. A wgl Jak ktoś tu wspomniał "Tego kwiatu jest pół światu!" Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Re: Zdrada. 22.03.10, 17:24 Nie, chyba ze by mi sam o tym powiedzial i bym widziala ze naprawde zaluje Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Zdrada. 22.03.10, 17:25 zdecydowanie nie. byłabym w stanie, bardzo trudno, ale byłabym w stanie wybaczyć zdradę jedynie facetowi po małżeństwie z trzydziestoletnim stażem. jeśli jednak mówimy tu o współczesności, kazałabym takiemu palantowi odczepić się raz na zawsze. taka skrucha zazwyczaj jest wyćwiczonym kłamstwem. skoro raz zdradził, może drugi raz też się odważy? przepraszam, moje zdanie brzmią jakoś nie polsko. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Nie. 22.03.10, 17:26 Nie. Mam swą godność, znam swoją wartość, zasługuję na kogoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
chmurka_ Zależy. 22.03.10, 17:32 Ogółem mam charakter osoby, która trzyma się swoich zasad i jest stanowcza co do nich. Zignorowałabym chłopaka, który popełniłby takie głupstwo, ale... Dlaczego nie mogłabym sprawdzić, czy mu na mnie zależy? Przestałabym się z nim spotykać, rozmawiać z nim. Jakby mnie kochał to zrobiłby dla mnie wszystko - proste. Nie widzę sensu wybaczania komuś, kto po prostu przyszedłby do mnie od niechcenia, przepraszając mnie. Chłopak musi się postarać - dzwonić, przychodzić, rozmawiać. Jeśli kocha, to zrobi dosłownie wszystko żeby pokazać, że mu na mnie zależy. I właśnie w takiej sytuacji byłabym skłonna to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Zależy. 22.03.10, 17:41 Każda powie, że nie, ale jak by przyszło co do czego i byłybyście zaślepione, od razu byście wybaczyły. Pewnie sama bym tak zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
luukasz Re: NIE 22.03.10, 18:53 To już było poniżej pewnego poziomu. Zobaczymy za 10 lat, czy zakochasz się w jakimś facdeci i będziesz miałą dziecko. Pomyśł czasem o tym. Przez Ciebie czuje się urażony. ; < Odpowiedz Link Zgłoś
zmierzch4ever Re: Zdrada. 22.03.10, 17:56 nigdy w życiu ja bym nie chciała do znać Odpowiedz Link Zgłoś
dhampir_ !!!!!!!!!!!!!!! 22.03.10, 18:24 żeby nie było mnie nikt nie zdradził. Pytam z ciekawości bo zdania na ten temat są podzielone ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
pollyanna. Re: Zdrada. 22.03.10, 18:27 Hmmm.... pierwszy raz chyba tak, ale jesli to zdarzyłoby się raz jeszcze to... no, popamiętałby mnie ) Odpowiedz Link Zgłoś
karolciaaa_x3 Re: Zdrada. 22.03.10, 18:28 zakładam że większość napisała że by nie wybaczyła , ale skąd możecie wiedzieć ? owszem nie zaufałabym mu tak jak wcześniej ale jednak nie potrafiłabym tak poprostu odejść bez szansy . Ale może ja się nie znam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula1997 Zacytuję: 22.03.10, 18:49 Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki, bo za drugim razem będzie już płynęła inaczej No to chyba wiecie, co sądzę na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś