soulik. Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:22 Włosy . niedość że się nie układają ,Jak chcę to są .. czarne.? ;x Blizna na nodze. itd. xD Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:23 moich kompleksów to szkoda wymieniać jest ich za wiele... ; s Odpowiedz Link Zgłoś
avrile Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:26 Mam: wystające kości i na 100% jest tego więcej Ale staram się to jakoś ukrywać i mogę żyć w zgodzie z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
mady_ Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:26 czasami jest super i git . a innego dnia mam 1000 powodów do smutku . takie życie . znajdź swoje dobre strony . Odpowiedz Link Zgłoś
lorente Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:26 Mam kompleksy ale jak tylko mogę staram się je redukować. jest coraz lepiej ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
g_o_s_i_a Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:28 Mam, jestem gruba, nie mój wymył, serio, a reszta to w sumie może być... Odpowiedz Link Zgłoś
burza789 Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:28 taa ja także mam kompleksy....a kto ich nie ma?! A więc jestem gruba czyli waże 54 kg. przy wzroście 164. i wieku 14 lat. Brzydki nos.... Za duże stopy rozmiar 40 ; /// Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:32 ale jaja mam takie same co ty xd tzn że jestem gruba i mam ohydny nos (taki duży) ;/ no i nogi ;/ nienawidzę siebie xd Odpowiedz Link Zgłoś
imperativ Re: Kopleksy :( 05.04.10, 13:36 nos, nogi, wzrost -__- ale żyję z tym. Odpowiedz Link Zgłoś
koaal nie ma czegoś takiego jak kopleksy... 05.04.10, 15:53 ... są tylko KOMPLEKSY , których ja nie mam. xd Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: nie ma czegoś takiego jak kopleksy... 05.04.10, 17:12 nom, a zwłaszcza z twarzą. brzuch właściwie też, ale nie pokazuję go na co dzień. czasami mam aż tak siebie dość, że mogę wykitować. ;| Odpowiedz Link Zgłoś
alyson Re: Kopleksy :( 05.04.10, 17:16 mam kompeklsy. jak jedna z nielicznych dziewczyn sadze ze jestem za chuda az mi kosci staja i to jest okropne. to mowiac jedna zecz ktorej w sobie nie lubie Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Kopleksy :( 05.04.10, 17:23 A takie same jak ty. Jestem gruba, brzydka i głupia. A tam, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
malina_miodowa Re: Kopleksy :( 05.04.10, 17:28 hm.. masz 15 lat, czy liczba "95" została użyta przypadkowo ? no więc jeśli tak, to uwierz mi, że w wieku 15 lat miałam pincet różnych kompleksów. też zaczynały się od otyłości ( zawsze miałam problem ze słodyczami- obecnie warze 57 kg przy wzroście 166- lat 18 ), przechodziły przez imię jakie noszę ( mam na imię Marzena i wydawało mi się, że każda Marzena jest paskudna ), duży biust ( naprawde uciągliwe w wieku 11 do 16 lat ), duży nos, krzywe zęby, itp. schudłam.. właściwie nawet nie wiem kiedy, zeszło samo, więcej ruchu. do imienia zdążyłam się przyzwyczaić - mówią do mnie Malina, ale to już przez kolor włosów. biust.. ha, jest cudny i nie muszę sobie wciskać jakiegoś syfu w cycki żeby dobrze wyglądał ! nos.. no cóż dalej jest taki sam, ale jak się go dobrze przypudruje to jest znośny. a zęby, nie są wcale krzywe, są ok. i wydawało mi się, że przez te kompleksy ( kiedys wielka sprawa ) nie mam chłopaka. gówno prawda. po prostu sama do siebie nie dopuszczałam myśli, że może mnie ktos pokochać, taką Brzydulę. po prostu.. chyba z tych kompleksów wyrosłam, albo o nich zapomniałam, nie wiem. tak czy tak było to na długo przed spotkaniem tego Jedynego. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka4792 Re: Kopleksy :( 09.04.10, 18:51 ja nie mam żadnych kompleksów. w sumie to nawet nie miała bym po co je mieć xD tylko bym coś sobie wmawiała Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: Kopleksy :( 09.04.10, 20:19 Ja nawet mam , ale żyję z nimi w zgodzie , niezadręczam , a mianowicie to : uda i troszke wystajacy brzuszek ;/ Ale jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
natasha2222 Re: Kopleksy :( 09.04.10, 21:40 Ja kiedys mialam pryszcze ale juz nie mam. Na szczecie. Odpowiedz Link Zgłoś
naked. Re: Kopleksy :( 09.04.10, 21:43 nie mam i nigdy nie miałam jakiś poważnych kompleksów. jakieś małe zawsze się znajdą. musisz uwierzyć w siebie. proponuję ci, abyś zmieniła fryzurę, kolor włosów itp. zmieniła coś w sobie! może to doda ci pewności siebie. ; ) nie wolno mieć kompleksów! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: Kopleksy :( 19.04.10, 14:09 Brzuch, uda i biodra .. ale gruba nie jestem . Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: Kopleksy :( 20.04.10, 16:17 uważam, że mam za duży nos. o wieele za duży. Odpowiedz Link Zgłoś
th4ever Re: Kopleksy :( 20.04.10, 16:10 no oczywiaszczo ze mam.. a jakie to juz nie wazne Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ Re: Kopleksy :( 20.04.10, 16:41 no pewnie, że tak. od wyglądu zaczynając (w sensie twarzy itp. bo na figurę nie mam po co narzekać ; d) na nie wiadomo czym kończąc. znalazłabym tego wiele. zbyt wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Kopleksy :( 20.04.10, 21:09 każdy je ma . nienawidze swoich nóg , uszu , włosów , i rąk . : d Odpowiedz Link Zgłoś
kinnley98 Re: Kopleksy :( 20.04.10, 21:18 Ja też mam problem ze swoim nosem ale nie jest aż tak źle. Mam też 1 dużego pryszcza! macie jakies sposoby na takie rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
psychotropek Re: Kopleksy :( 20.04.10, 21:20 czas się wziąć za siebie moja droga, anie przed kompem przesiadywać! nos sam nie schudnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
animowana Re: uważaj D: 20.04.10, 21:27 a oto moje piękne kompleksy :3 - za gruba - nos jak Barack Obama (dobra, przesadzam...) - wada wzroku, która ciągle się pogarsza - nieproporcjonalnie chude łydki - za wysoka - a nuż za niska - włosy nieproste trzeba się nauczyć z nimi żyć i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
psychotropek Re: uważaj D: 20.04.10, 21:29 animowana napisał(a): > a oto moje piękne kompleksy :3 > - nos jak Barack Obama Masz czarny nos?! Odpowiedz Link Zgłoś
animowana Re: uważaj D: 03.05.10, 19:02 nie mam czarnego nosa, miałam na myśli kształt -.- Odpowiedz Link Zgłoś
dollores Re: Kopleksy :( 03.05.10, 19:05 Chyba nie wiesz o czym mówisz xD To ja tu mam wielki nos xD Na początku miałam z tym kompleksy ale teraz sama z etego żartuje. Lecz najgorsze jest spiewanie, dla mnie to cos okropnego Odpowiedz Link Zgłoś
avril1028 Re: Kopleksy :( 03.05.10, 19:08 no ja owszem tez mama noi to biodra i jeszcze takie jak by zmarszczki jak się uśmiecham i to mnie dobija ;\ Odpowiedz Link Zgłoś
vanesskaxdd Re: Kopleksy :( 03.05.10, 19:40 Kompleksy...X DDD no chYba każdy coś ma..;-** ja tez mam krzywy nos i taki dziwne zęby-nie nawidze ich Fuuu.....ale juz sie nauczyłam ale są naprawdę krzywe i wgl.........koszmar....a o nosie już nie wspomnę Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Kopleksy :( 04.05.10, 18:45 nikt nie jest idealny, każdy ma kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś