riki1246 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:34 Ta jasne że sa tylko że ja raczej nigdzie nie wychodze SmutASEK zAWSZE PO SZKOLE musze byc w domu odrabiam lekcje dyfruje na kompie i to wszytsko spać i od nowa dzień I tak wogóle mam tylko dwie najlepsze przyjaciółki Odpowiedz Link Zgłoś
alcia19 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:44 Czasem kino ale żadko...przeważnie odrywam sie pisząc opowiadania i czytając książki... Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:49 teatr i kino. za operą jakoś nie przepadam.. Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 19:47 teatr forever kino czasami, musi być naprawdę jakiś ciekawy film Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:02 Słuchawki w uszy i przed siebie, a nie kino. Odpowiedz Link Zgłoś
gracjanka Hah! 23.03.10, 20:38 Ja odrywam się od codzienności, gdy jeżdżę na desce lub gram w kosza albo w siatkówkę. Ale kino i ogólnie spotkania ze znajomymi, także pomagają mi oderwać od codziennej szarówki Odpowiedz Link Zgłoś
panna_muminkowa . 23.03.10, 20:44 gdzie odrywam się od codzienności ?. w łazience ze słuchawkami na uszach albo pod prysznicem . a z tych trzech opcji to wybieram teatr . Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:42 Treningi tenisa Odrazu człowiekowi lepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
akira Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:45 Słuchawki na uszy, głośna muzyka i marzenia. Idealne oderwanie od rzeczywistości; D Inną opcją jest obejrzenie jakiegoś wciągającego anime typu Nana Odpowiedz Link Zgłoś
alyson96 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:46 koło mojej szkoły jest taka fajna dzielnica z widokami na miasto . Chodzę tam czasem z koleżankami z klasy jak nie chce mi sie do domu wracać. xd Odpowiedz Link Zgłoś
filemonkka Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:47 nic z tych rzeczy, które wymieniłaś. jeśli już mam chwilkę wolnego czasu, żeby oderwać się od rzeczywistości, zabieram ze sobą dobrą książkę i idę w swoje ulubione miejsce nad jeziorem. to taka moja kryjówka i raczej nikt oprócz mnie nie przesiaduje tam c: Odpowiedz Link Zgłoś
meerc Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:51 ja od codzienności odrywam się na dużej , pustej sali z śliskim parkietem , na której leci jakiś dobry bit. tyle potrzeba żebym odpłynęła. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:51 wystarczy mi muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Na kiblu. 23.03.10, 20:53 teatr czy opera? hah pytasz gdzie lepiej sie wynudzic i zasnac? -- najczesciej odplywam w moim pokoju, puszczam plyte, olewam zadania domowe i klade sie na podlodze. potrafie lezec tak kilka godzin i jesc czekolade. zamykam sie tez w garazu, gram i spiewam bo tam nikt nie slyszy i moge naprawde uwolnic cala swoja pasje... wiem, ze nie na temat troche ale co tam. i sry za brak polskich liter. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka_10 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 20:56 Wyjść na dwór położyć sie na trawce wczuć się w wiatr i podziwiać zachód słońca , uwielbiam to robić . ! Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 21:09 Na treningach , gdy gram w siatkówkę automatycznie zapominam o smutkach. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia_26 coś innego .. 23.03.10, 21:01 Ani kino ani teatr ani opera xD Żeby oderwać się od codzienności, a przede wszystkim od rzeczywistości jadę na rowerze zupełnie sama nad jezioro, które jest niedaleko mojego domu i siedzę na pomoście i patrzę w otchłań Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 21:04 Kinoooo Chociaż teatr też jest super i jeśli sztuka jest interesująca, można naprawdę fajnie spędzić czas A do opery mnie jakoś nie ciągnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aga796 Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 21:13 Kino A jak nie chcę mi się iść do kina, lub nie ma jakiegoś fajnego filmu, to po prostu czyta książki. Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 buhahahaha... 23.03.10, 21:16 JA to wybieram 'rynek' i takie nasze trasy, bo teraz ciepło się robi i trzeba korzystać... Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin_mj_jb Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 21:27 Kino, choć fajnie oderwać się od rzeczywistości jakimś wyjściem na koncert. W moim przypadku najbardziej zadowalające. Odpowiedz Link Zgłoś
nigga Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 21:33 jak słucham muzyki.... jak ktoś ma chęć pomóc to piszcie na moje gg: 21781453 ;] Odpowiedz Link Zgłoś
lovedisneystars Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 23.03.10, 21:57 Nic z tych trzech. Uwielbia USA, bo jak tam jeżdzę to zapominam o całym świecie oraz jak już ktoś wymienił naukę gry na gitarze. ;] A i jeszcze zawsze odrywam się od codzienności z moimi przyjaciółkami [ ] . Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 24.03.10, 15:02 Kino, jaki glupek chodzi do opery.? o.O Odpowiedz Link Zgłoś
chemically Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 24.03.10, 16:06 Z doła zawsze wyciąga mnie muzyka. Ja nie wiem co bym zrobiła bez MCR. Zawsze mnie pociesza ich muzyka, po prostu to kocham. Uwielbiam też spacerowac, po świeżym powietrzu, jak jest ciepło. Oczywiście z mp4 w dłoni. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Gdzie odrywasz się od codzienności? 24.03.10, 16:32 w kinie raczej nie. jakaś tępawa komedia przybije mnie jeszcze bardziej, animowany zdołuje, a coś mocniejszego znudzi. dodatkowo ludzie siedzący naokoło zwykle są niekulturalni i doprowadzają mnie do szału. tak, jak napisała @miqusia - słuchawki w uszach i przed siebie. mój jedyny sprawdzony sposób. ave. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaxx Re: Gdzie odrywasz się od codzienności? 25.03.10, 17:43 JA WOLĘ pojechac gdzies w ładne miejsce Odpowiedz Link Zgłoś