sharon_ 23.03.10, 19:15 z pewnością wyobrażałyście sobie jak chciałybyście wyglądać, ja też kto jest dla was ideałem jeśli chodzi o wygląd? jakaś sławna aktorka, piosenkarka, a może koleżanka albo ktoś z rodziny? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
problematyczna Re: ideał 23.03.10, 19:31 Avril Lavigne , Taylor Parks , Lexi Cyrus , Beyonce . Odpowiedz Link Zgłoś
asska95 Re: ideał 23.03.10, 19:34 Demi Lovato ( jestem do niej nawet podobna), ale także Miley Cyrus, Hilary Duff, Avril, Hayley (Paramore, jak coś) Odpowiedz Link Zgłoś
martuusia Re: ideał 24.03.10, 14:26 Anahi , Dulce Maria , Ashley Tisdale , Maite Perroni ;* Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. Re: ideał 23.03.10, 19:34 Taylor Swift - za naturalność. Kikki Kannibal - za ubrania. Beyonce - za figurę. Hayley Williams - za te cudne włoski. xd. Ashlee Simpson - też za włosy. ; * Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: ideał 23.03.10, 19:34 nie istnieje, bo jestem na tyle wredna i wybredna, że jak piękna bym nie była to i tak znajdę coś by narzekać. wolę pozostać przy obecnym stanie rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
jo. emma watson 23.03.10, 19:38 emma watson. jestem do niej nawet podobna, ale ja bardzo chciałabym mieć jej kolor oczu. poza tym jest szczupła. dobra, ja więcej nie piszę, bo zaraz dojdzie do tego, że wszystkie swoje kompleksy wymienię. Odpowiedz Link Zgłoś
sharon_ Re: ;P 23.03.10, 19:43 o, serio? -,- tyle że tak się składa że każda osoba ma swój gust i dla niej jakaś osoba jest idealnie piękna, a dla drugiej osoby jest normalna. ja sie was pytam jak wy byście chciały wyglądać i czy istnieje taka osoba, której wygląd podziwiacie. Odpowiedz Link Zgłoś
7_things . 23.03.10, 19:45 po pierwsze nie ma ludzi idealnych. po drugie staram się akceptować siebie i nie przejmować się moim wyglądem. jednym słowem kocham siebie .! c; Odpowiedz Link Zgłoś
7_things Re: ideał 23.03.10, 19:57 przepraszam, nie doczytałam pytania. chyba moja koleżanka małgosia. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudencja Jessica Alba 23.03.10, 19:58 Jestem do Alby troszkę podobna, ale daleko mi do niej... Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Sharon 23.03.10, 20:00 Zrozumiałam co napisałaś. Nie ma ideałów, chcę wyglądać tak, jak wyglądam. Lubię siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
nigga Re: ideał 23.03.10, 20:14 haha po pierwsze żadną z dziewczyn nie chciałbym być ;d a jak już coś to z chłopaków: Eminem jak ktoś ma chęć pomóc to piszcie na moje gg: 21781453 ;p Odpowiedz Link Zgłoś