slodkiporanek Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 18:49 Nie, a nawet gdyby to co. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 18:52 NIE RAZ ALE NIE PRZEJEŁAM SIE.KAZDY LUBI CO INNEGO Odpowiedz Link Zgłoś
keshablabla Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 18:56 i jak jasne że tak Odpowiedz Link Zgłoś
newmoonvampire Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 18:57 Niestety tak.. Moje koleżnaki nie lubią Zmierzchu.. a ja kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.77 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 19:07 Niestety zdażyło mi się to Wysmiali mnie znajomi jak sie dowiedzieli ze kocham Tokio Hotel ale ja i tak dalej kocham th... Odpowiedz Link Zgłoś
bombshell Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 19:16 Do dziś w sumie, nikt kogo znam nie lubi tych zespołów i gwiazd, które lubię ja... Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 19:23 no tak wyśmiały , ale nie ruszyło mnie to . wolę słuchać tego co mi się podoba niż tego co im . nie warto przejmować się takimi uwagami . Odpowiedz Link Zgłoś
butterfly_97 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 19:28 u mnie prawie cala klasa wysmiewa tokio hotel( czyli moj ulubiony zespół) Odpowiedz Link Zgłoś
laska.bieberaxd Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 19:29 Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
meg_cullen Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 19:31 niestety,potem się odpłaciłam pięknym za nadobne Odpowiedz Link Zgłoś
julii Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 19:37 tak. ale mi to w ogóle nie przeszkadza ; d Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja04053 Taak... 27.03.10, 19:31 Niestety... Ane to nic. Ona nie lubi Jonasków, a ja Montany. (Montany, nie Cyrus) Ona Montane ubustwia. Aha, ona jeszcze nie lubi Bieberka , ale się do niego przekonuje Odpowiedz Link Zgłoś
loves_vampire11 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 27.03.10, 20:33 zdarza mi się to często ale się już tym nie przejmuje bo mówią to moje koleżanki a nie przyjaciółka moja przyjaciółka uwielbia metal ja wole pop a słucham metalu tylko dla niej np. w domu żeby się do niego przyzwyczaić jak ona bedzie go puszczać jak bedziemy na dworze tak samo robi ona poprosiłam ją do obejrzenia jakiegoś filmu chociaż ona nie przepada za oglądaniem takich typu filmów co jej wysłałam ale i tak go obejrzała żeby mi było miło Odpowiedz Link Zgłoś
martys14 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 08:34 tak. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 08:42 mi się zdarzyło.. moja koleżanka powiedziała że mnie po^^^ało że słucham tokio hotel bo są gejami.. ;/ ona słucha the veronicas a jessica to lesba ;/;/;/ wkurza mnie to.. ale sie nią nie przejmuje i tyle.. xd Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 10:51 of course! niejedna tak mówi o jonaskach. mnie to bardzo denerwuje, ale tak naprawdę mam to w dupie i jeszcze bardziej mówię im, jak bardzo ich kocham! ;3 Odpowiedz Link Zgłoś
miqusia Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 10:57 Tak. Często nabijają się z MGMT i mówią "duplo, hahahahah". A tak to raczej po cichu, nie przy mnie. A najfajniejsze jest to, że ja się z ich cudów z vivy nabijać nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 11:02 miqusia napisał(a): > A najfajniejsze jest to, że ja się z ich cudów z vivy nabijać nie mogę. Mhm... u mnie nabijają się z Nirvany i innych zespołów jakich słucham, a jak powiem coś na temat Justina Bimbera w którym się kochają i sie o niego kłócą [paranoja] to jest źle bo jak można go nie lubić ? -.-' Odpowiedz Link Zgłoś
prosiak_ Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:00 tak. twierdzą że chce być emo bo słucham rocka. Albo ostatnio słuchałam Nirvany to stwierdziły że jestem tró. miło. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpink Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:16 hm.. moje dwie 'przyjaciółki' ciągle wyśmiewają się z TH. ;/ a ja i tak nie zmienie o nich zdania, kocham ich <3 Odpowiedz Link Zgłoś
riot Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 18.04.10, 14:51 Nie masz się co przejmować, każdy slucha tego, co się jemu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:26 Nie, jeszcze się nic takiego nie zdarzyło. I dobrze... ale w sumie 'jeszcze'.. Odpowiedz Link Zgłoś
hotelowaa Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:37 Wyśmiewali. Głównie 'koledzy'. Ale ja mam to gdzieś. Moja sprawa kogo słucham i nie będę tego dla kogoś zmieniać. Mają problem: chuj im w dupę. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gagata Re: Hannah Posrana! 28.03.10, 12:47 Tak! Lubię Miley Cyrus (Hannah Montana). Niedawno mówili na mnie Hannah Postrana lub Hannah Dupana. Przestałam reagować na te zaczepki i zaczęłam mówić, że jej nie lubię! I się odczepili! xD Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowaapanna Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:50 tak niestety tak Odpowiedz Link Zgłoś
sylwek11 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:50 nie raczej się nie zdażyło ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nata_twilght Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:50 Moja powiedziała że powinnam sie leczyć bo jestem uzależniona od Zmierzchu i powiedziała że suchanie rocka jest dla dzieci niewiem o co jej chodziło Rock dla dzieci ?!Już niejest moja przyjaciułka niestety ale mam ina jest o wiele lepsza Odpowiedz Link Zgłoś
jarelo Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 12:54 tak i to wiele razy xd Odpowiedz Link Zgłoś
lovely5 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 13:49 a to nie raz nie znają się i tyle ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 eee... 28.03.10, 14:07 chyba tylko chŁopcy, którzy wygłupiają się na temat zmierzchu xd ale tak to nie. bo zwykle jak ktoś coś złego powie na temat tego co lubię to się wkurzam, i potem już nic nie mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 14:13 moja siostra wyśmiała queen i nirvanę() buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
lalula005 Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 14:15 yes. Moje koleżanki słuchają zupełnie czegoś innego. Niech obrażają, mnie tam nie rusza. I tak bede dalej słuchać tego co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
demi_lovato_ Re: Któraś koleżanka wyśmiała twoją ulubioną gwia 28.03.10, 14:15 No. ;P Najpierw wyśmiała mnie, że lubię Justina Biebera, a potem go pokochała xDD Odpowiedz Link Zgłoś