Dodaj do ulubionych

Dzwine Sny

11.04.10, 10:31
Hej ;p Założyłem wątek dziwne sny, żebyscie tutaj pisali najdziwniejsze jakie
mieliście; Ja tej nocy miałem na maxa dziwny !
Śniło mi się, że w samolocie ( tym co się rozbił) leciało więcej osób. M.in.
Selena Gomez i ona tez zginęla.
Poprostu jakaś masakra. Myślę że teraz mnie podobne sny będą nękać.
A wy mieliście jakiś takie podobne ? Takie niemożliwe, albo jak ktoś umierał
itd...

p.S.
nie było takigo wątku
Obserwuj wątek
    • myhorses13 Re: Dzwine Sny 11.04.10, 10:49
      hahahahahahhahahahahahahahahahah , shockbig_grinshockscianapiwo
      • samotnymotyl Re: Dzwine Sny 11.04.10, 10:52
        ja jak mam jakieś dziwne sny to odrazu wchodzę na sennik sprawdzam co to znaczy ;]
        • coco_modnisia_ Re: Dzwine Sny 25.04.10, 17:12
          sennik to bzdura, to tylko sny ,czyli nasz mózg składa najwazniejsze wydarzenia które utkwiły
          w naszej pamieci i to sa sny, czyli lubisz selenę i pamietasz o katastrofie ...
        • guma_balonowa Re: Dzwine Sny 23.05.10, 19:06
          był, był taki wątek.
      • bo.to.ja Re: Dzwine Sny 11.04.10, 10:57
        no śniło mi się że kazali mi wyjść za mąż ale ja nie chciałam i ciągle uciekałam
        w sukni ....
        albo to co najczęściej że jacyś menele wyskaują albo są w moim dom
        a ja nigdy nie mogą uciekać bo tak jakbym była w jednym miejscu
        • milusia__ hehehe 11.04.10, 11:10
          Mi się dzisiaj śniło że poszłam na moją działkę zrobić z rodzicami grilla. Gdy tam przyszliśmy były tam 2 osły, 5 królików, jeden jeż i koza. Jadły sobie trawę nic sobie nie robiąc z naszej obecności. A moi rodzice jak gdyby nigdy nic zaczeli rozstawieać grilla i wyciągać kiełbaski XDD
          • schokobonsy Re: hehehe 11.04.10, 13:16
            Jak byłam mniejsza to mi się śniło że biegłam do kuchni i z toalety wyskoczyła
            czarownica i mnie złapała i chciała wyrzucić przez balkon <lol2>a mój tata ją
            gonił i nie mógł dogonić.Jeszcze kiedyś też jak byłam mała śniło mi się,że
            huśtałam się na rączce od okna i wypadłam z 4 piętra i nic mi się nie stało i
            wstydziłam sie wrócić do domu bo na ławce siedziały sąsiadki a ja byłam w
            skarpetkach bez butów . XD i to było bardzo dziwne ;d
            • alice.xd.bella Re: hehehe 11.04.10, 18:22
              mnie się kiedyś śniło, że uciekłam w nocy z domu na jakiś dach, który wyglądał
              jak sceneria ze Słonecznej Sonny i tam się między ciuchami chowałam. jak
              wróciłam do domu top mama mnie zawołała i przedstawiła pani psycholog a ja
              zaczęłam krzyczeć i się obudziłam smile
          • justinandbieber Re: hehehe 13.04.10, 21:00
            Moj najdziwniejszy sen to ten w którym moj nauczyciel gegry jest moim ojcem i mam u niego 2 jak mam z tym nauczycielem lekcje to mam wstret jak sie na niego patrzesmile .....
      • mania14 Re: Dzwine Sny 23.04.10, 18:56
        Zgadzam się z myhorses13! Hahahahahaha..... big_grin
      • pauluu Re: Dzwine Sny 25.04.10, 12:41
        Wczoraj mi się śniło że poszłam na noc do mojej koleżanki. Ona kupiła sobie kota i pająka wink
        okazało się że owe zwierzaki były opętane przez jakiegoś ducha i chciały mnie zabić. Potem
        zaczęło nam się nudzić więc wymyśliłyśmy że zbudujemy centrum handlowe z zapałek
        (realnych rozmiarów wink) . Przy okazji spadłam z papierowej drabiny. Na miejsce budowy
        przyszedł mój kolega i wyznał mi miłość, po czym przyszła moja matematyczka i wstawiła mi
        jedynkę ;D

Bardziej porąbanego snu w życiu nie miałam big_grin
    • violet_ Dzwine Sny. 11.04.10, 10:52
      dzisiaj mi się śniło, że cała twarz mojej siostry jest pokryta piegami, cała,
      zwykle robię wszystko, żeby śnił mi się caleb followill...
      • lara12 Re: Dzwine Sny. 23.04.10, 18:59
        mi się śniło, że występowałam z jakimś moim zespołem na koncercie post
        hardcore'owym .
        wiecie, wrzeszczałam do mikrofonu, fani się darli itd. xdd.
        dla mnie to dziwne, bo:
        nienawidzę występować publicznie ;D
        nie słucham takiej muzyki ;D
    • hipiska.xd Re: Dzwine Sny 11.04.10, 10:58
      Boszz.. mi się często śni że moi bliscy umierają . ; / Aaa także że ja umiera, a mianowicie
      wypadam z wieżowca. ; / Kurdee.. jeszcze jak się budzę mam wrażenie jakby się to
      wydarzyło, lub miało wydarzyć. ; / Paranoja..
      • becia123x Re: Dzwine Sny 23.04.10, 19:37
        haha. mi sie np. śni, że szukam kumpeli pomiędzy ubraniami w jakimś butiku. i że
        na jednej półce tego butiku stoi czekolada.
        pamiętam też sen, w którym występowała cała moja klasa. wszyscy byliśmy ubrani w
        muzułmańskie stroje. moja przyjaciółka miała na rękach czarnoskórą lalkę, którą
        próbował jej wyrwać Justin Bieber o.O
        ja to muszę chyba odwiedzić psychiatryk.
      • misia881 Re: Dzwine Sny 23.05.10, 16:29
        oshock seksiedevil
    • black_lady Re: Dzwine Sny 11.04.10, 11:00
      Mi się śniła III wojna światowa jakoś niedawno. Zupełnie nie wiem skąd mi się to
      wzięło.
    • falszywaewka Re: Dzwine Sny 11.04.10, 11:09
      Buahaha! Jakie wy macie sny xD śmierć, spadanie... kur.de to tylko mi się śnią takie rzeczy
      jak to, że kol lata po szkolnym korytarzy ze szlugiem i pyta się każdego, kto ma pożyczyć
      zapalniczkę? hhe
      • leanne Re: Dzwine Sny 11.04.10, 11:12
        Mój najdziwniejszy: latam w nocy na miotle, w fioletowym, szpiczastym kapeluszu
        i pelerynce w gwiazdki łapiąc spadające mandarynki lassem z parówek. o_O
      • michaelmontana samotny motyl 11.04.10, 11:14
        chyba nie znajdę w senniku co to znaczy śmierć katastrofalna seleny Gomez ; D
        • zwariowany_xd Re: samotny motyl 11.04.10, 11:17
          dobre xDD ja szukałem i widziałem ale Seleta xD nei wiem nawet co to jest xD
      • toffika Re: Dzwine Sny 11.04.10, 18:05
        Ze byłam cała w pryszczach i miała taki dziwny worek na skórze O.o
        Albo że pisze na klawiaturze
    • zwariowany_xd u Mnie Miley x_x 11.04.10, 11:14
      umarła cry ale to było straszne byłem na jej pogrzebie no to nie dałem im wrzucić ją do grobu. Gdyby tak naprawde było to nie wiem co bym zrobił. Umarłbym z tęsknoty sad
    • zwariowany_xd Raz mnie śmierć goniła x__x 11.04.10, 11:17
      okropne no bo gdybym umarł we śnie to wiecie co by się stało : / ale śmierć mnie goniła w piątek a jeśli śni ci się śmierć to ktoś umrze (czytałem w senniku)
      • dagas95 ;p 11.04.10, 11:18
        noo ja często spadam tongue_out
        w otchłań bez dna!
      • aga96r O_o 11.04.10, 11:42
        - ostatnio śniło mi się że w moim mieście grasował gwałciciel i chciał dopaść moją
        przyjaciółkę, bo widziała jak on zgwałcił inne osoby. Poszedł po nią do domu ale zastał
        tam jej babcię i ją zabił.
        - innym razem śnił mi się własny ślub -.- ... z moim kolegą.
        - kolejny, to był spacer z jakimś gościem którego nigdy nawet ni widziałam na oczy, i
        pocałowaliśmy sie na moście :q
        - inny był, jak goni mnie jakiś facet z kosą, cały ubrany na czarno i w masce. [ taki sam
        jak w strasznym filmie ]
        - kolejny, jak miałam zginąć w katastrofie lotniczej.

jak sobie jeszcze przypomne to jeszcze napisze.
    • pinky33 Tutaj! 11.04.10, 11:18
      Mi się śniło w sobotę że Ola Szwed odpadnie w tancu z gwiazdami.I w niedzielę
      odpadła dziwne...winkuncertainuncertain
    • bellacullenx okropność xd 11.04.10, 11:21
      Boże... dziś obudziłam się cała zapłakana...
      Mój sen;
      Pisałam test OKE... i nic nie umiałam, nie starczało czasu, błagałam panią żeby mi dała chwilę na uzupełnienie, okazało się że nie przeczytałam paru kart i ich nie uzupełniłam ... rzucałam się na tej ławce, błagałam o parę minut... Jezuu... co za okropny sen...confusedconfused

Pozdrawiam ;*;*
      • nastiii oj, te sny 11.04.10, 11:35
        raz mi się śniło, że idę sobie ulicą a tam pełno ludzi, którzy stoją nieruchomo i patrzą na
        mnie!

to było niezłe, myślałam, że padnę. nic nie robili tylko się na mnie patrzyli!!!sad
        • nastiii Re: oj, te sny 11.04.10, 11:36
          ale zazwyczaj mam żmieeszne sny, z których można nieźle oko zabarwić! wink
    • violet_ Dzwine Sny. 11.04.10, 11:26
      koledze mojego taty śniło się, że jest Jezusem, którego chcą ukrzyżować, a on ucieka
      przed nimi na skuterze.
      mojej mamie śniło się, że uciekała przez szpital przed jej przyjaciółką, która była w ciąży;
      latały po tym szpitalu, który był połączony z galerią handlową.
      mojej babci śniło się, że chuck norris goni ją z piłą łańcuchową.
      • zwariowany_xd mi piła łańcóchowa wbila się w ręke (sen) 11.04.10, 11:30
        ok włączona jest i biorę ją do ręki i BAM wbiła się w ręke a ja po chwili ,, No to trzeba jechać do szpitala ? " xDD
        • twilight_cnie ... 11.04.10, 11:35
          mi się dzisiaj sniła ciągle ta katastrofa koszmar ; //
        • marti672 Re: mi piła łańcóchowa wbila się w ręke (sen) 23.05.10, 16:57
          nie które z was mają śmieszne sny brawo
    • jonas_lover Ja mam raczje takie komiczne xD 11.04.10, 11:34
      Ostatnio śniło mi się, że byłam u babci i zwykłymi szkolnymi nożyczkami zabiłam kurę big_grin
      A potem, że tymi samymi nożyczkami zaczęłam ciąć gitarę, bo myślałam, że jest
      klasyczna i się okazało, że była akustyczna i chcialam ją uratować, ale taka dziurawa już
      gorzej brzmiała big_grinbig_grin
      • lily28 Re: Ja mam raczje takie komiczne xD 11.04.10, 11:39
        Mi się śniła moja zmarła babciauncertain Albo, że spadam z wieżowca
    • xoxopaulina Re: Dzwine Sny 11.04.10, 11:41
      NIe ja miałam taki że Justin BIeber przyjechcał do naszej szkoły i normalnie mówił sobie po
      polsku !!!shock MEGA NIE MOŻLIWE
    • selenka89 Re: Dzwine Sny 11.04.10, 11:49
      Po tej Katastrofie śniło mi się że leciałam z nimi nie mogłam spać ze 3 godziny
      spalam confused
      • karolusia204 Re: Dzwine Sny 11.04.10, 12:02
        A mi się śniło, że chłopak, który mi się kiedys podobal ma dziewczyne i piszą sb
        jakieś miłsne wierszyki na fotka.pl i obudziłam się z biącym sercem... masakra
        I tak szczerze to ten chlopak snil mi sie 3 x raz ze mialam sie z niom spotkac i
        sie starym dziadkimm okazal drugi raz ze tez mialam sie z nim spotkac i sie
        jakims gowniarzem okazal a trzeci ze bylam z kuzynką w jej szkole i mialysmy sie
        z nim sotkac i on sie spoznil i jak wyszlysmy i bylysmy troche daleko (ale
        jeszcze bylo widac drzwi tej szkoly) to on w tedy przyszedl i potem mi sie te
        sen snil co na poczatku napisalam...dziwne est w tym to ze ten chlopak mi sie
        nie podobajuz i nawet go nie lubie (chociaz przyjaciolka mi mowila ze ja sb to
        wmawiam ale mniejsza z tym) tongue_out
    • slodkiporanek Re: Dzwine Sny 11.04.10, 14:54
      Byłam świadkiem ćwiartowania dwóch dziewczyn. potem z ich kawałków składano nowe
      ciało.
      Albo kiedyś widziałam płonący budynek i kobietę uratowaną od śierci, która zanosiła się
      płaczem i błagala o te śmierć. Odstrzelono jej głowę. A ja obok niej przebiegałam...
      • niewidzialna. Re: Dzwine Sny 11.04.10, 15:06
        Leciał samolot. W tym samolocie była dziewczyna miała ok 15- 17 lat. Mówiła,że
        się rozbiją, ale nikt nie chciał wierzyć.Gdy byli prawie na miejscu przelatywali
        obok wieżowca. Nagle je jego dachu wysunęła się ogromna ...(jak by to nazwać) '
        wyrzutnia' i uderzyła w samolot wgniatając go do ziemi. Przeżyła kilkadziesiąt
        osób, ale byli w ciężkim stanie. Pojechali do szpitala gdzie był dr. House.
        A dalej nie pamiętam.
        • jonaski Re: Dzwine Sny 11.04.10, 15:43
          wiesz co? selena gomez to zadna tragedia... oczywiscie bylo by m ismutno bo to
          tez czlowiek, ale dla cb to bylby chyba koniec swiata gdyb yona tam byla ;/ a
          byli tam ludzie ktorzy robia wazniejsze rzeczy niz ona -.-
          • igusiaaa Re: Dzwine Sny 11.04.10, 16:08
            haa... ja miałam najlepszy dzisiaj.
            śniło mi się, że Jonasi przyjechali do mnie do szkoły i siedzieliśmy pod
            kołdrami na hali gimnastycznej ;]
            spoko.
          • vhyf_ Re: Dzwine Sny 1254 11.04.10, 16:08
            dawno mi sie nic nie śniło . znaczy śniła mi sie czarna dziura . ale sen który pamietam ..
            biegałam po całym domu , chyba mnie któs gonił z nożem , i za każdym razem biegłam
            aż do balkonu i zniego skakałam . leżałam na ziemi martwa i sen od początku i spadałam
            z tego balkonu ciągle . jakieś chore : O
    • sasetka54 huśtawka . 11.04.10, 16:17
      kilka lat temu miałam uraz głowy , uderzyła mnie huśtawka . tego dnia byłam z
      koleżanką w kinie na jakimś filmie o Ziemi , pradawnych stworzonkach itp.
      przed dzień 'tragedii (?)' śniło mi się , że :

bujam się na huśtawce z ową koleżanką obok . ona idzie do mamy , ja zostaje .
      huśtam się coraz wyżej i wyżej , aż w końcu huśtawka jest równoległa do belki na
      której jest umocowana . ja spadam , za długo jak na tę odległość . Spadłam i
      obsiadły mnie robaki .

kilka dni po tym śnie , śniło mi się tylko część z huśtawką ... już bez robaków
      i koleżanki .
      • sasetka54 Re: huśtawka . 11.04.10, 16:19
        kilka lat temu miałam uraz głowy , uderzyła mnie huśtawka . tego dnia byłam z
        koleżanką w kinie na jakimś filmie o Ziemi , pradawnych stworzonkach itp.
        przed dzień 'tragedii (?)' śniło mi się , że :

bujam się na huśtawce z ową koleżanką obok . ona idzie do mamy , ja zostaje .
        huśtam się coraz wyżej i wyżej , aż w końcu huśtawka jest równoległa do belki na
        której jest umocowana . ja spadam , za długo jak na tę odległość . Spadłam i
        obsiadły mnie robaki .

kilka dni po tym śnie , śniło mi się tylko część z huśtawką ... już bez robaków
        i koleżanki .

do dziś mi się od czasu do czasu śni ..
        budzę się jak spadam , oblana potem ...
    • groszekx3 Ja... 11.04.10, 16:28
      Dzisiaj mi sie nic nie śniło. Ale wczoraj (katastofa, ale była o moim śnie)
      śniło mi się, ze czekałam pod moim blokiem, żeby ktoś umarł.Ten facet był w
      szklanej trumnie i zył. ja w nocy wyszłam z łóżka i nakryłam go kocem. On się
      nie mógl ruszyć. I jeszcze, ze jestem z mamą w kościele i jakaś proesja
      pogrzebowa, ciemność itp.

STRASZNE, poem ta katastrofa.
    • klakierzyca Re: Dzwine Sny 11.04.10, 16:40
      błagałam babkę od WF-u, żeby nie szła ze mną do dyrektora. za powiedzenie
      'kuźwa'. xD
    • klaudiaa_xx Mój dziwaczny sen ... x DDD 11.04.10, 17:28
      Ostatnio śniło mi się , że przyszła mama mojej kumpeli z małą córeczką do mojej
      mamy. Po jakimś czasie poszła do domu i zapomniała wziąć małej. Dziewczynka schowała
      się pod stołem. Nagle przez mój dom przebiegło stado słoni. Biegło prosto na mnie! I w
      pewnym momencie przybiegł by mnie ratować Edward Cullen [Robert Pttinson] . Po kilku
      sekundach pojawił się też Jacob Black [Taylor Lautner] . I zaczęli się kłócić kto ma mnie
      ratować . Tymi kłótniami rozpoczęli bitwę . Gdy próbowałam ich rozdzielić Edward
      zapomniał gdzie zostawił Bellę . I orzekł , że będę ich Bellą ! Ona kłócili się dalej . Nagle to
      stado słoni na mnie wpada ! Jak się pogodzili zostałam wilkołakiem i wampirem jednocześnie
      .

Wiem za dużo Zmierzchu!
      Lol ...
      Mam na prawdę dziwaczne sny ! Albo miałam jeszcze taki :
      Jesteśmy z koleżankami w ... Biedronce. Zaczęłyśmy się bawić w chowanego .
      Nagle podchodzi do mnie ochroniarz i pyta się co my robimy . Odpowiedziałam , że się
      chowam . On się zapytał dlaczego . Nie wiedziałam co wymyślić i powiedziałam , że mnie
      pomidory gonią . Obracam się za siebie a tam armia krwiożerczych pomidorów !

x DD
      Moje sny są bosskie ! x DD
      • zmierzchowaa. Majne Dzikie snyy! 11.04.10, 17:40
        sniło mi się że ksiądz w menelskiej czapce z napisem CH.W.D.P i dresie chodzi po
        kościele i karze mi przepisywać piosenke i wszyscy mnie poganiaja a ja ciągle
        się myle i przepisuje od nowa.
        nastepny sen to ze Jusin Bieber przyjechal do Domu Kultury w mojej miejscowosci
        i jak siedzial na scenie to spadla na niego kurtyna. Potem bije sie o mnie z
        pewnym chlopakiem.
        Raz snilo mi sie jeszcze ze jestem w ciazy z Edwardem Cullenem.;D
        Co za głupiee sny.. hahahah .smirk
    • nati97 Re: Dzwine Sny 11.04.10, 17:48
      pewnie że przed snem dużo myślałeś o tej tragedii i potem ci się ona przyśniła. moze staraj
      sie przez snem myslec o czyms przyjemnym??
      ja zazwyczaj nie pamietam snów, a jak juz mi sie przypomną, to są na maxa pokręcone.
    • oola ... xd 11.04.10, 18:00
      mi się kiedyś śniło, że biegałam goła po podwórku. xd
      • alyson96 Re: ... xd 11.04.10, 18:05
        miałam raz ` sen erotyczny ` . ; p

( nie bd. go opisywać )

Nie dawno śniło mi się , że Byłam na jakiejś konferencji z Billem Kaulitzem . xd .

• alyson96 Re: c ; 11.04.10, 18:14
          a jeszcze sobie przypomniałam . ;

śnili mi się chłopacy z mojej klasy o cechach chłopaka ktory mi się podobał. ; p

no i sniło mi się że Lizałam się z kilkoma chłoopakami z mojej klasy . .

Ja to mam żal normalnie w tej głowiie . ; d

• klama_kcmil Re: Dzwine Sny 11.04.10, 18:05
      Kiedyś mi się śniło, ze calowałam sięz Bieberem w mojej toalecie xD.
      A jeżeli chodzi o koszmary, to rózne były... Jednym z tych, który mi wszedł najbardziej w
      pamięć był chyba sen, w którym uciekałam przed facetem, który torturował dzieci[gdy
      sen mi się śnil miałam z 8 lat] Sny bywały gorsze, ale tak jakoś ten m sie przypomniał.

PS.Fajny wątek.
    • andz_98 . 11.04.10, 18:11
      Miałam taki że mój tata umarł bo palił papierosy...xD
      • lilii_95 Ruska wersja House'a m.d. 11.04.10, 18:18
        muszę tłumaczyć dalej?

___
        albo:
        jestem w kościele. wszędzie pełno dmuchanych materacy. nagle spoglądam na siebie
        i widzę, że jestem w stroju takim, jaki miała Lady GaGa w teledysku Poker
        Face
        , tyle że w odcieniu limonkowym. potem zaczyna mnie gonić jedna z
        koleżanek z klasy.
        • lilii_95 Re: Ruska wersja House'a m.d. 11.04.10, 18:23
          o, i jeszcze był sen, że moi rodzice popełnili samobójstwo.
    • lorelei_ Re: Dzwine Sny 11.04.10, 18:22
      mi się często śni, że pływam w morzu i próbuję dopłynąć do brzegu, a nie mogę. sen być może nie jest dziwny, ale dla mnie straszny.
      ostatnio śniło mi się, że jadłam proszek do prania.
    • diana96 Re: Dzwine Sny 11.04.10, 18:23
      Sny odzwierciedlają stan duszy ludzkiej... Jeśli śni ci się Selena Gomez no to moje gratulacje....
      Jesteś płytka, tyle ci powiem. A teraz do tematu ja miewam różne dziwne sny, ale wiem, że
      właśnie na tym sen polega. Rzadko miewa się normalne sny...
      • sandruska_x3 Re: Dzwine Sny 13.04.10, 14:56
        jaa mamm czaasemm takie strasznee , żee mniee coś zjadaa alboo żeee ktoś mnie
        zabija . ;/ masakraaa . a czasem wgl nie mam .. : PP
        • tusiaw moje cgore sny o,O 23.04.10, 22:43
          gdy byłam mała śniło mi się, że Scooby-Doo uczył mnie jeździć na rowerze . sciana
          albo ( dzień po śmierci MJ ) śniło mi się, że Michael zaprosił mnie na ciasto cytrynowe i zapoznał mnie z Usherem, który zaproponował mi występ w teledysku 'Yeah'. Później Sonia (moja przyjaciółka) powiedziała mi, że jest w ciąży z Gizmem (taki idiota z mojej klasy). Nagle zaczęła przy mnie rodzić, odebrałam ten poród ( shock ) i oznajmiłam im, że mają pięknego OBOJNIAKA !
          albo śniło mi się (byłam mała), że gonił mnie facet z jednym okiem i siekierą. schowałam się przed nim w kurniku

Jaki mi się coś jeszcze przypomni to napiszę smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka