Dodaj do ulubionych

Akceptacja

16.04.10, 15:47
Mnóstwo dziewczyn zarzuca sobie, że nie wygląda jak jakaś słynna gwiazdka. Potem kolejno: ciężka, syzyfowa praca, brak efektów, depresja i zniszczona psychika. A może być inaczej. Najważniejsza jest akceptacja. Zaakceptujesz to, że jesteś taka jak jesteś - masz wygrane. Myślę, że nawet te gwiazdunie <big_grin> miały kompleksy. Ktoś powiedział, że są ładne, a one uwierzyły, i nie przejmowały się głupim gadaniem. Znacie to powiedzenie "wiara czyni cuda"? Sprawdza się w praktyce. Bo to właśnie od tego jak ty się oceniasz, zależy ocena innych. Jeśli powiesz, że jesteś jedyna, wyjątkowa, to oni uwierzą. kiss
Obserwuj wątek
    • chemically Re: Akceptacja 16.04.10, 15:50
      Przecież wygląd nie jest najważniejszy. A poza tym... myślicie, że te gwiazdki
      bez photoshop'a i tony tapety na mordzie też tak wyglądają? bez tego, są jak
      każda normalna dziewczyna wink Gdyby wszyscy wyglądali tak samo, jak znane
      gwiazdy, świat byłby nudny. A tak, każda jest wyjątkowa, każda ma inną urodę(:
    • emm_ Re: Akceptacja 16.04.10, 15:53
      masz racje.

A tak w ogóle, to nie oszukujmy się. Nikt nie jest piekny. Tylko za pomocą photoshopa i
      ton makijażu te gwiazdy mają miano najpiekniejszych.
    • milya Re: Akceptacja 20.04.10, 16:30
      Piszcie big_grinbig_grinbig_grin
    • elliot Re: Akceptacja 20.04.10, 16:38
      nawet gwiazdy mają kompleksy, np. porównując się do innych gwiazd, ale mniejsza...
      jak ktoś wierzy w swoją wyjątkowość jakieś zaczepki będzie miał gdzieś.
      ja niestety mam mało pewności siebie ;/
    • softy_girl Re: Akceptacja 20.04.10, 16:42
      Te gwiazdy również mają kompleksy, tylko się nie przyznają to taka 'sztuczna
      akceptacja' rozumiecie? ;3
      Nie wiem... może i im za to płacą, a może chcą pocieszyć miliony swoich
      zagubionych fanów.
    • violet_ Re: Akceptacja 20.04.10, 16:44
      chyba każdy ma coś, co mu się nie podoba i co chciałby w sobie zmienić. nie ma ludzi
      idealnych. sławne celebrytki też na pewno mają kompleksy, szkoda tylko, że wiele
      zwykłych śmiertelniczek próbuje się do nich porównać i wyglądać tak jak one, na przykład
      poprzez drakońskie diety.
    • anja_ Re: Akceptacja 20.04.10, 16:54
      ja dawno zaakceptowałam moje brzydkie kolana, trądzikową cere, chude ręce, okropne włosy i nie mówię 'o boże, ale ja mam brzydkie włosy i wogóle jestem brzydka'...ale moje koleżanki owszem. ciągle narzekają, ale to niektóre.
    • squash porażka. 20.04.10, 16:58
      co chciałaś zdziałać tym tematem? chyba tylko zniechęcić dziewczyny do pracy nad sobą.
      • euphoria.. Re: porażka. 20.04.10, 17:33
        pff squash uświadomić to że każdy jest piękny na swój spobsób wink
        ja ogólnie od gwiazd to podpatruję styl ubierania się, ale nie chce się do nich upodabniać kiss
        • be_my_dream_xde Re: porażka. 20.04.10, 18:28
          popatrzcie na taka Miley dla jednych jest ladna dla innych nie tak samo TY dla jednych jestes
          brzydka, a dla innych jestes bardzo ladna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka