zaczarowana97 16.04.10, 22:11 tak jak w temacie zastanawiam sie co wybrac. słyszałam ze laptopy szybciej sie psuja. to prawda? piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alice087 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:18 no cóż... zależy jaki kupisz laptop! mam "zwykły" komp, ale wolę laptopy Odpowiedz Link Zgłoś
verrley. Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:23 ja akurat mam laptopa. to prawda, laptop się szybciej psuje. ciężej jest go naprawić od komputera. Odpowiedz Link Zgłoś
razorlina laptop!! 17.04.10, 17:32 jak nie chcesz by szybko Ci siadł to wystarczy dokupić za 50zl taką podstawkę chłodzącą. ja mam już swojego 6 lat i wszystko w nim chodzi bez zarzutu czego nie mogę powiedzieć o stacjonarnym brata xD poza tym w razie czego możesz sobie z nim iść gdzie chcesz zabrać go w podróż czego nie da się z grzmotem stacjonarnym Odpowiedz Link Zgłoś
rosaliee Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:23 zalezy jaki laptop kupisz . ja mam Toshibee i jest świetna xd a te zwykłe też moga być dobre ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:23 nieeeeeeeee to że laptopy się szybko psują to jakaś kompletna bzdura!!!!!!! Ja mam laptop od 2006 i nic się z nim nie stało!!!!!!!! Laptop wybierz Laptop Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:33 oczywiścieeeeee że komputer!! nigdy nie pomieśći ci się tyle w laptopie co w komputerze!! sa świetne ja mam od 1 miesiąca nowy komp i ekran i jest suuuuper!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pink_rulez Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:23 Ja za rok będę zmieniać komputer i na 100% wezmę laptopa, bo wolę rozwalić się na łóżku i patrzeć do internetu niż siedzieć sztywno przy biurku. Ja będę miała MacBook'a - naprawdę go polecam. Moja mama go ma i ani razu się nie popsuł. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:27 jestem tradycjonalistką ...zwykły dziadowski komputer Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:25 nie wiem co szybciej sie psuje ale laptopy są fajniejsze, o wiele fajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:28 ja mam laptopa i tobie radziłabym to samo. kup sobie myszkę i będzie ok . na przykład na komputerze musisz siedzieć przy biurku , a tak to sobie wygodnie siądziesz w łóżku z laptopem. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
katka_94 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:30 Ja wole laptopy. Lubie je pomimo iż mam talent do ich psucia Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 16.04.10, 22:26 laptop, ale tylko z Apple. Odpowiedz Link Zgłoś
th_33 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 12:09 ja uważam ze zwykły komp.. jak laptopa nie kupisz za majątek to ci długo nie wytrzyma.. Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 12:11 laptopy! mój działa bez zarzutu, jeszcze się nie zepsuł, ale jest stosunkowo nowy. zdecydowanie wybierz laptop, zawsze możesz wziąść go ze sobą w podróż. poza tym, ja go zwykle trzymam na kolanach, także nie trzeba siedzieć przy biurku. :d Odpowiedz Link Zgłoś
pysiaj98 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 12:15 ja mam i laptopa i komputer(laptop jest mój) wolę laptopa i to nie prawda że się szybko psuje Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_ Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 12:16 Mam i laptop i zwykły kompter i mogę powiedzieć, że laptopy wcale się szybko nie psują. Ale to też zależy od firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetwater Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 13:04 Najpierw napisz do czego chcesz go używać to Ci powiem co masz wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_q Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 14:55 ja mam i to i to ;d narazie laptop mi się nie zepsuł ;d myśle że jak kupisz jakiś porządny to nie powinno być z nim żadnych problemów Odpowiedz Link Zgłoś
yourbadream Zależy do jakich celów będziesz go używać. 17.04.10, 14:57 Mam laptop i PC. Nie słyszałam, aby laptopy się szybciej psują. Kto ci to powiedział? Jeśli go upuścisz to na pewno coś mu się stanie, ale dobrze traktowany jest taki sam jak komputer. Zależy do jakich celów będziesz używała laptopa bądź PC. Jeśli chcesz normalnie net, popisać, pobawić się grafiką ewentualnie pograć (choć tu bardziej Xbox albo PS2/PS3) to weź PC. Jeśli ci potrzebny do spraw biznesowych (w co szczerze wątpię) i będziesz musiała z nim jeździć często to weź laptopa. Osobiście mam i PC i laptopa. Wszystkie trzy (1 PC, 2 laptopy - one są w użytku, w nie użytku też coś jest) sprawują się doskonale. Mam PC i laptopa Della, a drugi laptop jest HP. Odpowiedz Link Zgłoś
blair206 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 16:06 O tym jeszcze nie wiem, bo laptop mam dopiero od bożego narodzenia. Ale "zwykły" komputer mam od 4 lat i jedyna rzecz jaka się zdarzyła to spalenie karty graficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
idiotka_ Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter? 17.04.10, 17:14 mi to jest obojętne. ważne żeby chodziło, dało się pisać i był głos. nie mam za wielkich wymagań jeżeli chodzi o komputery i inne sprzęty w tym rodzaju. Odpowiedz Link Zgłoś
softy_girl laptop. 17.04.10, 17:20 Mój działa bez zarzutu, jest wygodny i nie sprawia większych problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham Re: laptop. 17.04.10, 17:29 ja mam laptop regmedia.co.uk/2009/12/09/sony_vaio_vpccw1s1e_6.jpg" border="0" alt="https://regmedia.co.uk/2009/12/09/sony_vaio_vpccw1s1e_6.jpg"> oto on ja mam różowy ;D Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: laptop czy ,,zwykły" komputer??? 17.04.10, 17:33 Wolę ,zwykły" komputer ... Odpowiedz Link Zgłoś
madi.97 Re: laptop czy ,,zwykły" komputer??? 17.04.10, 17:39 Ja posiadam zwykły komputer i jestem z niego bardzo zadowolona. Może i z laptopem można walnąć się na wyrko, ale jak w laptopie zalejesz klawiaturę to jest już do wyrzucenia, a w "zwykłym" kompie można dokupić, tak samo z monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 17:42 nie wiem czy się psuje. ale jest wygodniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
simpson Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 17:46 Ja w tej chwili na laptopie - działa! Odpowiedz Link Zgłoś
kasix_14 Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 17:47 zdecydowanie wybierz komputer Odpowiedz Link Zgłoś
secrets Re: laptop czy ,,zwykły" kompyter??? 17.04.10, 17:49 mam to i to , ale wole laptopa . c: Odpowiedz Link Zgłoś