carino 26.04.10, 21:39 właśnie, biorę udział, mam zrobić 2 zdjęcia, związane z PRZYRODĄ, jaki plener bedzie najlepszy? w jakim programie najlepiej je potem obrobić!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziek67 Niewiem czy wiesz , ale ... 26.04.10, 21:45 w konkursach NIE wolno przeabiać zdjęć ! To tak jak byś zrobiła na konkurs tort , a mama by go udekorowała , czy coś .. xd Odpowiedz Link Zgłoś
kasiczek Re: konkurs fotograficzny : D 26.04.10, 21:53 a po co obrabiać? Ja tam bym zrobiła zwykłe zdjęcie i takie zostawiła. Nie trzeba retuszować natury Ale jak chcesz.. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: konkurs fotograficzny : D 26.04.10, 21:54 Nie przerabiaj, to wbrew zasadom! Moja rada- na zdjęcia wybierz słoneczny dzień, najlepiej bezchmurny. Wtedy: - zdjęcia wychodzą wyraźniej - masz lepszy kontrest - więcej barw Ja bym sfotografowała jakieś zwierzęta albo potok. Albo zachód słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
elusha_21 Re: konkurs fotograficzny : D 26.04.10, 22:06 Można zrobić tak że,bd. zdj. zrobione na tle czegoś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: konkurs fotograficzny : D 26.04.10, 22:11 Nie wolno przerabiać zdjęć na konkurs, bo to nie na tym polega. Możesz zrobić zdjęcie jakimś kwiatkom, zwierzętom lub słońcu. no zachód słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: konkurs fotograficzny : D 26.04.10, 22:18 Teraz jest sezon na kwiaty - zrób im zdjęcia ale różne nie tylko z tego samego miejsca albo na jakieś łące,polu czy morzu przy zachodzie słońca.Możesz teraz tych motyli czy pszczół.Nawet samej zieleni Odpowiedz Link Zgłoś