zabijesie nom 28.04.10, 17:47 ja panicznie sie boję robaków z takimi pancerzykami i cholernie pędraków no i jak zobaczyłam w zoo karalucha to zaczęłam się drzeć) Odpowiedz Link Zgłoś
kotlet_mielony Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 17:57 Panicznie boję się dzieci z domniemanymi chorobami typu dysleksja, dysortografia itp. W sumie to bardziej tego, co z nich wyrośnie, niż ich samych. Boję się Dżoła Dżonasa, a także Roberta Parkinsona i jego jakże bujnego zarostu. Obawiam się także boczku i pasztetu, które poprzez swoją wzrastającą potęgę mogą spowodowac wyeliminowanie kotletów mielonych z produkcji. To byłoby straszne. Odpowiedz Link Zgłoś
jula__ Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 19:11 Tak , pajaki jak widze to piszcze jak DEBILKA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia_25 Tsaa , >.< 28.07.10, 21:23 Ja to się boje duchów zjaw itd. Nie moze nic skrzypieć ani pukać bo zaraz tak zaczne się bać i wyobrażać niewiadomo co >.< Bojaźliwa jestm ;p No i jeszcze pająki i świerszcze Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 20:19 klaustrofobia-boję się ciasnych pomieszczeń. Jak byłam w Egipcie nie weszłam do piramid bo przeraźliwie się bałam, że to wszystko zacznie się zwężać i się uduszę. Boję się również pająków i schodów(To dziwne, ale miewam takie sny, że wchodzę na schody, które strasznie się trzęsą, rozsuwają się etc.), ciemności(czasami po prostu muszę spać przy lampce x33) i mam lęk wysokości.. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 20:20 Boje się też kotów i psów, jak przechodzę drogą i widzę takie zwierzaki to dostaję paniki... Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 20:25 może to nie jest aż fobia, ale boję się psów i może to śmieszne ale owadów. Odpowiedz Link Zgłoś
alexis960 Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 20:27 ja baję się panicznie pająków i chrabąszczy ; // buuu .... aż ciarki po mnie przeszły ; / Odpowiedz Link Zgłoś
violet_ Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 20:31 billy corgan, bill gates, nathaniel motte, i ta wielka dziewczyna z klasy f. Odpowiedz Link Zgłoś
halo_ ... 28.04.10, 20:35 mam klaustrofobię ... panicznie boję się małych , ciasnych pomieszczeń . Mam wtedy wrażenie , że się duszę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kokocham Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 20:38 piłki ;p <na serio raz mnie trafiła w twarz auuć ..> pająków ;p b. szybkich karuzel Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Re: Czy macie FOBIĘ? 28.04.10, 22:19 Bimber Sajrus Gomez... i cała reszta tej zgrai oprócz Nicka J. i jego braci. Odpowiedz Link Zgłoś
laura.pl ALE,to nie wszystko... 29.04.10, 08:41 Zapomniałam dodać,boję się jeszcze kilka innych rzeczy... Operacji i szpitala; Koników polnych,BŁEEE motyli,to już wiecie I coś by się znalazło...Aha,i małych pomieszczeń gdy jestem tam długo i sama. Np.Wczoraj dostałam ospe i jechałam do przychodni żeby się upewnić czy to jest napewno ospa.I musiałam siedzieć w okropnej izolatce... Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa_ Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 08:44 Arachnofobia...wrrr.... Inne obleśne robale, blee! Śmierci... Lęk wysokości, yhyhhhh Krwi....! Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaczek001 Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 09:10 Ja mam arachofobię czyli boje się pająków... Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 09:14 ja? boję się ośmionogich, małych paskudztw z chitynowymi pancerzykami. czyt. mam arachnofobię. Odpowiedz Link Zgłoś
bieberowaapanna Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 09:49 tak mam fobie to coś okropnego na szczęście zaczyna mi to mijać po prostu boje siem wychodzić z domu nie wiem dlaczego na szczęście mi to mija wielkimi krokami Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 10:18 ja się jeszcze pająków panicznie boje! Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 13:37 Że mnie rodzice gdzieś zostawią, mam 13lat ale... jak byłam na lotnisku w bułgarii to bałam się iść do toalerty bo myślałam, że mnie zostawią Bardzo ich kocham ale to sie zakotwiczyło w mojej głowie Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 13:42 pająki, myszy , szczury . fufufu . Odpowiedz Link Zgłoś
slipknot. Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 13:46 ja panicznie boję się pająków. arachnofobia podobno . :] Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_16 Re: Czy macie FOBIĘ? 29.04.10, 15:17 tak, pająki jak zobaczę wrzeszczę bez opamiętania ! Odpowiedz Link Zgłoś
madziusiaaaa Re: Czy macie FOBIĘ? 01.05.10, 10:05 Boję się pająków bleeeee ochydne stworzenia i burzy Odpowiedz Link Zgłoś
martuniaaaaa A to jedną ?! 30.04.10, 12:01 Gołębi Chodzić sama w nocy Jak błam mała to bałam się muchy Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: Czy macie FOBIĘ? 30.04.10, 12:04 nie... ale jak nie daj boże jakiś pająk będzie tuż obok mnie xdd to mnie chyba całe miasto wtedy słyszy . XD Odpowiedz Link Zgłoś
owad Re: Czy macie FOBIĘ? 30.04.10, 12:15 nie mam żadnej fobii,ale boję się latać samolotem. Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia o yeah 30.04.10, 12:22 Czy panicznie się czegoś boicie? Yhym. Na przykład uciekacie przed ptakami? Przed ptakami to nie. xd Ale np. gdy sama jestem w lesie i patrze w głąb drzew to dostaje świra i biegnę jak najdalej. Po prostu czuje kogoś/czegoś obecność [w lesie to nawet mrówek panicznie się boję] i wytrzymać nie mogę, wiec uciekam jak najdalej. Nie zdarzyło się, żebym uciekając nie obracała się co 5 sekund za siebie i nie sprawdziła czy nikogo nie ma. Czasem mózg płata mi figle i jakby widzę różne postacie przebiegające zza drzewami lub słyszę chichot małych dzieci [tak, nie ukrywam, że małych dzieci panicznie się boję. są straszne]. No więc boję się być samotnie w lesie, jednak i tak lubię tam chodzić bo kocham się bać. Boję się...hmm nie odkryłam innych powodów do strachu. Czasem gdy np. patrze na jakąś rzecz [obojętnie czy nóż, czy ołówek] wyobrażam sobie co może złego się stać i staję się strasznie ostrożna. W końcu wszystko może się stać, nie? Pająków się nie boje i innych takich. O wiem. Boje się białego, migającego światła w pustym autobusie. Boje się takich jakby metalowych [?] wind z lustrami. Boje się patrzeć na siebie w lustrze [nie, nie boje się, bo brzydka jestem czy coś xd tylko dlatego, że za dużo horrorów obejrzałam i jakoś tak. dziwnie się czuje gdy na siebie patrze bo przychodzi moment, w którym siebie nie poznaje.] Boje się wyłączonego telewizora. Bo gdy patrze w ten czarny ekran zaczynam widzieć twarze różnych ludzi. Boje się gdy mój pies siedzi w kącie i patrzy się na mnie cały czas bo mam przeczucie, że chce się na mnie rzucić. To chyba tyle. Jeśli przypomnę sobie inne moje powody do strachu- napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś