goga14 Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 14:17 moja kumpelka kocha Japonię . ;PP i mnie trochę zaraziła .. i najczęściej słucham The Gazette ;P Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 14:18 goga14 napisał(a): > moja kumpelka kocha Japonię . ;PP > i mnie trochę zaraziła .. i najczęściej słucham The Gazette ;P tyle że Korea i Japonia to nie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 18:06 huh, wróciłam z katorgi, którą nazywają obozem, wchodzę na kota i co widzę? RAIN w wojsku. Na całe 2 lata. brrrrrr, okropne. Chociaż jeśli popatrzzeć na tego dobre strony, to pewnie sobie bardziej klatę wytrenuje ^^" poruszany był też temacik GD... kocham od tygodnia jego występ heartbreaker z Floridą XD Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 18:56 dracolova napisał(a): > huh, wróciłam z katorgi, którą nazywają obozem, wchodzę na kota i co widzę? RAI > N w > wojsku. Na całe 2 lata. brrrrrr, okropne. Chociaż jeśli popatrzzeć na tego dobr > e strony, to > pewnie sobie bardziej klatę wytrenuje ^^" > poruszany był też temacik GD... kocham od tygodnia jego występ heartbreaker z F > loridą > XD don't worry, może wypuszczą go wcześniej jak Sung Si Kyunga a mi tam się nie podoba ten występ, wolę samego Dragona [btw, jeśli już jesteśmy przy BIG BANG, ja tu się dopiero dzisiaj dowiedziałam, że Seungri grał w jakimś filmie. lololololol, lecę go poszukać, tzn. filmu] jezu, jak ja bym chciała gdzieś na dłużej ruszyć się z domu. wczoraj wyszłam pojeździć na rolkach i nie mogę się dzisiaj w ogóle ruszyć, niech to szlag. wheesung - iinsomnia ~~ jego wersja lepsza! i takiego głosu ostatnio potrzebowałam. swoją drogą, jakie Hip Song jest zajebiste, dzisiaj od rana 'katowałam' tę/tą piosenkę i nie mam dość. Odpowiedz Link Zgłoś
dracolova Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 20:20 uh, jak znajdziesz, to powiedz gdzie można ściągnąćXD ja mam już za dużo świeżego powietrza ;p robiliśmy szałasy, ogniska, wisieliśmy na linach, spadaliśmy z górki kulami sferycznymi, strelaliśmy z łuku i asg, uczyliśmy się kamuflażu, zakładaliśmy takie wielkie stroje sumo i sie biliśmy, a mnie jeszcze do tego kleszcz udziabał, mama z tatąwyjmowali przed chwilą -.-' do tego łóżka były cholernie skrzypiące i nie dało sie spać ;p ale ogólnie to było fajnie ^^" wracając do tematu, pamiętam jego wersję insomni, fajna była Xd tylko mnie zawsze rozwalał jego sweterek... taki futrzaty Odpowiedz Link Zgłoś
heartbeats Re: Koreański HIP-HOP 28.05.10, 20:47 okej, jak znajdę. bo szukam i nic. ale przynajmniej się nie nudziłaś.. a ja? mam już wakacje, a już mam ich dosyć ;_; [chyba obejrzę sobie Attack on the Pin-Up Boys] Odpowiedz Link Zgłoś