monik4 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 09:01 tia fajnie -.- Odpowiedz Link Zgłoś
jonasi Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 09:57 Wątek tyczy się reklam, ale co tam... Zna ktoś może piosenkę z czołówki serialu '' Dowody zbrodni '' ? Odpowiedz Link Zgłoś
marta9821 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 10:30 A piosenka z reklamy Nivea takie 2 dziewczyny są to chyba piosenka Avril Lavigne ale niewiem . Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia66 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 17.05.10, 09:52 Ja mam taki problem, że jak ściągałam płytę John'a Frusciante to ściągnęłam przez przypadek jeszcze jedną piosenkę która była niby podpisana że to jego, ale to na 100 % nie jest jego piosenka. Nazywa się 'One More Of Me' sprawdzałam dokładnie i nie ma takiej piosenki natomiast ma 'Enough Of Me' I ona brzmi podobnie tylko ma inny tekst, ale cholernie mi sie podoba. I chciałabym poznać autora tej piosenki Niestety, żeby wam ją pokazać musicie mi podać jakąś stronę do linkowania piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 12:01 piosenka z reklamy lodów carte d'or ta najnowsza (; z góry dzięki :d Odpowiedz Link Zgłoś
light Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 12:11 Carla Bruni - Quelqu'un ma dit Też tego szukałam niedawno. Już prędzej sobie to w googlach znalazłam, niżeli dostałam odpowiedź tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.america Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 12:43 dzięki light za tak szybką odpowiedź ;* Odpowiedz Link Zgłoś
anka1119 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 17:54 to wiec tak: reklama chyba tyczy sie pozyczki ...taki facet w okularach jedzie autobusem i patrzy przez okno i i na skuterze jedzie ten sam facet co siedzi w autobusie..poprawia okulary i domysla sie ,ze to on xd... potem cos mowią ,ze skuter spaca sie tylko w 2,75zl w miesiac czy jakos tak...w tej reklamie spiewa mezczyzna,ma taki ladny glos.pomoze mi ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
seleenagomez Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 19:58 o to chodzi ? James Morrison - You Give Me Something Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Dziękuję ślicznie . 06.05.10, 12:44 Dzięki wielkie ! Tak , to była ta piosenka . pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
nayfree Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 14:25 . ej ? jak się nazywa piosenka przy której wczoraj w YCD solówkę tańczył Aleks ? Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 14:37 FAJNE . Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik142 solówka Aleksa 06.05.10, 14:44 piosenka z solówki Aleksa to Richard Marx-Right here waiting for you www.youtube.com/watch?v=zQF9kpwupeU Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik142 solówka Aleksa 06.05.10, 14:44 piosenka z solówki Aleksa to Richard Marx-Right here waiting for you Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
kofffam_cie Simplus xD 12.05.10, 18:58 Siema.! xD Ale to nie piosenka... chodzi mi o wierszyk z tego pół zartem pol gebkiem.. w calosci xD thx z gory.! xDxDxd Odpowiedz Link Zgłoś
fungirl627 Pomóżcie.! xd 06.05.10, 14:54 No więc jak nazywa się piosenka z reklamy radia rmf fm.? Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik142 Re: Pomóżcie.! xd 06.05.10, 15:06 Marit Larsen- If a song could get me you Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 15:04 przyznaję, że to dobry pomysł. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 06.05.10, 15:14 jakby ktoś wykombinował tytuł i wykonawce piosenki z czołówki 'Date My Mom' to bym była wdzięczna . x2, bo mi nikt nie pomgł .. ;c Odpowiedz Link Zgłoś
lyla Re: coca cola - stworki 06.05.10, 15:38 a wie ktoś jak nazywa się piosenka z reklamy coca coli z takimi stworkami w automacie? Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine Re: coca cola - stworki 07.05.10, 19:13 open happiness. w refrenie na wokalu brendon urie z panic at the disco, gdzieś w chórkach wokalista fall out boy, a w którejś zwrotce travis mccoy z gym class heroes. Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: coca cola - stworki 08.05.10, 16:55 www.youtube.com/watch?v=WTk5dRytUI8 tylko posłuchaj dalej bo na poczatklu jest zupełnie inna Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 07.05.10, 20:05 szukałam, ale nie znalazłam niestety. :c Odpowiedz Link Zgłoś
nayfree Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 12.05.10, 22:55 Jak się nazywa piosenka przy krorej w dzisiejszym odcinku YCD solówkę tańczyła Leal ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa.xd. Piosenki z reklam 06.05.10, 15:50 W reklamie autA, nie jestem pewna, ale chodzi chyba o citroena (nie wiem jak się pisze ) z gatunku chyba rock i pojawia się zwrot "New York city". Mam nadzieje że ktoś wie co to za piosenka : ) Ps. z góry dziękuje ) ;* Odpowiedz Link Zgłoś
heyyeah Lech xd 06.05.10, 21:14 Wie ktoś cóż to za piosenka z tej reklamy Lecha? Tej ze śniegiem ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Piosenki z reklam 08.05.10, 18:35 plain white t's - hey there delilah. Odpowiedz Link Zgłoś
malinowoo Re: Piosenki z reklam 16.05.10, 16:36 Plain white t's - Hey there Delilah ;] Odpowiedz Link Zgłoś
activgirl pomozcie. <; 07.05.10, 12:27 Piosenka z nowej reklamy swatch. Takie "it's alright, it's ok" coś takiego. (-; śpiewa facet. Odpowiedz Link Zgłoś
caughtupinyou c: 07.05.10, 20:21 Poszukuję dwóch piosenek. Jedna z nich leciała w odcinku You Can Dance ostatnio, w filmiku o Adamie Kościelniaku. A druga z nich leciała w reklamie YCD (tego, który był ostatnio, wtedy kiedy Piróg padł na kolana przed Pauliną i ją przytulił). Odpowiedz Link Zgłoś
truuu Moje pytanie :D 08.05.10, 13:31 Czy ktoś zna wykonawcę i tytuł tej oto piosenki : www.youtube.com/watch?v=_CJCMTNGdXw ? Odpowiedz Link Zgłoś
replaceable Re: Moje pytanie :D 08.05.10, 17:03 truuu ta piosenka ze wstępu to they might be giants - Boss of me ;d Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 Re: c: - a więc ;d 12.05.10, 18:28 gdy piróg padł paulinie na kolana - Garou - New year's day a tego nie wiem . ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
madziek67 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 08.05.10, 15:48 ktoś zna tytuły piosenek z serialu TVN Klub szalonych dziewic ? Wszystkie są fajne szczególnie ta z czołówki : D Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 08.05.10, 16:50 czy jest pełna wersja tej piosenki ? www.youtube.com/watch?v=Vcj2zkQN0DE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
chochlik142 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 11.05.10, 14:50 dydziaa.wrzuta.pl/katalog/wszystkie/5ExdLeBbu8W/klub_szalonych_dziewic_2010_ost Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkowa_ Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 08.05.10, 18:48 mam nadzieję, że uda się pomóc. szukam już tej piosenki spory kawałek czasu. www.youtube.com/watch?v=n52rDuNYQvo <=== tutaj . jak nazywa się piosenka, do której solo tańczy ta Eliza ? wszędzie szukałam no i nie znalazłam... a mi się bardzo podoba. z góry wieeelkie dzięki ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 tu wejdź .!! 12.05.10, 17:07 leci w reklamie Orange .. taka babka śpiewa ''so way , so way , so way''.. coś w tym stylu i nie wiem dokładnie jak to się pisze ..; P Odpowiedz Link Zgłoś
zuziio Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 08.05.10, 20:56 mi podoba sie piosenka z reklamy Marsa z tymi indianami. Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 YCD - mam . ! 12.05.10, 18:04 andra - so you think you can dance ale to trwa tylko ok. 3o sekund . ;l na tyle nagrana jest cała piosenka.. pewnie tylko tworzyli ''skrawek'' .;p bo na żadnej stronie nie znajdziesz dłuższej wersji .;p Odpowiedz Link Zgłoś
bershka_ gazeta Joy. 08.05.10, 23:17 piosenka z reklamy gazety Joy . nie ta pierwsza z polskim zepołem . chodzi o tą drugą . śpiewała ją kobieta , trochę podobna do Spears . przynajmniej w pewnym momencie piosenki . moze bedziedzie wiedzieć , o którą chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Problem z pewnym teledyskiem :f 09.05.10, 20:06 Nie wiem, czy ktoś mi będzie w stanie pomóc, bo dosyć niewiele mam do powiedzenia ^^'' Ostatnio widziałam dosłownie kilkusekundowy urywek pewnego teledysku na mtv rocks: jakaś biała (ew. jasnobeżowa) sowa rozpościerała skrzydła, a potem grali jacyś faceci. Wie ktoś może, co to za utwór i jakiego zespołu? Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc ; > Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Problem z pewnym teledyskiem :f 09.05.10, 20:21 nie kojarzę z miejsca, ale szukaj. :p Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Problem z pewnym teledyskiem :f 11.05.10, 15:40 Znalazłam ^^ Deftones, Diamond Eyes. Odpowiedz Link Zgłoś
mileyfankacyrus Reklama RMFfm HELP 16.05.10, 18:19 Pod koniec byli tacy żółci!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fungirl627 jeszcze jedno xd 09.05.10, 20:19 Piosenka z reklamy tamponów o.b haha xd Odpowiedz Link Zgłoś
haditaa Orange. 10.05.10, 18:32 Chodzi mi o piosenkę z reklamy Orange... co tam takie pomarańczowe kształty jakieś są i jeden z nich to na bank delfin. I słowa 'to way, to way, to way' nie wiem czy to się tak pisze, ale dobra xd z góry dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 pomóżcie .! 11.05.10, 14:57 a więc tak : na vivie leci taka piosenka, ale kiedy jej potrzebuję to za żadne skarby nie może leciec ani nic .;/ śpiewana jest po francusku, a teledysk podzielony jest linią poziomą na środku. moja koleżanka mówi, że to jakiś arab śpiewa, ale nie wiem ...;/ - murzyn .;p cały czas nazwa kojarzy mi się z ''maestro'' ale tak nie jest raczej .;/ ja możecie, to pomożecie . ? ;* Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Więc ... 11.05.10, 16:01 Jest taka reklama telewizorów, bodajże Sony. I taka spokojna muzyka tam leci. Ktoś wie, jaka to ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mollyna Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 11.05.10, 16:00 Mi się podobała taka co kiedyś na Disnay była, jak go jeszzce miałam. Nasze filmy czy jakoś tak. Szukałam jej w necie i nie znalazłam. Tam były urywki z różnych filmow np. Tarzan czy kurczak mały i to facet śpiewał chociaż słów było mało. To leciało chyba przed wielkanosom były tam "one, two, three" i jakieś słowa. Taka szybka rytmiczna. Cudo ;* Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 11.05.10, 18:21 a właśnie ja mam sprawę. chodzi o piosenkę, no bardziej gitarowe intro w reklamy aplikacji gps w telefonach w Nokii. Dokładnie to ta. Chciałabym wiedzieć - czy to jest nagrane na potrzebę reklamy? czy to raczej część jakiejś piosenki? fajna jest C: Odpowiedz Link Zgłoś
miss_ladymadam Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 16.05.10, 18:01 To chyba ta Noisettes - Don't Upset The Rhythm Odpowiedz Link Zgłoś
nieosiagalnaxd Re: piosenki z reklam i nie tylko. pomożemy. c: 12.05.10, 18:36 Reklamują lody 'carte dor' (czy jakoś tak ;]). Jest tam taka piosenka.. Wie ktoś jak się nazywa? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś