nayfree 06.05.10, 15:04 mam pytanie! znacie może jakieś strony gdzie można ściągać piosenki bez logowania i za darmo ? nie usuwajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
versace Re: Wrzuta&Zrzuta 06.05.10, 15:31 a może mi ktoś powiedzieć, JAK ściągać z wrzuty? Odpowiedz Link Zgłoś
selenka89 Re: download. ;/ 06.05.10, 15:31 www.zrzuta .pl coś takiego bo ściągam Odpowiedz Link Zgłoś
karollla_ Re: mp3.teledyski.info ;p 07.05.10, 17:23 no, też z tego ściągam : DD. Odpowiedz Link Zgłoś
nayfree Re: Ściągnij Aresa. 06.05.10, 17:48 nie chce mi się ściągać aresa.. wole z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
nevermind_ Re: www.mp3.teledyski.info 06.05.10, 17:55 zrzuta. jak można tego nie rozumieć?! wchodzisz a tam jest wszystko napisane wielkimi literami -.- ale okej, postaram Ci się to wytłumaczyć w jak najprostszy sposób [o ile jest prostszy od tamtejszego wielkiego napisu: "tu podaj link pliku na wrzucie" -.-] wybierasz piosenkę, wchodzisz na wrzutę i tak najzwyczajniej jej szukasz, następnie kopiujesz link [mam nadzieję, że wiesz co to jest] i wchodzisz na zrzutę, tam go wklejasz, klikasz 'pobierz' następnie jeszcze raz... 'pobierz' i... pobierasz? o.o Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: download. ;/ 06.05.10, 17:54 mp3.teledyski.info w pierony takich stronek . Odpowiedz Link Zgłoś
kittycat Re: download. ;/ 06.05.10, 17:55 To zależy czy na tel. czy na kompa. Do kompa najlepszy jest BearShare. A na phona www.Beemp3.com Odpowiedz Link Zgłoś
stephen.jerzak7 Re: download. ;/ 07.05.10, 16:31 ja znam taką stronę ale nie wiem czy mogę dawać adres tej strony no ale cóż masz www.mp3boo.com/ Na tej stronie są całe albumy i wszystkie są zagraniczne Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulec tuuuuu , na pewno ci pomogę. 07.05.10, 16:42 Ja ściągam z www.wkretka.pl za darmo i bez logowania!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszkaa Re: download. ;/ 07.05.10, 16:43 wrzuta , wchodzisz na nią wpisujesz jakąś piosenke , wchodzisz na piosenkę kopiujesz link , wchodzisz na zrzuta.eu wklejasz link i dalej bd wiedziała co robić . ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
fairy_tale Re: download. ;/ 07.05.10, 17:00 ja ściągam bez logowania z wrzuta.pl poczekaj, aż załaduje ci sie cała piosenka, potem skopiuj link, wejdź na zrzuta.eu wklej link i ci sie pobierze Odpowiedz Link Zgłoś
kingusia Re: download. ;/ 07.05.10, 17:09 najpierw wchodzisz na wrzuta.pl wybierasz sb piosenkę.. kopiujesz link tej piosenki , następnie wchodzisz na zrzuta.eu wklejasz ten link i klikasz pobierz to tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
emily_osment Re: download. ;/ 07.05.10, 17:09 - wrzuta.pl - sciagaj.org - fmp3.pl - rmp3.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: download. ;/ 07.05.10, 17:11 ja ściągam aresem. program musisz pobrać z instalki lub dobreprogramy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aguus13 Re: download. ;/ 07.05.10, 17:16 z wrzuty ! ;D przesłuchujesz piosenkę po czym kopiujesz link i wpisujesz wrzuta pobierz wklejasz link dusisz pobierz i wszystko ^^ miło było pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
jonasi Sposób! 07.05.10, 17:25 Wchodzisz w wrzutę... wybierasz piosenkę kopiujesz link. Następnie wchodzisz na www.kxp.pl/wrzuta Wklejasz link, klikasz ''Generuj link'' Pod spodem masz zgenerowany link, klikasz prawym i wybierasz opcję : Zapisz element docelowy jako I się ściąga, tylko ostrzegam, nie wiem czy to legalne xD Odpowiedz Link Zgłoś
golden_star Chomikuj.pl 07.05.10, 17:43 Ale tam musisz wychodowac chomika ( czyli się zalogowac). I jak przekroczysz transfer to music smsem wykupic. Stronka ogólnie bardzo fajna. Innej strony takiego rodzaju nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
black_lena Re: download. ;/ 07.05.10, 17:51 wrzuta.pl ,ale to wtedy kopiujesz link i wklejasz w zrzuta.eu Odpowiedz Link Zgłoś
m.i.l.e.y. Re: download. ;/ 07.05.10, 17:58 yyy... wpisujesz w google "<nazwa piosenki i wykonawca> download". wyskoczą ci tysiące różnych stron... najprostrzy sposób... Odpowiedz Link Zgłoś
carter95 Re: download. ;/ 07.05.10, 18:05 weź se ściągnij aresa możesz w nim ściągać wszystko polecam bo sama używam Odpowiedz Link Zgłoś