gb Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 12:20 ja mam samsunga Avile i jestem bardzo zadowolona, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa . 08.05.10, 12:24 Sama nie wiem.Ja mam LG Cookie i mi się na razie podoba :3 . Odpowiedz Link Zgłoś
hellogirl Re: . 08.05.10, 17:07 też mam LG Cookie i jestem z niego bardzo zadowolona ; ) Polecam go ; * Odpowiedz Link Zgłoś
pajlov4 Re: . 08.05.10, 17:14 ja bym ci poleciła avillę. ;] mam ją od 2 miesięcy i jestem z niej bardzo zadowolona. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rozyczka Re: . 08.05.10, 17:21 ja mam nokia dotyklowa juz jakies ponad poł roku na pcozatku bedzie ci sie podobała ale potem Ci sie znudzi ale telefon ogolnie to jest dobry tylko ze duzy Odpowiedz Link Zgłoś
kapi Polecam ... 08.05.10, 17:20 Polecam Samsung Corby . To nie prawda , że się zacina , delikatny może jest , ale jak mi spadł parę razy , nawet był w wannie i nic się nie stało . A ja takiego wtedy stracha miałam po tych opowiadaniach znajomych , ale jak już pisałam nic się nie stało . Również polecam Ci LG Cookie . Jest świetny , moja siostrzenica go ma i nie żałuje . Jedyne to co mnie wkurza , że nie możesz tak po prostu kliknąć słuchawki czerwonej by wyjść z menu na pulpit . Trochę trzeba poklikać żeby się to stało . I jeszcze jedno . Musisz zawsze używać pisaka , palcem jest strasznie trudno . Też Nokię 5530 Ci polecam . Mój brat ją ma i tak się nią zachwyca . Mi się ona również podoba , grafika świetna i w ogóle wszystko . A Samsung Avilla ... Nie lubię , nie polecam . Jest w środku taki sam jak Samsung Corby . Taki samy tylko obudowy są inne . Tylko , że Avilla ma lepszy aparat . pozdrawiam i życzę Ci dobrego zakupu ! Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 17:25 ja odradzałabym ci wszelkiego rodzaju samsungi, to nie są zbyt dobre telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
pysia11 telefony dotykowe są git! 08.05.10, 17:25 Sama mam dotykowy telefon i jestem bardzo zadowolona. Też myślałam, że zaraz mi się zepsuje, ale bardzo dobrze się trzyma. I tu nie zależy od tego, że telefon jest zły. To "psucie się" telefonów dotykowych jest w większości winą właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
martynka111 Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 17:47 avile mam i mi się popsula ale już działa a tak w ogóle jestem z niej zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
pauuli Tel. dotykowe .! 08.05.10, 17:48 Ja mam samsunga corby i jestem z niego zadowolona. Polecam. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 19:20 Ja osobiście mam zwykłą nokię - nie dotykową- ale nie polecam Ci Avilli. Do czasu będziesz nią zadowolona itepe, ale później zacznie się zacinać. Co di iphone'a to jest to jedno wielkie g*wno. Dlaczego? Jeden kolega go miał, no i był superekstrafajny, ale później zaczął się zacinać. No a jak Ci spadnie na podłogę to po ekranie - popękany i się wyleje. Wdłg. mnie najlepszym wyborem byłby Samsung delphi. Moja koleżanka ma go już naprawdę baaardzo długo, wiele razy jej spadał, a działa. ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gosika11x nie polecam! 08.05.10, 19:56 nie polecam ci ponieważ mialam także telefon dotykowy i jest straszny jak np. chciałam napisał sms to mi inne literki się wciskały lub wolno się otwierały pliki.zdecydowanie nie Odpowiedz Link Zgłoś
jonasofanka Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 19:58 ja w czwartek kupiłam LG Ks360 , podoba mi się , podobny do Delphi Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 20:17 Najlepsze są raczej Samsungi i LG, ale nie kupuj iPhone'a - forsa wyrzucona w błoto ;f Odpowiedz Link Zgłoś
gabi00725 Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 20:17 Too: ja mam Samsunga Avile i jestem baaardzo zadowolona koleżanka ma LG Cookie też jest baardzo zadowolona brat ma Samsunga Corby i wcale nie jest zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
zuoxd Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 20:22 nie rajcują mnie dotykowe. mam iPoda Touch, wystarczy mi, wolę tradycyjną klawiaturę... I bym się o takie cacko bała, że się szybko rozwali. Odpowiedz Link Zgłoś
romady telefony dotykowe c(-: 08.05.10, 20:29 a więc tak... ja mam samsunga delphi. bardzo długo się nad nim zastanawiałam, ale jednak był to dobry wybór. wiele moich poprzedniczek proponuję Ci także samsunga avile lub corby. powiem tak: - avila: ma ją wiele osób np. moja koleżanka. z tyłu obudowa strasznie się ściera, a dodatkowo w zimie przymarza trochę wirtualna klawiatura querty [ czy jak to się tam pisze ]. a dodatkowo wspomnę, że większość osób nazywa avilę iphonem dla ubogich : ) - corby: ma identyczne funkcje jak samsung delphi, ale nie ma klawiatury querty, a cena jest taka sama -delphi: tutaj mogę napisać bardzo dużo, bo jestem szczęśliwą posiadaczką tego telefonu. aparat jak na swoje 2 mpx robi wprost cudne zdjęcia. telefon nie tnie się, chyba że ma się tyle utworów co ja. telefon szybko Ci się nie znudzi : ) oczywiście są to tylko niektóre z telefonów dotykowych, możesz wybierać spośród jeszcze innych. jeśli jeszcze nie możesz się zdecydować np. pomiędzy delphim lub avilą to postaw sobie zasadnicze pytanie: jeśli stawiasz na oglądanie filmów oraz szpan to lepsza będzie avila, a jeśli wolisz pisać sms-y i słuchać muzyki to wybierz delphi jeśli chcesz pogadać na temat samsunga delphi to zapraszam na moje gg- 660535. mam nadzieję, że pomogłam. ave Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Tel. dotykowe .! 08.05.10, 20:33 LG K500 Cookie jest niezły ;p moja kumpela ma taki ja nie przepadam za dotykowymi ;p o i jeszcze Samsung Avila prawie wszyscy u mnie w szkole je mają, a ja miałam okazję się takim pobawić xDD Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_honey Avilla jest do dupy ! 08.05.10, 20:34 Ja miałam aville i się zawieszał jak miałam pełną pamieć , a teraz mam Corby i jest lepszy !!! i ma 3 obudowy ;p Odpowiedz Link Zgłoś
olusia133 Zgadzam sie ;p 08.05.10, 20:40 Zgadzam się z tym że Avila jest do d...... ! Mam ją i po 4 dniach porysałam paznockiem ekran, bo zapomniałam przykleić folii.. Bardzo polecem LG KU990i ! One są świetne ! Avili nie kupuj ;p Odpowiedz Link Zgłoś
justinbieber123 Re: Tel. dotykowe .! 10.05.10, 12:12 ja mam tel.dotykowy!!samsung corby i jest bardzo dobry!polecam kup go Odpowiedz Link Zgłoś
aguskaa_ Re: Tel. dotykowe .! 10.05.10, 16:09 ach te samsungi to ja ci odradzam. tak wgl to odradzam ci wszelkie dotykowe telefony. czemu? jest bardzo dużo powodów, uwierz mi. w necie dużo znajdziesz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
pussy_ samsung corby. 10.05.10, 16:15 mam dotykowego samsunga corby, ale gdybym wiedziała, że tak się zacina oraz nie ma wejścia do kabla USB (nie bylo go również w opakowaniu, a kupiłam w salonie) nie wybrałabym go. polecam Ci zwykłe telefony. zawsze polegałam na nokiach, ale nagle odwidziło mi się i mam swojego dotykowego. w samsungu corby dobre są jedynie te zmienne obudowy (coś dla maniaczek mody) oraz odtwarzanie filmów na youtube, z czego ostatnio często korzystam. jednak jeśli masz zamiar słuchać długo muzyki polecam telefony muzyczne. z chęcią sama bym wymieniła na jakiś inny, aczkolwiek nie mam takiej opcji, a szkoda. i mam nadzieję, że pochwalisz się jaki telefon jednak wybrałaś. c; Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_honey samsung corby polecam ! 18.05.10, 21:29 Corby jest lepszy niż Avilla ! USB można dokupić oddzielnie , ja tak zrobiłam i wszystko jest ok ;* Polecam Ci ten telefon ! Odpowiedz Link Zgłoś
kokoss. Re: samsung corby polecam ! 18.05.10, 21:36 Samsung Corby lub Nokia 5230 muzyczna . : p Odpowiedz Link Zgłoś
mcdalena Re: Tel. dotykowe .! 18.05.10, 21:38 corby'ego polecam! xD Szybko działa, ma fajne funkcje i wgl. jest OK.! a na ceny popatrz najlepiej na ceneo... Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: Tel. dotykowe .! 19.05.10, 12:52 Avila najlepsza ! sama posiadam więc polecam jestem z tego telefony bardzo zadowolaona ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Tel. dotykowe .! 19.05.10, 12:58 najlepsze z dotykowych to chyba corby i avilla ;d spróbuj na allegro kupić ;D Odpowiedz Link Zgłoś
crystal__ Re: Tel. dotykowe .! 19.05.10, 12:58 Taka prawda, najlepszy chyba IPhone, to on niego wszyscy zgapili. I nie mówię tego na wiatr, bo mam IPod'a, i sprawuje się świetnie, z początku tylko opanować trzeba. c: Ale co, drogi jest, więc polecam dotykowe Nokie. c: Odpowiedz Link Zgłoś
paula_xoxo Re: Tel. dotykowe .! 20.05.10, 20:16 Ja mam dotykowy , i dla mnie jest świetny . ; d Posiadam Samsunga Avile . ; pp Polecam , nie wiem gdzie kupić . x dd Jeśli chodzi ci o sieć .. To ja mam w PLAY .. I powiem szczerze że tam się najbardziej opłaca . ; p Odpowiedz Link Zgłoś
karola_483_th Re: Tel. dotykowe .! 08.06.10, 17:10 samsung avilla jest super. ; D mam go i jestem z niego bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś