faka.faka.xd Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 16:42 ja tylko tunezja, czechy i słowacja . Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 16:44 Szczerzę : Nigdy nie byłam . Chciałabym być . Nie chcę odrywać się od rzeczywistości i kłamać Odpowiedz Link Zgłoś
magda12340love Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 16:57 w USA kanadzie rosii szwecii Wlochy:preze nt: Odpowiedz Link Zgłoś
devaney Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:21 Więc tak,byłam: [/b]-[/b]2 razy w Chorwacji,bardzo mi się podobało,ale raz zawiodlam się na pogodzie i więcej się tam nie wybrałam. -W Grecji także 2 razy.Raz na wyspie Krecie a drugi na Rodosie.Było wspaniale,pogoda rewelacyjna,piekne plaże i przemili ludzie.Będąc na wyspie Rodos odwiedziłam Turcję,gdyż jest to stamtąd zaledwie 18 km,a zawsze warto zobaczyć coś innego.Po tych wakacjach dopiero widziałam,że Chorwacja nie może się równać z Grecją i Turcją. -Raz w Kanadzie u wujka i kuzynki,głównie po to aby odwiedzić rodzinę no i podszkolić się w angielskim.Szczerzę mówiąc,to Kanada nie jest niczym nadzwyczajnym,chociaż wodospad Niagara robi wrażenie.Ja tam i tak wolę takie miejsca, jak Rodos w Grecji czy Marmaris w Turcji. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek007 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:28 W USA, Kanadzie, Wielkiej Brytanii, Finlandii, na Węgrzech i Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
anddiamonds Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:31 w te wakacje w tajlandii & singapurze. oprócz tego w stanach (w nyc i chicago), hiszpanii, francji, cyprze, szwecji, krecie, niemczech, holandii i słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek.xd noo . xD 08.10.10, 17:36 USA-New Jersey (u babci), Kanada-Toronto (Koleżanka mamy), Australia-Sydney (Ciocia mojej przyjaciółki bo zabarala mnie ze sobą) i w czechach w pradze z wycieczką. Ale najlepiej bylo u babci w USA . Zabrała mnie do Los Angeles i Nowego Jorkuu . I tak najlepiej bylo w Los Angeles ; DD. Odpowiedz Link Zgłoś
sw33t_girl Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:41 Austria, Paryż, Anglia, Hiszpania, Nowy York, Włochy, Turcja, Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:44 Chorwacja, Węgry, Słowacja, Bułgaria, Rumunia, Czechy ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:47 W Chorwacji byłam trzy razy ;D. Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:49 Nigdzie.Ciekawa jestem,czy ktoś zaraz się napisze: NAPRAWDĘ??!Ja nie mogę!! Odpowiedz Link Zgłoś
lavidacomoesto_ Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 17:53 mocny temat, wiadomo ze wiekszosc osob bedzie wkrecac jakies glupoty ;-p ja osobiscie nie bylam w wielu miejscach ( USA, Israel y Russia to tylko ze wzgledu ze mam tam rodzine ). Odpowiedz Link Zgłoś
avarice Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 18:01 Byłam w Niemczech, na Węgrzech, w Czechach, we Włoszech i Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
mathilde27 hmm sporo było... 08.10.10, 18:05 więc tak może to wydawac jak kłamstwo ale ja serio duzo podrozuje xD pierwszy rak bylam za granica jak mialam 0,5 roku ;p wiec bylam m.in chorwacja, włochy, austria, czechy, szwajcaria, majorka, słowacja, anglia, niemcy, francja, hiszpania, portugalia, angli, meksyk, kenia, egipt, turcja no i jeszcze gdzies ;p no i rodzice planuja jechac do tanzanii, indii i japoni Odpowiedz Link Zgłoś
selena127 Tu 08.10.10, 18:29 były już o tym wątki ale okej pochwalę się znów: Londyn(1),Budapeszt(1),Chorwacja(1),Bośnia i Hercego wina(1),Słowenia(1),Niemcy(o nie pamiętam dużo razy)Słowacja(2),Austria(2),Czechy(2), chyba tyle(na razie) Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 19:16 Polska, Niemcy, Czechy, Węgry, Anglia, Włochy, Słowacja, Hiszpania, Bułgaria, Rumunia, Austria. Ogólnie, jeśli o to chodzi, czuję się bardzo szczęśliwa, że mogłam odwiedzić tyle krajów, chociaż w niektórych (np. na Słowacji) byłam całkiem przejezdnie, przez 2 godziny, zjadłam tam obiad i dalej jechaliśmy. :} Odpowiedz Link Zgłoś
crystaleyes Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 19:34 Byłam na Słowacji wiele razy, w Czechach, na Ukrainie, na Węgrze, we Włoszech parę razy, w Bułgarii dwa razy, na Chorwacji, w Tunezji, w Turcji, dwa razy w Egipcie i jeszcze w Izraelu. ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
becia123x Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 19:25 na razie tylko w Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś
sliwka13 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 19:28 W Niemczech i Holandi Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 21:25 nie mam zamiaru kłamać tak byłam, na Chorwacji i w Słowacji, a w kwietniu jadę do Austrii z klasą Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 21:19 Ja nie byłam nigdzie za granicą . Odpowiedz Link Zgłoś
xx.ada.xx Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 21:33 Słowacja...LansxD Odpowiedz Link Zgłoś
schokobonsy Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 08.10.10, 21:36 Słowacja XD Odpowiedz Link Zgłoś
rihanna01 W paru miejscach... 08.10.10, 21:36 wymienię: Niemcy, Słowacja, Słowenia, Węgry, Irlandia, Anglia, Chorwacja, Bułgaria, Włochy, Tunezja, Grecja, Czechy czyli 12 (tyle pamiętam) Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka. Re: wakacje . 08.10.10, 21:39 ja też napiszę gdzie byłam . : ) chorwacja,tunezja,turcja,grecja,egipt,londyn, i w tym roku mam zamiar jechać dwa razy do Francji ( raz do Paryża - to na 100% i prawdopodobnie nad Lazurowe ale muszę uzgdonić z koleżanką) i moi rodzice coś mówili o wakacjach na Maroko . no i oczywiście raje sąsiedzkie, Niemcy, Czechy, Słowacja etc. Odpowiedz Link Zgłoś
decode Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.11.10, 18:20 wiedeń. walencja. barcelona. alicante. hajduszoboszlo. czechi i słowacja przejazdem. majorka. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Gdzie byliście zagranicą? Tylko nie kłamać;p 13.11.10, 18:34 Australia , Singapur , Niemcy , Holandia , Dania , Grecja , Włochy , Francja , Bułgaria , Czechy , Słowacja , Austria . Odpowiedz Link Zgłoś