dom_998 17.05.10, 20:39 Jak na swój wiek mam duże piersi i strasznie tego nie lubie . Macie może jakieś sposoby żeby zdawły się mniejsz jak się ubierać czy coś? Jeżeli wontek był to sorry ,ale nie chciało mi się szukać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katsuumi_17 Re: Doracie błagam !!! 17.05.10, 20:53 Ciesz się z tego. ja jestem płaściutka prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: Doracie błagam !!! 17.05.10, 21:22 też mam duże piersi i wiem, że to śmiesznie wygląda jak jesteś młoda, ale da się przeżyć. nie rób afery, ale je pokochaj nie noś workowatych ubrań, bo to nie pomoże, a będzie jeszcze gorzej. najlepiej nosić gładkie bluzeczki, żeby duże nadruki nie przyciągały uwagi, albo dekolty w szpic ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx Re: Doracie błagam !!! 18.05.10, 15:13 kurwa mać, wychodzę już z siebie. jedni piszą, ze mają za małe, drudzy za duże. ;o weźcie się ;o luźne podkoszulki? Odpowiedz Link Zgłoś
nusiaaaa Re: Doracie błagam !!! 18.05.10, 15:21 ja mam to samo co ty , mam 15 lat i noszę miseczkę C ;// Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Doracie błagam !!! 18.05.10, 16:28 zazdroszczę Wam. ja mam 14 i ledwo co B wypełniam. dodaję, ledwo. ; d Odpowiedz Link Zgłoś
agata373 Re: Doracie błagam !!! 18.05.10, 16:33 Mam ten sam problem Polecam stanik sportowy Odpowiedz Link Zgłoś
charming. ;] 18.05.10, 16:41 Albo noś bluzki z falbankami . To optycznie pomniejsza i zakrywa . Odpowiedz Link Zgłoś
hienita Re: Doracie błagam !!! 18.05.10, 16:45 Mam 14 lat i miseczkę C, na początku ich nie znosiłam i wgl łaziłam w wielkich bluzkach, garbiłam się ale teraz to zaakceptowałam i nie ukrywam moich piersi pod za dużymi ubraniami Nie warto tego ukrywać, z czasem stanie się to twoim atutem Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Doracie błagam !!! 20.05.10, 18:08 Łał, chyba pierwszy raz się spotykam z dziewczyną, która narzeka na zbyt duże piersi. Sposoby? Bluzki w pionowe paski, czarne, luźne. Nie zakładaj push-upów. Nic więcej mi do głowy nie przychodzi, bo nie mam takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś